OFI Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 Miha še 165 krat spat potem pa gasaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 Miha še 165 krat spat potem pa gasaaaa prjatu maš prov - ampak najprej še 38 x spat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 tko ste mladi .... pa bi sam spal :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Januar 7, 2014 Deli Objavljeno Januar 7, 2014 tko ste mladi .... pa bi sam spal :yawn: Ko greš spat lahko prej še kaj druzga delaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 Ko greš spat lahko prej še kaj druzga delaš. res je, očitno mi misli bereš in kake maš najraj ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 komedije... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 jest pa detektivke in potopise :grim pa se jih zadnje čase izogibam, ker je večerno branje izredno redilno (zmažem vsaj 1 čokolado med branjem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 Enga sečnga pa zdravga vsem v letu 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Januar 8, 2014 Deli Objavljeno Januar 8, 2014 res je, očitno mi misli bereš in kake maš najraj ? :naughty: Najraj, hmm, odvisno od situacije in trenutnega razpoloženja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno Januar 10, 2014 Deli Objavljeno Januar 10, 2014 V glavnem pa komedije. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Januar 11, 2014 Deli Objavljeno Januar 11, 2014 Dragi moji V-Strom koledar 2014 že visi v mojem službenem "motivacijskem kotičku" JA SAM V KOTU PA NAGCI MLADI!!!! Mejdun, Janetka a se lahko zbereš na delavnem mestu. Včasim pa le mal pogledam, pa moram mal popacat tale forum )))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Januar 12, 2014 Deli Objavljeno Januar 12, 2014 (popravljeno) Tole bomo pel na Valentinovo hahahahhahah https://www.youtube.com/watch?v=_9XzTzB2b4Q Popravljeno Januar 12, 2014. Popravil Baracuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 Baracuda to je že stari komad moja ženka ga poje že celo leto . sedaj se veselimo na ta komad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Januar 13, 2014 Deli Objavljeno Januar 13, 2014 a bejž, nimaš fotke zakaj pa maš potem v profilu med hobiji vpisano "fotografija" Tole sem bil se dolzan. Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Enga sečnga pa zdravga vsem v letu 2014 enako CEuDEc, :grim me veseli, da si se javu, pa da ga maš še vedno ...lepga črnga... tole garažo na slikci pa jest poznam a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 JA SAM V KOTU PA NAGCI MLADI!!!! Mejdun, Janetka a se lahko zbereš na delavnem mestu. Včasim pa le mal pogledam, pa moram mal popacat tale forum )))) ravno zarad njih prežvim šiht :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Tole sem bil se dolzan. dolg izbrisan ti pohvaljen in maš en plus pr men Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Januar 14, 2014 Deli Objavljeno Januar 14, 2014 Klapa naši slavonski prijatelji so nam sporočili da imajo vse pripravljeno za naš 3 winter party ki bo 14.2, 15.2 in 16.2. Torej 14.2. 2014 zjutraj odrinemo proti Slavoniji. Še prej se bomo ustavili v Brčkem in si ogledali tržnico Arizono.... nekje napoti pa čevapi.......pozno popoldan pa prispemo sem . Tu bomo spali in papcali. Polpenzion je 25€ / osebo. V soboto dopoldan se odpravimo v Čelarevo kjer si bomo ogledali njihovo pivovarno in muzej pivovarstva, potem pa se vračamo nazaj na salaš kjer nas čaka večerja in druženje do jutra. V nedeljo po zajtrku pa počasi domov. Od števila oseb bo odvisna cena avtobusa ampak v grobem bo cena približno 100€ na osebo ( to je prevoz in prehrana ). Evo kdor želi in se še ni javil, navalite Lp vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tržičan Objavljeno Januar 24, 2014 Deli Objavljeno Januar 24, 2014 komedije... :grim Ma kje si pa mene najdu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Januar 25, 2014 Deli Objavljeno Januar 25, 2014 Kva pa vem od kod te je Glazar prvleku... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Februar 5, 2014 Deli Objavljeno Februar 5, 2014 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 In kaj zdej kej nouga .... Slavonija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Februar 19, 2014 Deli Objavljeno Februar 19, 2014 V ponedeljek smo se poslovili od prijateljice Mire, naj ima miren počitek. Slava ji. žrebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Februar 20, 2014 Deli Objavljeno Februar 20, 2014 RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 7, 2014 Deli Objavljeno Marec 7, 2014 HEJ ZASPANCI!!! Gre kdo z nama proti Primorski v nedeljo?? Sonček bo in 16 stopinj!!!! Na soncu še več!! S prijateljem sem danes govoril, pravi da je bilo na obali 20 stopinj!!! A gremooooo? NOOOOOO???? OTVORITVENA FURA JE TUKAJ ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se