Aky Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 HEJ ZASPANCI!!! Gre kdo z nama proti Primorski v nedeljo?? Sonček bo in 16 stopinj!!!! Na soncu še več!! S prijateljem sem danes govoril, pravi da je bilo na obali 20 stopinj!!! A gremooooo? NOOOOOO???? OTVORITVENA FURA JE TUKAJ ) Če boste jutri okoli 13:30 v bližini portoroškega letališča, se oglasite na kavo. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 Če boste jutri okoli 13:30 v bližini portoroškega letališča, se oglasite na kavo. A. A ti boš z avionam pršu? Midva mava namen bolj na Goriško nekam. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 A ti boš z avionam pršu? Midva mava namen bolj na Goriško nekam. LP Ja, jaz grem z avionam. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 Ja, jaz grem z avionam. A. Srečno Kekec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 HEJ ZASPANCI!!! Gre kdo z nama proti Primorski v nedeljo?? Sonček bo in 16 stopinj!!!! Na soncu še več!! S prijateljem sem danes govoril, pravi da je bilo na obali 20 stopinj!!! A gremooooo? NOOOOOO???? OTVORITVENA FURA JE TUKAJ ) Kdaj in iz kje je start? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Kdaj in iz kje je start? mi pa smučamo in se sprehajamo po zimski idili cisco 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 mi pa smučamo in se sprehajamo po zimski idili no tudi jest sem odpru sezono pa čeprav samo iz garaže na dvorišče ker me je na dvorišču pričakalo še kup snega a šteje dobra volja cisco 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 pa kaj pizdiš sej maš kopne ceste ...ajde gremo akcija.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 pa kaj pizdiš sej maš kopne ceste ...ajde gremo akcija.... :evilgrin: ma kašna akcija neki najprej CPP, lej kje je parkiral... NA CESTI !!! :grrr no "čečenska špeckahla" da slišm tvoj komentar kot "izpitnika" na tale Glažijev " kiks" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 pa kaj pizdiš sej maš kopne ceste ...ajde gremo akcija.... :evilgrin: Ja na to stran je kopna na drugo stran ki je nisem slikal pa je sosed metal sneg na cesto kot je reku lepo tajal pri tem pa naredu povoden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 ma kašna akcija neki najprej CPP, lej kje je parkiral... NA CESTI !!! :grrr no "čečenska špeckahla" da slišm tvoj komentar kot "izpitnika" na tale Glažijev " kiks" Punca mislim da si za to objavo dobila malo MAKADAMA A ŠE TO ZA SREČANJE v MAKEDONIJI IMATE NOVEGA ROADS Captain Kar se pa parkiranja tiče pa tukaj nima nobene veze CPP , imel sem dovolenje od policije in od redarstva , pa še gasilci so naredili zaporo kot vidiš ni bilo nobenega oviranja so prišli reševat k sosedu poplavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 no "čečenska špeckahla" da slišm tvoj komentar kot "izpitnika" na tale Glažijev " kiks" Nepravilno parkiranje je nič v primerjavi s tistimi ki ne poznajo tega znaka pol se pa hladno odpeljejo še mimo tega kakih 150 m po prvem prekršku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Punca mislim da si za to objavo dobila malo MAKADAMA jest pa mislm da ne, ker bo zraven lederman Miha z Be-eM- We, torej makedam "no go !" A ŠE TO, ZA SREČANJE v MAKEDONIJI IMATE NOVEGA ROADS Captain , ni NOV, ampak je že "ulaufan in okolju prijazen" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 14, 2014 Deli Objavljeno Marec 14, 2014 (popravljeno) Ej js bi šel tudi zraven v Makedonijo? Me vzamete zraven? Popravljeno Marec 14, 2014. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Marec 14, 2014 Deli Objavljeno Marec 14, 2014 Kaj je s to makedonijo k se omenja??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Marec 15, 2014 Deli Objavljeno Marec 15, 2014 (popravljeno) To je vsakoletno srečanje stromarjev in njihovih simpatizerjev iz bližnje in daljne okolice (bivših republik yu in tujine), ki je letos v Makedoniji od 20.06.-22.06. Več podakov na hrvaškem v-strom forumu http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/susret-2014-god/ ostale podrobnosti pa verjamem da bodo tudi tukaj...:-) Popravljeno Marec 15, 2014. Popravil cisco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Marec 15, 2014 Deli Objavljeno Marec 15, 2014 Slisi se zanjimivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Klapa 5 in 6 aprila gremo se gremo pelet, ce bo vreme. Malo po Istri in potem do Rijeke kjer bomo prespali pri Beniju v hostelu. Gre kdo zraven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 (popravljeno) Da malo podkurim razpravo... https://www.dropbox.com/s/5fcl3c3xtonidwt/vstrom-bmw.jpg A. Popravljeno Marec 27, 2014. Popravil Aky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Da malo podkurim razpravo... https://www.dropbox.com/s/5fcl3c3xtonidwt/vstrom-bmw.jpg A. he, he ta je dobra lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Jest grem že danes v tisto smer. Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Da malo podkurim razpravo... https://www.dropbox.com/s/5fcl3c3xtonidwt/vstrom-bmw.jpg A. Aky dolgo te ni bilo tukaj potem mi pa prideš z tako sliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Aky dolgo te ni bilo tukaj potem mi pa prideš z tako sliko Se opravičujem. Podobnost z osebami tukaj je zgolj nenaključna in popolnoma namerna. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Se opravičujem. Podobnost z osebami tukaj je zgolj nenaključna in popolnoma namerna. A. Te pogrešamo še posebej JANETKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Aky lej kak navdih sm dobila po tvoji objavi... zdej cel šiht gledam na ekranu, kako Glažar poriva Sebata ejga , res sm te pogrešala, z Ofijem sva poslednja Mohikanca k se še občasno pofočkava u tej temi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se