janetka Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Jest grem že danes v tisto smer. važič :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Klapa 5 in 6 aprila gremo se gremo pelet, ce bo vreme. Malo po Istri in potem do Rijeke kjer bomo prespali pri Beniju v hostelu. Gre kdo zraven? vzeto na znanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 28, 2014 Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Aky lej kak navdih sm dobila po tvoji objavi... zdej cel šiht gledam na ekranu, kako Glažar poriva Sebata Kot prvo smo že ugotovili da je to photoshop drugo pa ne porivava ampak si glihava križ po prevoženih 450km na stromu morate tako vsakih 250 tankat pa si takrat pretegnete okončine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Ejga ...pa ti iz prve roke ves da mali zmore 450 brez tankanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Klapa 5 in 6 aprila gremo se gremo pelet, ce bo vreme. Malo po Istri in potem do Rijeke kjer bomo prespali pri Beniju v hostelu. Gre kdo zraven? Klapa hvala za prijetno, nasmejano druženje.....kot vedno. Ofi tisti del " če bo vreme" drugič spust, ker vreme za bikerja vedno je ( se je oglasu ta mau piščanc, ki je prvič probou dež in sem vsa pametna a ne ? ). Skratka fenomenalna družba, poučna vožnja, udoben Benijev hostel. Komaj čakam naslednjo .... uživajteeeee. aja pa to pišem jaz Brigita in ne Maži krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 (popravljeno) Jaz sem pa mislil da sta sla trenirat dezno voznjo, ko sem vaju videl srkajoc kavico v bobru Popravljeno April 6, 2014. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Jaz sem pa mislil da sta sla trenirat dezno voznjo, ko sem vaju videl srkajoc kavico v bobru saj sem jo šla res .....ko sem se vozila zadej nisem mela pojma,kaj pomen moker asfalt ......predvsem na primorskem......led :closedeyes: sem šla k po jajcih...ampak zmagala :hooray: krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Brigita tebi za sobotno vožnjo :notworthy: MatjazinBrigita 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Brigita tebi za sobotno vožnjo :notworthy: :grrr hvaaaalaaaa. vesela, komi čakam spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Ojla, vsi zaspali ta vikend, al kaj? Drug ponedeljek je Mirna peč, žegen! Gre kdo? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Jaz naceloma grem, odvisno od tega ce bom v Slo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Ojla, vsi zaspali ta vikend, al kaj? Drug ponedeljek je Mirna peč, žegen! Gre kdo? LP a je vikenda ze konc ? neki nas je blo u TCju na otvoritvi sezone...kjes bi pa ti...si spal ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Jaz naceloma grem, odvisno od tega ce bom v Slo. Andrej, si bil ti dons na poligonu u Tcju z belim stromom ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 Nop sem bil kar doma, je bilo par stvari za postorit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 (popravljeno) a je vikenda ze konc ? neki nas je blo u TCju na otvoritvi sezone...kjes bi pa ti...si spal ? :oops: Ja res sem spal, cel dan. Nekej me je polegl, še sam nevem kaj (lenoba verjetno). Zdej mi (nama) je pa full žal. Bomo nadoknadili kmalu. Zdej, k si me ti okarala, je pa še Brigita s tabo potegnila! Bom bil priden, pa skos za kazen balinčke s sabo nosu! OK? Popravljeno April 13, 2014. Popravil MatjazinBrigita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Draga družba, obveščam vas, da bo letos žegen IPA 10.5. na Dovjem pri aljažu. Vec info v prihajajočih dneh. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Dobro jutro, se vidimo v Mirni peči. Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Družba, obveščam vas, da bo letos žegen v Bohinju, Restavracija Zojsov grad 3.4 2014 lepo vabljeni Štromarji 650 in 1000. ke !!!!!!!!!! in ostali :OK: vreme boooooooooo Popravljeno April 21, 2014. Popravil cede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Ej, nevem če nismo že zamudili!? 03.04.2014?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Družba, obveščam vas, da bo letos žegen v Bohinju, Restavracija Zojsov grad 3.5 2014 lepo vabljeni Štromarji 650 in 1000. ke !!!!!!!!!! in ostali :OK: vreme boooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Ej, nismo zamudili!? 03.05.2014?? :kva2:Hvala !!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Družba, obveščam vas, da bo letos žegen v Bohinju, Restavracija Zojsov grad 3.5 2014 lepo vabljeni Štromarji 650 in 1000. ke !!!!!!!!!! in ostali :OK: vreme boooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Dobro jutro, se vidimo v Mirni peči. Srečno! Kje si bil ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Ja če gledam tvojo sliko, prav tam nekje kjer si ti slikal! Blizu smo bli, hahaha. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se