žrebec Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Za IPA žegen 10.5. se prične zbiranje od 9.00 ure do 11.30 ure na prkirišču pri Aljaževem spomeniku na Dovjem, žegen se prične ob 12.00 uri. Po žegnu se odpeljemo v Kranjsko goro, kjer Janetka "dobi" štrudl, če ne pride, ga pojem, kot lani jaz. Toplo vabljeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 CEuDEc nared mi plac zraven tvojga lepga črnga.... da bom parkirala mojga lepga črnga ... če bo dež padu pa gajbico postav...skratka veš kaj mislm ne :grim no pa počas se skoncentrirej pa probej u prvem šusu napisat pravilno uro zbora in žegna... da naumo prekmal pršli hvala za razumevanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 (popravljeno) Za IPA žegen 10.5. se prične zbiranje od 9.00 ure do 11.30 ure na prkirišču pri Aljaževem spomeniku na Dovjem, žegen se prične ob 12.00 uri. Po žegnu se odpeljemo v Kranjsko goro, kjer Janetka "dobi" štrudl, če ne pride, ga pojem, kot lani jaz. Toplo vabljeni. Jok brate :grrr odpade!!! Pridem !!! :grim Lani je bla višja sila no .... sej sm sam lanski žegn spustila....štrudl bi mi lohk pa na dom prnesu....aj'ga če obstaja "coffee to go" .... zakaj ne bi "štrudl to go" a'n Popravljeno April 24, 2014. Popravil janetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 The king IS NOT dead! A. Lunatic in janetka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 The king IS NOT dead! A. Aky...... detajle prosim....kje, kdaj....kdo...in kter je tvoj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Popravek: Žegen se prične ob 11.30, ker bosta prisotna dva župnika, da nau fouš žegna...............Janetka, seveda draga bi bil "to go štrudl" lani, pa je predolg trajal ta goooooo, da se je skorej splesnu, pa bolš, da sem ga kar snedu. Se veselim srečanja, pričakujem tudi Ofi-ja, pričakujem tudi par uvodnih besed za srečanje v Makedoniji, torej bratje in sestre v sedlu, se vidimo pri Aljažu 10.5............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Popravek: Žegen se prične ob 11.30, ker bosta prisotna dva župnika, da nau fouš žegna...............Janetka, seveda draga bi bil "to go štrudl" lani, pa je predolg trajal ta goooooo, da se je skorej splesnu, pa bolš, da sem ga kar snedu. Se veselim srečanja, pričakujem tudi Ofi-ja, pričakujem tudi par uvodnih besed za srečanje v Makedoniji, torej bratje in sestre v sedlu, se vidimo pri Aljažu 10.5............ ejga nekam velik pričakuješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Jest pridem če mi bo zneslo mam prej še tek trojk v Ljubljani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 ejga nekam velik pričakuješ ejga nekam velik pričakuješ prjatu kaj si misliš na to sliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 upssss auč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 prjatu kaj si misliš na to sliko kaj mislim ...vidim da maš lih cajt pejt mal sneg skidat pred hišo .... mi u zabačenem Zasavju se že 2 meseca vozmo... ...pa dolge gate obleč da se ne prehladiš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Aky...... detajle prosim....kje, kdaj....kdo...in kter je tvoj.... Tukaj je moj: Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 kaj mislim ...vidim da maš lih cajt pejt mal sneg skidat pred hišo .... mi u zabačenem Zasavju se že 2 meseca vozmo... ...pa dolge gate obleč da se ne prehladiš :grim kot vidim ste z mano vret že vsi depresivni. Upajmo, da bo vsaj en dan drugi teden lep da gremo na furo. Družba drgač pa še 52 krat spat poj pa gasa po Yugi lp vsem iz depresivno oblačne in mrzle ( 16 stropinj) Mojstrane :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 @ Aky: kle so pa naši l. 2011... ker vsi so prihajali tebe ni blooooooooo za naše srečanje mar ti ni blooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 kot vidim ste z mano vret že vsi depresivni. Upajmo, da bo vsaj en dan drugi teden lep da gremo na furo. Družba drgač pa še 52 krat spat poj pa gasa po Yugi lp vsem iz depresivno oblačne in mrzle ( 16 stropinj) Mojstrane :grrr vračam pozdrave iz divje in sončne Mlake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Jest pridem če mi bo zneslo mam prej še tek trojk v Ljubljani. ejga odlaufi tistih 12,5 km v rdečih obratih če nas ne bo več na Dovjem pr "Brunarci" , nas najdeš v Kranjski gori pod smučiščem, v rokah drž Nedeljski dnevnik da te bomo spoznal polcajskega pasula/golaža in štrrrrrudla pa res :grrr ne smeš zamudit p.s. Štrom mora bit u iber spucan, drgač te sploh na parking ne spustijo :grim a veš, da se mi prou smilš, če sam pomislm, kulk mušjih kakcev boš mogu dol zdrgnt s svojga belga štroma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 p.s. Štrom mora bit u iber spucan, drgač te sploh na parking ne spustijo :grim vsi so prihajali tebe ni blooooooooo za naše srečanje mar ti ni blooooo Nisem mogel priti, saj veš.. Moj Štrom ni bil čist. Me niso spustili na parking. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Nisem mogel priti, saj veš.. Moj Štrom ni bil čist. Me niso spustili na parking. A. hja .... točno...se spomnim ja :grim pa te je kej izučl ? je Štrom vidu kej vode pa žajfe od blizu v zadnem času ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 ker CEDE ne trza na mojo prošnjo po detajlih žegna, sm se sama spravla u lov za infromacijami, torej lepo bi blo, da bi šli obiskat in pogledat kraj zločina t.j. Zoisov Grad kjer smo l 2011 organiziral "sve balkansko V-Strom srečanje", pozdravt Vilija in bohinske motoriste, ki so nam pomagal organizirat srečanje... ampak jest sm našla info, da je dogodek v nedeljo 4. maja in ne 3. evo vam link, zihr je zihr: http://www.mk-bohinj.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 hja .... točno...se spomnim ja :grim pa te je kej izučl ? je Štrom vidu kej vode pa žajfe od blizu v zadnem času ? Vode vsekakor. Žajfe pa pač ne. Noče padati z neba. Stvar je taka, da sem praktično vse vikende do julija zaseden. Sicer s privatnimi stvarmi, a vseeno. Mislim pa na vas. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cede Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Janetka ta info je čist prava od Moto kluba Bohinj 4.5 2014 od 10 ure dalje Vabljeni vsi :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 Tale Bohinj mi pa diši, zelo verjetno se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 4, 2014 Deli Objavljeno Maj 4, 2014 midva prideva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Kaj pa jutri? 10.5. Pideta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ojla, Što se mora, nije težko!! Se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se