janetka Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 No sej to sem pričakoval, maš kr prau glede prašička, ampak je boljš če maš papirnate evriče, sej je ze itak dolg seznam in teže ne moreš skriti je bem tiš jaz sem pa potni list naredu lih zaradi kosova in albanije ... skupo! bo že boljš. mal sem potnike zasliševal okoli cest po bosni, pravjo da ni težav za motorje, bolj je zarad plazov in tovornih vozil in busov, drugače sta dve AMZ v BIH, amsrs in bihams. lp vsem nč hudga :grrr kar se potnega lista tiče 2 leti nazaj, sm ga šla tud jest delat extra zarad Albanije, (takrat sem preverila na UE in so trdili da potrebuješ potni list) in čeprav sem šla čez vse meje z osebno, sm na Albanski prosila za žig v potn list.. za spomin a'n, sej nismo vsak let u Albaniji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Nehte nabijat pa začnite pakirat, ker bo zdajzdaj treba štartat Glažarjev..katere notranje torbe imaš za alu kufre? Aja, en dan pred odhodom imamo v Kranju, pred gasilskim domom, poveljniški pregled. Janetka bo opravila pregled prtljage in če komu manjka več kot 25% robe s seznama, časti pijačo na vsakem postanku do Ohrida in tebe bom ta pruga pregledala.... me že od nekdaj zanima kako zminimalizirat in po vojašk zložit prtlago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Fritz torbe so givi dobiš jih v TC To drugo pa odpade tudi če janetka pregleda naše torbe se je še zmeraj naredilo da je ona potem nekaj pozabila ija :grim in če ne bi pozabila...ne bi spoznala sTOMATOloga iz Makarske a'n vse je za nekej dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 (popravljeno) Ojla, skor celo leto tišina, zdele pa odprem tole, pa 100 neprebranih strani!!!! A se mar kam gre tele dni???? O:-) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa greeeemoooo, še maloooooo Huraaa! Balinčki spakirani (Janetka sem razumel sporočilo pravilno? Vsak vzame nekaj s tega seznama, pa potem izposojamo , al si mislila vsak svoje vzame?) Pa srečno, se vidimo v OHRIDU! Popravljeno Junij 3, 2014. Popravil MatjazinBrigita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Pozdravljeni,če ima go kakšnega ,ki kupuje V-Stroma,je moj bivši motor naprodaj s samo 47700km http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8512242&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ofi in Barbara trenirata za Makedonijo in odločata kako bi zgledalo tako s stilom priti na srečanje bomo glasovali in dali na REFERENDUM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Ofi in Barbara trenirata za Makedonijo in odločata kako bi zgledalo tako s stilom priti na srečanje bomo glasovali in dali na REFERENDUM Ofi sploh te ne jemljejo resno kot našo vlado Še tri dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 ...dol mi visi...še MK podelam pol pa adijo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 ...dol mi visi...še MK podelam pol pa adijo.... prjatu, kaj si s tem mislu??????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skorc Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Hojla družba! Kot kaže boste imeli novega sopotnika,zdaj je 100% da grem zraven.žOfi mi je že vse razložil...tako,da se vidimo na griču. komaj čakam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Dobrodošel skorc, se vidimo v sredo zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Hajli hajlo !!! Danes odrinem v galopu proti BIH, v dogovoru z "grupenleitner" jem se dobimo v sredo na meji HR->BIH "Gradiška" in bomo imeli kratko , po vsej verjetnosti v lokalu "Actros", preizkušeno. LP vsem pa SREČNO !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Hojla družba! Kot kaže boste imeli novega sopotnika,zdaj je 100% da grem zraven.žOfi mi je že vse razložil...tako,da se vidimo na griču. komaj čakam. Dobrodošel Škorc, srčno upam da maš malega :evilgrin: skorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Hajli hajlo !!! Danes odrinem v galopu proti BIH, v dogovoru z "grupenleitner" jem se dobimo v sredo na meji HR->BIH "Gradiška" in bomo imeli kratko , po vsej verjetnosti v lokalu "Actros", preizkušeno. LP vsem pa SREČNO !!! Žrebetino, teb ni :grrr treba na kafe hodt, ti pejt kr vrsto na meji držat ....da mi samo "uletimo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skorc Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Dobrodošel Škorc, srčno upam da maš malega :evilgrin: Uff..Janja..štromčka misliš al ... ? Actros?..Žrebec..ne vem,ne vem..kapetan pravi direkt,nič ustavljanja...če ne pa Bosansko carino pokličemo,da ježevca postavjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 21, 2014 Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Konvoj s 13 motorji je vceraj zvecer uspesno prispel na letosnje V-Strom srecanje v Makedoniji. Danes je "el grande finale", jutri pa "game over" ! lp vsem ki jim ni uspelo na nas 10 dnevni "Balkan Tour 2014 " Baracuda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 21, 2014 Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Uživejte še naprej in srečno vrnitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Pravkar prispeli domov!! Super đir, krasna ekipa, veliko lepih km!! Za konec pri Rijeki preživela vesoljni potop. Ma Stroma niti potop ne ustavi!! Več utisov, ko se malo zberem.Pozdrav ekipa!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Pravkar prispeli domov!! Super đir, krasna ekipa, veliko lepih km!! Za konec pri Rijeki preživela vesoljni potop. Ma Stroma niti potop ne ustavi!! Več utisov, ko se malo zberem.Pozdrav ekipa!! lepo da sta javila prihod domov. Smo veseli da je vse ok. Fritzko javi se, ker punce skrbi...nocjo it spat najmanj 5 motorjev se nas iz Neuma odpravlja jutri Game over, back to reality Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2014 Ola, sem se javil po telefonu Do Plitvic je bila pot fantastična, od tam do Ljubljane me je pa tako napralo, da je še danes teklo z motorja Srečno pot domov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Uživejte še naprej in srečno vrnitev Barci hvala za lepe zelje, je pomagalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 27, 2014 Deli Objavljeno Junij 27, 2014 Vcerej pozn popoudne smo srecno prispeli po 9tih dneh lumpanja; Ofi Zrebec Peter Matjaz, Brigita Miha Janetka ljubo doma, kdor ga ima a'n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Lado se je javil včeraj, danes čakamo Glażarja in potem še Deana, pol smo pa vsi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Lado se je javil včeraj, danes čakamo Glażarja in potem še Deana, pol smo pa vsi... Ja tudi moja malenkost že diha gorenjski zrak ,vendar možgančki pa še niso preklopili na kruto realnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Ja tudi moja malenkost že diha gorenjski zrak ,vendar možgančki pa še niso preklopili na kruto realnost ahoj sefe, sploh nism dvomla, da bos najdu domu... nego reci ti meni, a je Dusko u redu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se