Tiger Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Jaz 1. in 8. septembra ne morem. Službene obveznosti :closedeyes:
žrebec Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Bovec, Tolmin, Kobarid, Most na Soči, Baška grapa, Dobro sklepaš, točno to čez Podbrdo, pa nato v Stari Fužini (Bohinj) čez Bohinjsko Češnjico, Koprivnik, Gorjuše, Zatrnik, Zg. Gorje,..... Bled....... Ti Janetka pa prosim NO Coments, maš poguma za celo kapo, če ti kaj pomeni peljem pred tabo, pa še priča sem za tvoje letošnje podvige! LP žrebec B)
janetka Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Ammmmm jest in Frenk tud ne :grrr morva 1.9. sva u Puli. @Žrebec: ne sam da si bil priča, ampak se ti morm prou lepo zahvalt zanje :winkiss:
glažar Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Evo srečanje Hrvaških V-stromarjev in KLV-jev je na Plitvicah v Restavrant Borje ob cesti dne 8,9 ,2007 sobota ob 11h. Jest grem ,če je še kdo pripravjen iti naj se izjasni . Vse ostalo je v dogovoru
renegade Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Tudi jaz grem pozdravit hrvate !- Samo povej kje se prej najdemo !! Dady bo tudi verjetno šel !! L P
Tiger Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Verjetno jaz tudi samo če ne bo službe :unsure:
Aky Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Jaz bom ene 1200 km severno. Škoda. A.
glažar Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Tudi jaz grem pozdravit hrvate !- Samo povej kje se prej najdemo !! Dady bo tudi verjetno šel !! L P Renegade zelo lepo da se midva podava na skupno rajžo in mal pogledat na Plitvice ,Tiger v tebe pa sploh ne sumim da boš to soboto zrihtal FREJ :naughty: :whistle: ŠE KDO :naughty:
Fos Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Hello! Verjetno se vam bom tudi jaz pridružil! :yea1:
bobiboss Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 če bo zdravja in dobrega vremena se mogoče pridružim. lp
DADY Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Če ne pride kaj vmes se vam priključim za Plitvice :whistle: :whistle: LP :yea1: :yea1:
glažar Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Zelo lepo .Moj plan je da bi se ostavil na Plitvicah mal pokramljal potem pa naprej proti obali kaj pravite ostali ,vsi tisti ki boste :whistle: MOGOČE ŠLI :naughty:
žrebec Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Živjo, jaz pa pojdem......... http://www.beltinci.si/napovednik/plakat-prazenkrompir.pdf LP (Mogoče se tam srečamo) :naughty:
DADY Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Zelo lepo .Moj plan je da bi se ostavil na Plitvicah mal pokramljal potem pa naprej proti obali kaj pravite ostali ,vsi tisti ki boste :whistle: MOGOČE ŠLI :naughty: :kva2: Glažar jaz sem za, da se ti priključim :OK: :OK:
5er_ Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Živjo, jaz pa pojdem......... http://www.beltinci.si/napovednik/plakat-prazenkrompir.pdf LP (Mogoče se tam srečamo) :naughty: verjetno bom tam - z avtom. lp 5er
70robert Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Vem, da je bilo nekje na forumu objavljeno koliko imamo popusta pri Motorjetu, ampak ne najdem. Mi še lahko kdo pove za ime, ko te tam vpraša, na koga naj da popust . Hvala za odgovor. LP, Robert Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil 70robert
70robert Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Renegade, hvala za podatke na PM. :worship: LP, Robert
renegade Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Kako je sedaj za V-strom day v PLITVICAH - kdo gre zraven :? Tu iz Maribora nas bo štartalo najmanj pet : Dady - KLV-K05 , Jadralec V-strom K07 , + in njegov kolega ( Triumph ali V-strom-K07) , , Sjor V-strom K07 , ter seveda moja malenkost KLV-K04 morda se nam še kdo pridružil ... Se vidimo ...... LP :yea1: Popravljeno September 3, 2007. Popravil renegade
glažar Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 :worship: Štromarji :worship: Kako je sedaj za V-strom day v PLITVICAH - kdo gre zraven :? Tu iz Maribora nas bo štartalo najmanj pet : Dady - KLV-K05 , Jadralec V-strom K07 , + in njegov kolega ( Triumph ali V-strom-K07) , , Sjor V-strom K07 , ter seveda moja malenkost KLV-K04 morda se nam še kdo pridružil ... Se vidimo ...... LP :yea1: Z gorenjske grem za enkrat samo jest in moj V-stromček k04 :naughty:
Tiger Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Z gorenjske grem za enkrat samo jest in moj V-stromček k04 :naughty: Kaj pa jaz? :rolleyes: :whistle:
janetka Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Helouuuuu :yea1: Glažar ,ti k si u navezi s Hrvati dej mi zaupej kak je sobotni urnik kaj naj bi počeli in kam šli ..... majo to srečanje objavleno na svojem forumu al ne ? :hmm:
25.december Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Z gorenjske grem za enkrat samo jest in moj V-stromček k04 :naughty: Zdravo! V zvezi Plitvic me mal zanima, kje in kdaj bi se dobili, kdaj in kam bi šli naprej, za kako dolgo, ali solo itd. Če bo vreme bi se pridružil. LP 25.december
Sjor Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Štrom zmore tudi bosanska brezpotja. Podrobnosti...
glažar Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Helouuuuu :yea1: Glažar ,ti k si u navezi s Hrvati dej mi zaupej kak je sobotni urnik kaj naj bi počeli in kam šli ..... majo to srečanje objavleno na svojem forumu al ne ? :hmm: Janetka srečanje je objavleno na njihovem forumu :whistle: nimajo pa plana kaj bi počeli, tako da se bomo organizirali sami, kakor so se Hrvati pri nas. Kot prvo gremo do Plitvic tam smo približno 1do 2 uri potem pa nadaljujemo proti morju . Po posvetovanju z Renegejdem je izlet eno dneven. Štart je ob 7h zbor po ob 10 v Karlovcu ,potem nadaljujemo skupaj do Plitvic potem naredimo plan po kateri poti naprej proti morju. Popravljeno September 4, 2007. Popravil glažar
glažar Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kaj pa jaz? :rolleyes: :whistle: Upam da si uredil vse potrebno :naughty: ,se izgovoril pikniku ki ti je sledil :whistle: in se mi boš priključil :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :010 :010 :010 :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se