glažar Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 dragi decko, napise se MARMELADA !! Draga punca napiše se MARMOLADA Danes pa sem kuhal svojo marmolado imel asistenta OFIJA . evo dokaza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 Seveda sva letela kot sneti skiri vendar moram reči da je na žačetku imel samo eden sekiro v roki ki jo je skoraj zalučal za nama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 ejga pridem na degustacijo ne hodi, nategnu te bo Kot sem reku OFI ki je verjel v moje kulinarične sposobnosti o kuhanju sobotne MARMELADE in kuhanje nedeljske MARMOLADE sem obljubil da bo dobil za degustacijo 1 liter MARMELADE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 Če pa rabite recept za nedeljsko MARMOLADO pa recite vam jo zaupam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Ker mi nobeden ni verjel da bom za vikend kuhal marmelado vam sedaj prilagam dokaze moje dejavnosti za vikend. V soboto sem kuhal marmelado VIŠNJEVO Dragi šef, globoko se opravičujem, ker ti nism verjela, da boš kuhu marmelado in zavidam Zorici, k ma tazga moža, da ji ni treba tud s prstom mignt pr domači marmeladi. Če boš reku, da naslednjo soboto kuhaš ajvar, ti bom verjela, častna štromarska. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Kot sem reku OFI ki je verjel v moje kulinarične sposobnosti o kuhanju sobotne MARMELADE in kuhanje nedeljske MARMOLADE sem obljubil da bo dobil za degustacijo 1 liter MARMELADE Zdi se mi, da ubogi Ofi sploh ni vedu kaka "marme(O)lada" ga čaka v nedeljo in si je ta kozarc sobotne višnjeve marmelade krvav zaslužu. Predvidevam, da Zori ni šla s tabo na MarmOlado, ker je za tabo pospravlala sobotni marmeladni masakr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Ekipa, uživajte na Maltatalu. Jaz sem zmenjen s kolegi za ruto v smeri morja (Poreč). Če se nam kdo želi pridružiti, nas najde ob 0800 v Paviljonu, na Brezovici. te je spet kej opeklo ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Zdi se mi, da ubogi Ofi sploh ni vedu kaka "marme(O)lada" ga čaka v nedeljo in si je ta kozarc sobotne višnjeve marmelade krvav zaslužu. Predvidevam, da Zori ni šla s tabo na MarmOlado, ker je za tabo pospravlala sobotni marmeladni masakr. Res je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Če pa rabite recept za nedeljsko MARMOLADO pa recite vam jo zaupam ajde šefe, če ne drug, jest ga rabm vedet ... zih bo pikantn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 mam, menda bo marm(o)elada visnjeva Preverjeno dobra, to je vse kar bom reku... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Če pa rabite recept za nedeljsko MARMOLADO pa recite vam jo zaupam ajde šefe, če ne drug, jest ga rabm vedet ... zih bo pikantn RECEPT ZA MARMOLADO potrebujemo -LEP SONČEN DAN -TANK BENCINA -DOBREGA PRIJATELJA Vse skupaj združimo in dobro premešamo.Po uri in pol dobro premešanih levih in desnih ovinkov preizkusimo sestavine ????????? in ugotovimo če kaj manjka in to dodamo?????????????? Še enega prijatelja (ker vse lepe stvari so tri) , ki je primerno ohlajen (v senci) in skuliran (sekira v roki ) za naslednjo uro in pol(premišlujeva o njem).Ponovno mešamo leve in desne ovinke,da se kar kadi.Po treh urah mešanja "marmolade",ki že primerno vre in klokota,dodamo se ščepec dobre volje in počasi do večera nadaljujemo s kuho(levo in desno) .Ko se zvečeri se zadnjič kot v rondoju, 2x krožno premešamo in iz hlapov ugotovimo da je gotova.Gosta zmes ki se cedi v kozarec(med prelivanjem ) me spominja na makadam, blato,luže,dež,vendar uživam in vse skupaj neprodušno zaprem v kozarec,da se ne pokvari!!!!!!!! njam njam njam per tutti voi glažar OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Ejga ti si zgrešu poklic...moral bi pravljice pisat...sedi 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2014 te je spet kej opeklo ??? Noup, do konca tega poletja se držim sence :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 RECEPT ZA MARMOLADO potrebujemo -LEP SONČEN DAN -TANK .......(levo in desno) .Ko se zvečeri .... Joze Potokar, odkar zajtrkujes visnjevo marmelado si cist drug clovk, pravi romantik... se dobr da sm sedela ko sm brala tole mojstrovino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Tudi nam je bilo prou fajn. Vodja nas je popeljal po krasnih avstrijskih cestah. Žrebec, Žrebiček vajenec , Janetka, moja Ljubica in jaz, smo res uživali!! Hvala za dobro družbo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Mater tolikokrat sem se že peljal po tej poti in vsakič mimo Porschejevega muzeja v Gmundu. :glare: Ekipa a zanima še koga ta muzej pa nardimo eno tako kratko in sladko furco do tja.. pa še kak "cafe racer" krogec :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 . pa še kak "cafe racer" krogec :evilgrin: Si ti kr misl Za to pot se tudi oblečem ne mogoče v kopalke za wasensee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2014 Deli Objavljeno Julij 13, 2014 Tiger vse naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 13, 2014 Deli Objavljeno Julij 13, 2014 Vse najboljše Tiger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2014 Tiger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 13, 2014 Deli Objavljeno Julij 13, 2014 Čestitke!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Gospod Igor Mihajlik -OFI boos vse najboljše a me boš za vikend kam peljau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Tudi nam je bilo prou fajn. Vodja nas je popeljal po krasnih avstrijskih cestah. Žrebec, Žrebiček vajenec , Janetka, moja Ljubica in jaz, smo res uživali!! Hvala za dobro družbo!! enako tudi vama. Sm se ze upisala na cakalno vrsto za drugo leto, zarad tradicije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Tajgr in Ofi vse najboljse za vajin osebni praznik, da bi se se dolgo druzl, in se meli fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Se pridružujem čestitkam!! Vsega lepega, kar ta pravi Štromar rabi!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se