Koncbah Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 Ofi in Tiger, tudi jaz se pridružujem čestitkam za rojstni dan - vse naj, naj, pa veliko kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2014 Ohoho, Ofi mladenič, vse najboljše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 Ofi in Tiger ............... VSE NAJ NAJ NAJ TRBOLŠ EJGA .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 Hvala vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 19, 2014 Deli Objavljeno Julij 19, 2014 Hvala vsem. Ofi , tebi pa vse najboljše pa veliko Marmolad.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 26, 2014 Deli Objavljeno Julij 26, 2014 Zrebec, sm ugotovila da ne morem nikamor, ne da bi me na cest opazu o tem bova na 4 oci.... dons pa ti nasa familija zeli vse najboljse za tvoj rojstni dan, merkej na zdravje in uzivej na stromu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 26, 2014 Deli Objavljeno Julij 26, 2014 Žrebec, vse naj in veliko varnih kilometrov še naprej.... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 27, 2014 Deli Objavljeno Julij 27, 2014 Żrebec vse najboljse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2014 Sami rojstnodnevniki zadnje čase. Ker sam feštate in se nič ne vozite ste verjetn naročili tako vreme, da se zlije pred koncem vseh praznovanj. Javite, ko bo to, ker si več ne upam dat gor moto cote - saj to pomeni, da bom moker Z manj besedami: "Žrebec, vse najboljše!" P.S. Janetka, poznaš tisto, ko zajc sovi govori, da ima (sova) velika ušesa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Julij 27, 2014 Deli Objavljeno Julij 27, 2014 Z malo zamude se vam javljam... Vsem rojstnodnevnikom ..... vse NAJ NAJ - velja tudi za tiste ki ste jih že pred kratkim imeli pa brez zamer !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 28, 2014 Deli Objavljeno Julij 28, 2014 P.S. Janetka, poznaš tisto, ko zajc sovi govori, da ima (sova) velika ušesa? ne Fritzko :grrr ne poznam, so me pa sama ušesa, dej povej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2014 Človek gre na trolo v moto opremi (ker gre na servis po moped) in dobi report, da se v čudni opravi vozi s trolo. In potem ti stokaš, da te povsod opazijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 28, 2014 Deli Objavljeno Julij 28, 2014 Človek gre na trolo v moto opremi (ker gre na servis po moped) in dobi report, da se v čudni opravi vozi s trolo. In potem ti stokaš, da te povsod opazijo :OK: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 :kva2: kva je ejga se bomo kej vozil al boš sam na šiht hodu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 2, 2014 Deli Objavljeno Avgust 2, 2014 kva je ejga se bomo kej vozil al boš sam na šiht hodu ? Od kar smo se vrnili iz Makedonije sem se vozil samo z kajakom ti bod pa sam tih sem po interpolu zvedu da si me prehitel o prevoženih kilometih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Od kar smo se vrnili iz Makedonije sem se vozil samo z kajakom ti bod pa sam tih sem po interpolu zvedu da si me prehitel o prevoženih kilometih pičkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 Ekipa se gre kdo v nedeljo kopat v uvalo Scot. Odhod ob 7.15 iz Petrolove črpalke BARJE na AC oz. ljubljanski obvoznici v smeri NM. Če boste kofetkal pridite kako minutko prej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Ekipa se gre kdo v nedeljo kopat v uvalo Scot. Odhod ob 7.15 iz Petrolove črpalke BARJE na AC oz. ljubljanski obvoznici v smeri NM. Če boste kofetkal pridite kako minutko prej.. Dragi QRC :naughty: , v soboto sm frej, v nedeljo pa žal ne morem, hvala za povabilo in krasen namakalni izlet vam želim J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Od zdaj naprej delam sendviče samo s tri dni starim kruhom... Sem včeraj zvečer enega takega pojedel in je bil božanski! A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Od zdaj naprej delam sendviče samo s tri dni starim kruhom... Sem včeraj zvečer enega takega pojedel in je bil božanski! A Ja res so dobri tudi jest sem se enega prvošu ko sem prispel domou ,na kruhu je bilo malo patine od četrtka ampak je več zalegu kot pizza ,sem se najedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) Dragi QRC :naughty: , v soboto sm frej, v nedeljo pa žal ne morem, hvala za povabilo in krasen namakalni izlet vam želim J. a lahko prevod prosim...nimam pojma kaj te črke pomenijo Od zdaj naprej delam sendviče samo s tri dni starim kruhom... Sem včeraj zvečer enega takega pojedel in je bil božanski! A. no sam nisi bil lačen Ja res so dobri tudi jest sem se enega prvošu ko sem prispel domou ,na kruhu je bilo malo patine od četrtka ampak je več zalegu kot pizza ,sem se najedu ejga ti pa res vse poješ Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 a lahko prevod prosim...nimam pojma kaj te črke pomenijo QRC = Quality Road Capitan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Lepo rešeno, bravo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 QRC = Quality Road Capitan končno je prišla zamenjava .moram reči da je prišlo v nedeljo tudi do uradnje menjave prvega v vrsti malo težko smo ga stišali naprej vendar se je vdal pritiskom množice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 QRC = Quality Road Capitan hvala kolegica ampak sej veš kdo vedno vozi prvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se