Tiger Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Piknik odpovedan :grupni: :yea1:
renegade Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Piknik odpovedan :grupni: :yea1: Tiger - po čigavih informacijah naj bi bil odpovedan ???? :? Bobiboss - piknik ali kako že naj bi bil z Hrvaškimi Štromarji !!! Glažar - tudi če odpade bomo šli na furico skupaj kajne !!! :kva2: Še zmeraj pa se nam lahko ostali pridružijo - bomo pač skupno vozili po Hrvatiji !! - Brez problema !!
Tiger Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 renegade ,ni odpovedan piknik štromarjev ampak en drug piknik na katerega bi jaz moral it :unsure: zato pa verjetno grem z vami :worship:
luc Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Če ne bo delovna sobota pridem tudi jaz
renegade Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :worship: Štromarji :worship: Lepo je slišati , da nas bo še več .... Za vse tiste , ki ne vedo ,se z Glažarjem dobimo par kilometrov za KARLOVCEM smer Plitvice in to na Bencinski črpalki oz. "počivališče" - Gostišče - Hotel.(karkoli je že ).. ŽGAJNER in to ob 10:00 uri - potem pa nadaljujemo ....... Tiger ! - sem čisto pozabil , da si imel planiran ta vikend piknik - službeni če se ne motim ...... in tega ste odpovedali !! BRAVO !! Se slišimo !
glažar Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Če ne bo delovna sobota pridem tudi jaz Sporoči da gremo skupaj :worship:
janetka Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Helouuuuuuu :yea1: Glažar plissss :worship: daj napiši kje in kdaj je zbirno mesto gorencev in potencialnih lublančanou.
Štrom Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Helouuuuuuu :yea1: Glažar plissss :worship: daj napiši kje in kdaj je zbirno mesto gorencev in potencialnih lublančanou. Pozdravljeni. Zgleda da bo vreme v soboto v redu jast pa bom mel fraj dan tko da tudi mene zanima kje in kdaj bi se zbrali. :yea1:
renegade Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :worship: Glažar - verjetno si imel v mislih tole varijanto za povratek domov :?
janetka Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kter štromar je bil čez vikend na twin hornih u puli z modrim štromom in SG tablico. Parkiral je prec pred uhodom na prizorišče, levo ob obzidju :naughty: pa tale posentek je zanimiv, je "naš " al ni "naš" :hmm: http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=96
Tiger Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Janetka a greš ? :rolleyes: Te bom pazu. :naughty:
janetka Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 @Tiger ma cincam :unsure: in cincam pa prehlajena sm, pa mrzlo je zjutri pa "prognoza " kaže dežek u Plitvicah kaj pa Mira in Žemlca...a gresti ? :rolleyes: vi ste "pravi moški" :naughty: za vas je drgač....jest pa pod 10 stopinjam "otrpnem". @ Glažar a boš že napisu kdaj in kje je zbor da bojo fantje vedel.... :headbang: :whistle: @Sjor: glej da boš zribou in zglancou Zukija k ga vlačiš po takih grdih cestah :winkiss: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hr...&code=14009
Tiger Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Dežja ne bo! Mraz tudi ne bo preveč,samo malo bolje se napravi zjutraj. Z Glažarjem greva ob sedmih iz Radovljice. Če gre še kdo naj pove,kje se dobimo.
glažar Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 @Tiger ma cincam :unsure: in cincam pa prehlajena sm, pa mrzlo je zjutri pa "prognoza " kaže dežek u Plitvicah kaj pa Mira in Žemlca...a gresti ? :rolleyes: vi ste "pravi moški" :naughty: za vas je drgač....jest pa pod 10 stopinjam "otrpnem". @ Glažar a boš že napisu kdaj in kje je zbor da bojo fantje vedel.... :headbang: :whistle: @Sjor: glej da boš zribou in zglancou Zukija k ga vlačiš po takih grdih cestah :winkiss: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hr...&code=14009 Janetka kot ti je tiger povedel midva štartava ob 7h iz Radovljice ,in lahko pobirava na Laborah in Barju črpalke
glažar Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 :worship: Glažar - verjetno si imel v mislih tole varijanto za povratek domov :? Približno :naughty:
renegade Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :worship: Štromarji :worship: No pa smo jo družno mahnili malo na jug ! Glažar , Tiger , Sjor , Dady , Jadralec , ter moja malenkost, smo naredili lepo enodnevno furico dol do Like pa po Jadranski magistrali lepo proti domu ......vsga skupaj cca. 700 km - Vmes pa smo še pozdravili Hrvaške Štromaše , ki so se isto zbrali na eni skupni furi. En lepi utrinek je pa tukaj :................ LP ! :yea1:
Tiger Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Res je bila dobra turca. :krneki: družba pa še boljša. Nabralo se je pa skoraj 700 kilometrov :naughty: Hvala hrvaškim štromarjem za gostoljubnost. :worship:
glažar Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ja popldne je bilo res lepo :worship: dobra družba edino malo zjutraj ko sem štartal ob 6,30 je malo zahladilo namreč pri nas je ob tej uri samo +2 stopinje :naughty: Janetka je ob tej temperatruri že utrpnila v postelji . :naughty: :whistle:
žrebec Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ja lepo, dokler ste se nekateri vozili, smo nekateri delali ?!? :headbang: :rolleyes: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...92_60045228.php LP Žrebec
Tiger Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ha,ha,Žrebec dobro si mešal :worship: :photo:
jadralec Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Pozdravljeni Štromarji! Po navodilih Renegada sem se torej prijavil na forum. V soboto sem bil prvič na daljši turi. Bilo je enkratno!!! Upam, da bo topla jesen , da naredimo še kakšno turo! lp
janetka Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Helouuuuuuuu fantje :yea1: se vam je kej kolcalo ? :blush: me veseli da ste se meli lepo, da niste bli u kratkih rokavih, niti u kopalkah vidim na slikah, da ste se na vsakem postanku javljali ženam in puncam da ste o.k :lol1: ., da vas samo malo zebe @ Žrebec je zdej naša "Movie star ", :photo: bravooooo, bilo kuda Štromarji svuda @ Glažar: sm bla otrpnjena do ene pol osmih zjutri, nič dlje veš, pol sm pa sam na vas mislila pa se tolažla da nam ostane še vožna po gorenski al bo padla u vodo ? :hmm: @ Tiger: si me kej pogrešuuuuuuuuu :whistle: @ Renegade: ajde , statistiko prosim....ti to obvladaš :grim @ Jadralec : welcome :worship:
chimpa Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 lep pozdra fantje , bilo nam je cast i zadovoljastvo ugostiti vas u lijepoj nasoj .. nadamo se jos boljoj organizaciji i okupljanju u vecem broju sljedece godine ..
Tiger Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 @ Tiger: si me kej pogrešuuuuuuuuu Ja seveda sem te pogrešal. :wub: Nisem imel na koga pazit. O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se