OFI Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Evo..tut js se javim da grem z motorjem :whistle: .....
Aky Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Valjda z mopedom. :krneki: Samo da ni na martinovo soboto. Ta zna na štajerskem biti skrajno neprijetna zadeva za motoriste.
janetka Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 helouuuuuuu :yea1: Aky , Martinova sobota je novembra, ne 20 . oktobra noooooooooo zdej k se vas tuk javla da boste z Bazukiji (Bremzenlos, tole je :grim pa posrečen izraz, I like it) pršli sm šla pa u detajle. mam u spominu da je blo takrat ful mraz ko je Luc po Miklavžu z motorjem strašil in ugotovila da je blo to letos 24. februarja evo slikce da osvežite spomin na Lucov podvig primotoriral, igral, zmagal... http://www.moj-album.com/album/6907269/ pobiram naročila za MAJICE...zbiranje naročil se začne ZDAJ, cena 15 €. Aky prosim še enkat sporoči kaj si nazadje naročil :blush:
janetka Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 u la laaaaaaaaaaaaaaaaa majice gredo, ko vroče žemljice :kva1: ta moment 7 :grim naročil.
OFI Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 u la laaaaaaaaaaaaaaaaamajice gredo, ko vroče žemljice :kva1: ta moment 7 :grim naročil. Janteka, ali moram oddat posebno naročilo....ali najin dogovor velja :krneki:
janetka Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 velja :grim dogovor, si že vštet med teh 7 majčk.
glažar Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Če bo treba me bosta pa G. Glažar in G. Renegate spremlala in ostali. V skrajni sili pa Vlasto pokličem, za norosti je ona vedno, ZA: Luc veš da sem vedno za žur sploh če se do tja pripeljem na dva kolesa :worship: .Sem zraven :naughty:te bom spremljal da se ne boš zgubu, :naughty: . Edino odpade če me tu gor zamede sneg ali odplahne kako neurje ali povoden.
brum-brum Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pozdrav! Želio bih se zahvaliti članovima slovenske KLV/Strom družbe na posjeti našem susretu u Zagrebu :worship: . Malo smo se zabrinuli kada ste kasnili, ali nas je Glažar uvjerio da je u pitanju bilo samo loše vrijeme. Kada sam vidio slike ekipe u kišnim kombinezonima, moj je respekt bio jošveći. Nadam se da ćemo ovakva druženja nastaviti i ubuduće. To što trenutačno nemam svojega Stromčeka me neće spriječiti da se družim s ljudima koji vole iste stvari kao i ja :naughty:
ziga Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 helouuuuuuu :yea1: Aky , Martinova sobota je novembra, ne 20 . oktobra noooooooooo zdej k se vas tuk javla da boste z Bazukiji (Bremzenlos, tole je :grim pa posrečen izraz, I like it) pršli sm šla pa u detajle. mam u spominu da je blo takrat ful mraz ko je Luc po Miklavžu z motorjem strašil in ugotovila da je blo to letos 24. februarja evo slikce da osvežite spomin na Lucov podvig primotoriral, igral, zmagal... http://www.moj-album.com/album/6907269/ pobiram naročila za MAJICE...zbiranje naročil se začne ZDAJ, cena 15 €. Aky prosim še enkat sporoči kaj si nazadje naročil :blush:
renegade Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 helouuuuuuuuu :yea1: lani smo se dobil (Miklavžu na Dravskem polju) na prvem biljardu 21.10.2007. letos bi se lahko v soboto 20.10.2007 če ste za Renegade lepo prosim vprašaj Dragota če je biljardnica frej Fritz , glede na to da boš kmalu prišel na zaslužen dopust , se nam boš uspel pridružit ? :hmm: sej ni :grrr nujno da zmagaš veš, sam pridi :D . :worship: Štromarji :worship: Žal vas moram obvestiti , da z datumom 20.10.'7 ne bo nič , ker je biljardnica zasedena (Štajerska pool liga) - tudi teden dni kasneje 27.10. 07 tudi ne bo šlo , ker je prav tako zasedeno (državno prvenstvo) Torej nam preostane le mesec November!! Pa kar na dan z predlogi !!!! LP :yea1:
janetka Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 helouuuuuuuuu veš kaj Renegade :wacko: "žal" te bom jest za ušesa, si reku da je biljardnica frej.. :xx: moj seznam ima že :grim 11 majčk.... če se je kdo zredil rabi večjo, če jo je kdo zgubil rabi novo, če koga zebe rabi tako z dolgimi rokavi dejmo , dejmo,............... da jih bo 30. lp janetka
žrebec Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ZAKLJUČNA FURA Kdo je zato, da se v soboto kam peljemo za zaključek sezone? :rolleyes:
OFI Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ZAKLJUČNA FURA Kdo je zato, da se v soboto kam peljemo za zaključek sezone? :rolleyes: Evo mene... :kva2: ..js sem vedno za....kam pa :naughty:
Aky Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 :krneki: Jaz že v petek letim na Rab.,,
janetka Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 helouuuuuuuuu fantje :yea1: ješt tud ne :grrr morem (pa bi z veseljem šla ) ampak sm oblubla pomoč u soboto Frenk pa sindikalno obira mandarine nekje :whistle: u Bosni.
žrebec Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 ZAKLJUČNA FURA Kdor bi se malo peljal v soboto, naj pride pred Lesnina prodajni salon na Brdu pri Ljubljani ob 10.00 uri. Za furo se dogovorimo tam. :whistle: LP
Tiger Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Na žalost služba. Kaj pa nedelja,a gre kdo kam? :rolleyes:
luc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Zgleda da mora padat dež da se štromarji premaknemo. Žrebec!!!! Povej kam! V soboto zjutri mam šiht ampak vas bom že dohitel.
žrebec Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Glede na to, da ste očitno večina zaposleni v soboto (namreč jaz tudi zvečer) se lahko dogovorimo v nedeljo. Če ste za se dobimo v nedeljo ob 09.30 uri pred MERKUR-LESNINA centrom na Primskovem v Kranju pa čez Jezersko-po avstriji pa na Ljubelj nazaj, pod gorami do Begunj in na Bled na Kremšnite. če bo volja pa še v Bohinj na kapučino. Pišite če ste za, ker delam jutri in bom gor šele pozno zvečer. LP
OFI Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 V nedeljo bo pa pr men kriza...ne vem če bo šlo :headbang: ....bom pa aktivno delal na tem :grim
bobiboss Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 ala gremo v nedeljo po poti Žrebčeve ideje :yea1:
igor br Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Glede na to, da ste očitno večina zaposleni v soboto (namreč jaz tudi zvečer) se lahko dogovorimo v nedeljo. Če ste za se dobimo v nedeljo ob 09.30 uri pred MERKUR-LESNINA centrom na Primskovem v Kranju pa čez Jezersko-po avstriji pa na Ljubelj nazaj, pod gorami do Begunj in na Bled na Kremšnite. če bo volja pa še v Bohinj na kapučino. Pišite če ste za, ker delam jutri in bom gor šele pozno zvečer. LP Midva sva mislila nekam iti v soboto. Mal sva računala na Lesnino ob 10.00. Če bo nedelja ne vem ali bo šlo. Ko boste odločeni kateri dan napišite, in če bo šlo greva zraven. Je že kar dolgčas ker že dolgo nisva videla štromarjev. lp Igor
Tiger Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 V nedeljo jaz lahko kamorkoli :naughty:
žrebec Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 :naughty: ZAKLJUČNA FURA ?!? :whistle: Očitno je odločitev padla, v NEDELJO zutraj med 9.30 in 9.45 uro zbor pred MERKUR-LESNINA na Primskovem v Kranju, ter pot pod kolesa proti Avstriji. :krneki: LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se