glažar Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 :naughty: ZAKLJUČNA FURA ?!? :whistle: Očitno je odločitev padla, v NEDELJO zutraj med 9.30 in 9.45 uro zbor pred MERKUR-LESNINA na Primskovem v Kranju, ter pot pod kolesa proti Avstriji. :krneki: LP Žel moje malenkosti ne bo :headbang: .Kot prvo me je moja SUZA postila na cedilu :headbang: Je rekla da me ima za letas dosti.Kot drugopa imam druge obveznost ki jih ne morem nikakor prestavit. Uživajte še namesto mene :worship:
OFI Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Kje točno v KR je zbirno mesto? Kako najlažje pridem do Merkurja? :whistle:
bobiboss Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ofsajd ob 9.00 se lahko dobiva v Šentjakobu na avtobusni in greva skupaj naprej v Kranj.
zverca Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 bobiboss;še enkrat hvala za pomoč :worship: ter dobro družbo,jutri na vožnji pa se fajn imejte :naughty: !Ob prvi priliki pa se seveda srečamo!Z Suzo v nove kilometre
bobiboss Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ojla Zverca ni problema.škoda ker ne moreš z nami.aja pa dobrodošel med "štromarje" :photo:
OFI Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ofsajd ob 9.00 se lahko dobiva v Šentjakobu na avtobusni in greva skupaj naprej v Kranj. Zmenjeno. :OK:
djume Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Reportaža z jutranjega zbora Štromarjev pred zadnjo furo !!! Ob vseh cestnih obvozih so odkrivali lepoto naše Gorenjske. :photo: http://www.moj-album.com/album/9752820/ :photo:
renegade Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :worship: Štromarji :worship: Lepo lepo ...... mi je res zelo žal , da se nisem mogel pridružiti našim "Štromarjm" na skupni vožnji !! Zanima me , kdaj se bomo dogovorili za naš Turnir v biljardu :? - Drago me že sprašuje kdaj bo ta naš dan , tako da pohitie z predlogi ! pa še ta ideja za naše motorje : jermenski pogon !!!!!
OFI Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Janetka in Djume :worship: :worship: :worship: :worship: in še enkrat :worship: :worship: ......
Tiger Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Hvala vsem za dobro družbo :grupni: Djume in Janetka,kavica je bila super. :OK: :yea1:
štromček Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Oj štromarji Eni na Gorenjskem, drugi na Koroškem... Tudi Golica na avstrijski strani je bila danes v čudovitem soncu :worship: . Motoristov veliko, policajev nikjer :naughty: Skratka, če bo še koga zamikalo... ne odlašati. Še dokaz iz naše stalne postojanke... LP Štromček
Tiger Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 postanek nad tisoč metrov :naughty:
bobiboss Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 malček nas je mrazilo ampak ni blo sile.vreme odlično.vsem hvala za prijetno družbo :OK: janetka :worship:
bobiboss Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Oj štromarji Eni na Gorenjskem, drugi na Koroškem... Tudi Golica na avstrijski strani je bila danes v čudovitem soncu :worship: . Motoristov veliko, policajev nikjer :naughty: Skratka, če bo še koga zamikalo... ne odlašati. Še dokaz iz naše stalne postojanke... LP Štromček kontra .) datum 2.9.07. :OK:
štromček Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 kontra .) datum 2.9.07. :OK: A ti si tisti.... :naughty: Ona blond kelnarca te pozdravlja... :naughty: Danes je bila v dirndlu :grupni: Ne še konzervirat štromov! Še bo lepo vreme :worship: :beer2:
igor br Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Janetka in Djume to je pa blo presenečenje. Hvala za kavico in piškote. Kako smo se imeli mi se vidi iz slike. Tudi narava je bila čudovita. Žrebec tvoj predlog, da greva z Darjo kaj pojest k Planincu na Bledu je bil OK. Okusno in ne drago, predvsem pa prevelike porcije. Sva se komaj na motor zbasala po kosilu. Se sreča, da so bile kremšnite, ki sva jih peljala z Bleda domov v PVC škatli, da smo jih doma kar z žlico pojedli. Tresljaji Vstromčka so bili prehudi za njih. Družba lepo je bilo in po moje še ni konec sezone le smer moramo prilagodit temperaturam. Namesto na Gorensko na kavo v Piran. lp Igor in Darja
janetka Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Me veseli da sm vas spet vidla ;) ...je blo tko napeto čakat, kdo bo prvi. Žrebcu pa tud vsaka čast, da je kar z nočne pršu in gassssssss naprej :worship: :rolleyes: Renegade prosim napiši datume sobot v novembru ko je biljardnica prosta. pol se bomo pa zmenili. Nekateri imate delovne sobote upam, da boste lahko dobili prosto :(
5er_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 zdravo družba nero II se je po skoraj polletni odisejadi vrnil iz turčije. ves usran, vendar v nulo porihtan je spet doma. zdaj še porihtam sebe, nabavim komplet opremo in se prihodnjo sezono vidimo na kakšni furi. lp 5er
janetka Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 zdravo družba nero II se je po skoraj polletni odisejadi vrnil iz turčije. ves usran, vendar v nulo porihtan je spet doma. zdaj še porihtam sebe, nabavim komplet opremo in se prihodnjo sezono vidimo na kakšni furi. lp 5er 5er še prej pa prideš na biljard a ne :hmm:
5er_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 5er še prej pa prideš na biljard a ne :hmm: seveda, če bom le doma tisti vikend. konec koncev branim drugo mesto z zadnjega biljarda lp 5er
glažar Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Kameradi vidim da ste se imeli zelo dobro :worship: ,sploh če vas je Janetka pričakala z toplo kavico :whistle: Moj V-stromček pa se že pripravlja na zimsko spanje,sedaj pa sem si umislil drugo rekreacijo vneto treniram s temle strojem.
raza Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Kameradi vidim da ste se imeli zelo dobro :worship: ,sploh če vas je Janetka pričakala z toplo kavico :whistle:Moj V-stromček pa se že pripravlja na zimsko spanje,sedaj pa sem si umislil drugo rekreacijo vneto treniram s temle strojem. Glažar, sem si dobro ogledal fitnes napravo, pa sem ugotovil, da manjka KIPER! Boš preveč musklne v zgornjih okončinah dobu!
DDK Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Vidimo da ste se super proveli. Tura je odlično zamišljena, ali nismo uspjeli pročitati koliko je KM bila duga. Ima li tko od prisutnih možda taj podatak? lijepi pozdrav iz Zagreba Damir i Doda
OFI Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Vidimo da ste se super proveli. Tura je odlično zamišljena, ali nismo uspjeli pročitati koliko je KM bila duga. Ima li tko od prisutnih možda taj podatak? lijepi pozdrav iz Zagreba Damir i Doda Iz Hrastnika 349km
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se