žrebec Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Vidimo da ste se super proveli. Tura je odlično zamišljena, ali nismo uspjeli pročitati koliko je KM bila duga. Ima li tko od prisutnih možda taj podatak? lijepi pozdrav iz Zagreba Damir i Doda Wegname=Zaključna_fura_2007 Entfernung=189,8 km Fahrzeit=3:46 Nismo je cele peljali, tako da je bila odpeljana samo do Bleda in je v spremembi dolga Entfernung=127,6 km Fahrzeit=2:34 LP
DDK Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Wegname=Zaključna_fura_2007Entfernung=189,8 km Fahrzeit=3:46 Nismo je cele peljali, tako da je bila odpeljana samo do Bleda in je v spremembi dolga Entfernung=127,6 km Fahrzeit=2:34 LP Znaći da je na Bledu bilo predobro (čitaj: hrana i piće), pa vožnja dalje nije imala smisla.. :D . Ali zato ne treba spremati motore za zimu, biti će još toplih dana tokom zime. Bar neka korist od globalnog zatopljenja :naughty:
janetka Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 a ma kdo ob morju vikend za pospravt....? :naughty: bi šli Štromarji generalko nardit :whistle:
glažar Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 a ma kdo ob morju vikend za pospravt....? :naughty: bi šli Štromarji generalko nardit :whistle: Mogoče se z ŽEMLJICO pridruživa. Vendar samo v NEDELJO imava prosto
igor br Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 No kam gremo konc tedna!? Morje!? lp Igor
chimpa Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Drage Stromerice i Stromeri, ova nesretna tema o tehnickim pitanjima narasla je na vise od 120 stranica, postala vrlo nepregledna i sluzi za opcu komunikaciju umjesto za izmjenu tehnickih informacija. Zato se nas par odlucilo osnovati novi forum namijenjen prije svega vlasnicima DL-ova i KLV-ova koji razumiju Hrvatski jezik, a pri tome mislimo na Stromere i Stromerice od Slovenije do Makedonije Kao model za organizaciju foruma uzeli smo internacionalni V-Strom forum (VSRI), koji je, moje je skromno misljenje, jedan od najboljih tehnickih moto foruma na Internetu. Nasa ambicija nije biti veci i bolji od bilo kojeg drugog foruma, nego ponuditi mjesto za one koji ne zele ili ne mogu sudjelovati na internacionalnim forumima. Sto se tice foruma motori.hr, on jest i ostat ce sveobuhvatniji moto forum. Novi forum bit ce vise nadopuna nego zamjena. Ono u cemu ce se novi forum bitno razlikovati jest provedba pravila ponasanja preuzeta s internacionalnih tehnickih foruma gdje uglavnom nema off-topica, vrijedjanja, glupiranja i gomile beskorisnih postova. Zapoceli smo skromno, nema posebnih foruma osim glavnih tematskih grupa. Forumi ce se dodavati prema potrebi i brzinom koju vi odredite, uz nase moderiranje. Za kraj, forum nije rezerviran iskljucivo za vlasnike DL/KLV motora, vec na sve motoristice i motoriste dobre volje koji su voljni sudjelovati na ozbiljnom moto forumu. Predlazem vam da sva buduca pitanja o Stromu ili KLV-u objavite na novom forumu. Mi cemo vremenom sve korisne postove iz ove teme premjestiti na novi forum ali ne ovako zbrda-zdola vec cemo ih razdvojiti u podgrupe tehnickih pitanja, slicno kao na VSRI forumu. Posjetite nas i registrirajte se na novom VSRC (V-Strom Riders Croatia) forumu: http://V-Strom.com.hr
OFI Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Petek in soboto je napovedano lepo vreme, v nedeljo pa bolj dež. :naughty: ...sicer pa nas dež itak ne ustavi ..tko da... :whistle: bi šlo tut v nedeljo Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil Ofsajd
janetka Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 :kva2: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joooooooooooooooooooooj moj mentor ma pa dons rojstni daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Glažar...če si že ustančkou :zzz: ti želim en :grim krasen , topel dan pa nič :grrr ni treba dons delat ti sam daljinca prim v roko naroč :D okusno kosilo in se prepusti lenarjenju. :naughty: Hepi brzdej se ti želi Janetka Polpetka Cvetka za tvoj rojstni dan si želim da bi me še dostikrat sabo vzel :rolleyes:
Edvard Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Glažar, vse naj,naj... :beer2: Edvard
janetka Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Ejga EDVAaaaaaaaRD :hmm: u profilu maš slovnično napako :lol1: ti piše HONDA kr neki..............dej to vn zbriš no :huh:
OFI Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Glažar vse naj,naj.... :beer1: :yea2:
žrebec Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 GLAŽAR, vse naj naj naj, NAS pa tako al tko že imaš ! :beer2: :grupni: :beer2: :grupni: :beer2:
Edvard Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Ejjo JANeeeeTKA :hmm: Ni slovnična napaka, saj imam lahko dva motorja al ne :OK: Edvard
janetka Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Ejjo JANeeeeTKA :hmm: Ni slovnična napaka, saj imam lahko dva motorja al ne :OK: Edvard ****************************************** Ne ,ne :grrr smeš met dva, k mamo mi vsi po enga da veš A si na lotu zadel pa men nič povedu :blush: zihr je rdeča al se motim :whistle:
glažar Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 HVALA VSEMZA ČESTITKE :worship: :beer2: Ko se vidimo dobite za pijačo ,moji varovanki pa pripada še ŠTRUDL ali tole .Da se bo lažje gibala :whistle: :naughty:
Edvard Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) ****************************************** Ne ,ne :grrr smeš met dva, k mamo mi vsi po enga da veš A si na lotu zadel pa men nič povedu :blush: zihr je rdeča al se motim :whistle: Ne ni rdeč, črn je pa ABS ma :010 Edvard Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil Edvard
Tiger Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Glažar,vse naj,naj :beer2: :beer2: :010
djume Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Glažar tud z moje strani vse naj, naj :beer2: :beer2:
janetka Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 V-Strom650....Bojan vse najbolše za okroglih 30 projekt zidanje hiše upam da gre uspešno naprej :grim tvoje zdravje in poškodbe naj bo vse b.p. :OK: in za l. 2008 ti želim da ga boš kupil B) tazga kot si želiš (tud če bo Bandit). ;) ko pridem u Miklavža pa spraskej skup, da mi kupiš Coca Colo :blush: pozdrav pošiljam tudi Ester :yea1:
janetka Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Pomoje ne :grrr bo nič z morjem, burjo omenjajo , pa mrzlo bo pa še dež nam grozi...tuk daleč pa ne grem, da me potem še odpihne... :( kaj če gremo :rolleyes: u nedelo ko večina nima služb vsaj naTrojanski krof :kva2: ko ste prejšni teden kremšnite obdelal. sam da se mal zapelemo no...
žrebec Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 V-Strom650.....VSE NAJ ZA OKROGLO pa da se ti uresničijo želje, vsaj tista čimprej, da se nam pridružiš na dveh kolesih!!! :beer2: :grupni: :beer2: :grupni: :beer2:
glažar Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Bojan vse najboljše ,se bova mogla enkrat sku zapit bo trajal kr dva dni :naughty: :naughty:
bobiboss Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 slabo kaže za tale vikend :cry: vsem ki praznujete pa še na mnoga leta :OK:
janetka Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 klinc pa :headbang: dež ,pa sneg :headbang: , pa kr neki " I FIL VERY ŠTROMASTIK TUDEJ ". :grim pisarno mam polepleno s slikami mojga :wub: Zukija pa če nau ta vikedn lep ...bo pa nasledn :whistle: ...."ne daj se Ines " .
igor br Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 klinc pa :headbang: dež ,pa sneg :headbang: , pa kr neki " I FIL VERY ŠTROMASTIK TUDEJ ". :grim pisarno mam polepleno s slikami mojga :wub: Zukija pa če nau ta vikedn lep ...bo pa nasledn :whistle: ...."ne daj se Ines " . Kakšen dež pa sneg. Zdajle pri nas sonce sije!? lp igor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se