bobiboss Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 kar se lepega vremena tiče in skupne vožnjesm načeloma za soboto, mislim da jih bo več prostih kot v petek. lahko gremo do Trojan pa še na Vransko u Muzej motorjev... al pa na Lucov konec do jezera JEZERO v podpeči, tam je rud lušna brunarca al pa do Vrhnike do tehniškega muzeja...zraven je gostilna.... ja sobota bo najbrž tanartabul :yes: tudi vremenska kaže najbolje za sobobto čeprav se vremenarji tudi zmotijo :slap:
janetka Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Lahko se dobimo med 10:00 in 10:30 pred Boccaiom u Šentjakobu samo odprejo šele ob 12 uri. Ajdi lublančani povejte kako oštarijo kjer bomo med čakanjem pili kavico,
bobiboss Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 če vam ni težko poiskati lahko ponudi kavico tudi pizzerija pri Slovenc na Pšati.mogoče je komu bolj poznana gostilna in penzion Janežič na Pšati-no s pizzerijo sta soseda.ta lokacija je od Šentjakoba kilometer stran.
janetka Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 v ktero smer 1 km ? a recimo da greš od Boccaia proti semaforju pa potem naravnost al ?
bobiboss Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 upam da je ratal :OK: p_ata_30.BMP
janetka Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 jap :grim bom najdla.....tega Slovenca... tko je kot sm mislila... če pridem iz Črnuške smeri na semaforju zavijem levo itd....itak je kaka tabla .
janetka Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ojla :yea1: do petka popoldne se lepo pofočkejte kle gor da bomo vedli na koga mormo počakat pa kako bučo obdelejte :grim lp do dneva D .) pa na fotkiče ne pozabte j.
zverca Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Šibam do Trojan na kofi in sem gor do 14h pa če gdo pride se zmenmo za še kakšno furo do božiča :naughty: Pol pa tak obljubljajo lepo vreme :whistle: l.p. Z Suzo v nove kilometre
žrebec Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 OJLA! Družba, mene ne bo, :krneki: "služba" :krneki: , sem pa itak svojega žrebca spremenil v medveda :headbang: in je s polnim tankom odšel spat zimsko spanje :trance_33_sleep: . Imejte se lepo in obilo užitka :photo: . LP žrebec
70robert Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ojla :yea1: do petka popoldne se lepo pofočkejte kle gor da bomo vedli na koga mormo počakat pa kako bučo obdelejte :grim lp do dneva D .) pa na fotkiče ne pozabte j. Tudi jaz imam službo - dnevno, O:-) bom pa verjetno malo petek izkoristil za kakšen sončen km. LP, Robert
bobiboss Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ojla :yea1: do petka popoldne se lepo pofočkejte kle gor da bomo vedli na koga mormo počakat pa kako bučo obdelejte :grim lp do dneva D .) pa na fotkiče ne pozabte j. a bo tkole v redu :winkiss:
djume Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Pred našimi vrati pa tole straši :photo:
Tiger Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Hmm.. Janetka? :evilgrin: :whistle:
djume Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Tale je bla :yes: , ampak orodje sem mogu pa jest prskerbet. :whistle:
renegade Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 :worship: Štromarji :worship: Vidim , da tudi pri vas straši :naughty: Samo da ne boste pozabili , da se 17.11 dobimo na Turnirju ! Vsekakor pa vas naprošam , da svojo prisotnost ( število prijavljenih) javite naši "statističarki" - zaradi rezervacij miz , hrane .... ter še par malenkosti ... No pred našim vhodom je tudi strašilo ....(prva slika) Kar pa se druge slike tiče , pa vam povem , da je iz marmorja - moja je rekla , da še samo pripiše letnice rojstva in .... (RIP) :slap: LP vsem :yea1: :yea1:
DADY Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :OK: Pozdrav Štromarji :OK: Tudi moja malenkost se vam bo pridružila 11.11.2007 v Miklavžu. O:-) O:-) LP
bobiboss Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jutri grem jaz in ???????????? na furo :cry:
OFI Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jutri grem jaz in ???????????? na furo :cry: Tudi mene je to zanimalo.....pa vidim da ni interesa, nihče se ne javlja. Kot kaže se bomo vsak zase vozil :(
janetka Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jest tud prideeeeeeeeeeeeeeeem, makar na kufe. ob 10.30 v Pšati pr Slovencu.
OFI Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jest tud prideeeeeeeeeeeeeeeem, makar na kufe. ob 10.30 v Pšati pr Slovencu. A pol smo pa trije? To je že množina :kva2:
bobiboss Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 lahko se tudi dobimo v šentjakobu in gremo skupaj v pizzerijo na kavo če pa ni problem najti se pa dobimo 10.30 tam :naughty:
OFI Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Meni je vse prav, sam povejta kje, lahko se tut na Pšati dobimo, naj Janetka pove kako ji bolj paše
bobiboss Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 jaz bom že kakih pet minut prej v pizzeriji.če nekaj časa ne bo nobenga se bom zapeljal naproti proti šentjakobu. :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se