janetka Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 bro jutroooooooooo pridem pred boccaccio u Šentjakob pa bomo šli skupaj do Slovenca. :rolleyes:
bobiboss Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 no v redu se dobimo v šentjakobu :OK:
bobiboss Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 no pa smo doma :yes: hvala za prijetno družbo in se vidimo ob priliki :OK:
bobiboss Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 luštna jesenska furica :grim .)
OFI Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Se strinjam, dober dan, dobra družba, dobra fura,.....vse dobro. :worship: Hvala...pa še kdaj :yea1:
bobiboss Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 čakamo še poročilo naše moto punce :naughty:
zverca Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Danes je bilo v Kopru in okolici zmerjenih kar 23C! Škoda, ker niste bili z nami:)
janetka Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 helouuuuuuuuu, :yea1: I feel very Štromastik today!!! evo, sm ustava, oprava, in kuhat dava, zdej so me pa k računalniku sputsl. :grim Zverca , ti si pa pojava....mogoče bi pa šli s tabo, če bi omenil kam greš.... No ja vsekakor, sam da smo štromali torej, sobota 03.11. in točno ob 10.30 sem se pripeljala u Šentjakob, prepričana da bosta Ofsajd in Bobi zamudla, a sem se uštela, oba sta že čalaka :grim .....pa smo se kar takoj odpeljali do Pizzerie Slovenc....kjer so Bobija domačini na veliko pozdravljali. :worship: Ogreli smo se s čajem...kar zunaj smo sedeli, če bi šli na toplo, ne garantiram, da se ne bi zasedeli. Ko sm šla od doma je bilo ušivih 6 stopinj....sonca pa nikjer...razen ko sm odhajala od doma...al pa se mi je samo (od veselja :whistle: ker se grem pelat ) zdelo da sije sonce. Medtem ko sm smuknila na "nekam pač"... sta se šrtomarja kar sama zmenila kam gremo pa ju prašam : čakta mal...kam pa gremo? Bobi reče: u hosto !! in sploh nisem mela "prava na glasanje :xx: " niti v času volitev....sam hihitala sta se.....
janetka Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Med vožno sm se pa počutla, ko da imam spremstvo, spredaj policisko plavi štrom, na sred moja črna eleganca , vzad pa gasilec Ofsajd.... al sm bla važnaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :rolleyes: ..kakšna čast, luštn se je vozit s štromarji. na Bobijevih slikcah sva z Ofsajdom delala doktorat na fotkiču...kako bi se vsi trije slikali... na mojih pa jesenska idila, v barvah štromov, samo Bobijev je preveč vn sekal... ustavili smo se malo naprej od Janč...namestili fotkič na drugo stran ceste in potem je bil nizki štart na drugo stran k motorjem. No ja mal smo na hitro še za gobe pogledal :whistle: ...pa jih ni blo Torej trasa je bla Šentjakob, Pšata, Šentjakob, Zalog, Janče..............Litija, Trbovlje, Hrastnik, tu smo se ločili.... u Hrastniku imajo super belo kavo :D in zelo visoke dimnike tud. Bobija, ki je bil na čelu kolone sm opozorila, da mi ne pokaže nobenih znamenitosti...tako kot Žrebec, ki med vožnjo kaže levo in desno. No pa se je Bobiboss spremenil v turističnega vodiča :photo: . Poslovila sva se od Ofsajda B) in jo mahnila gledat kje delajo Laško pivo :D .
OFI Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Janetka, dej mal majčke prodaji,no.... :whistle:
janetka Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Nekateri ste se že vozili po teh krajih in jih poznate. Jaz jih :grrr ne. Peljala sem se že mimo, sam nikoli ustavila in malo razgledala. Zdaj končno vem, kako izgleda od zunaj pivovarna Laško, pa vem da imajo pred tovarno veliko črno piksno, pa vem kje je prizorišče "pivo in cvetje". Degustacija :unsure: ni bila mogoča...imam pa slikovni dokaz :evilgrin: kako ti zameglijo pogled hlapi :wacko: , ki so u zraku.. vse je nekam postrani. Pot se je nadaljevala naprej čez Celje, na desni, na hribu se je bohotil grad Celje....srečala sva kar nekja motoristov...med njimi dva motorista na cestakih....ki pa nista :closedeyes: odzdravila...verjetno sta se bala spustit balanco. Pa je šla pot naprej skozi Žalec, ki je zelo lepo in čisto :photo: mesto....sam na koncu mesta ob glavni cesti ima prov smotan prometni znak....men ni bil prau nič ušeč..... Za Žalcem pride Vransko...se mi zdi da majo novo dvorano....potem pa skozi tuhinjsko dolino prke domu. U Kamniku poslovilni sok in kavica..... Sonce je zasijalo šele v kraju Špitaliči in grelo :slap: ušivih 8 minut. Potem pa zopet od Most dalje vse do Kranja. Ura je bila 16.30 ko sm razjahala..... Morm povedat da je Bobi zelo potrpežljiv v vseh pogledih. Ofsajd in Bobi :worship: in :winkiss: Žrebcu za SMS.
bobiboss Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 ja nobel slikce ni kaj še posebno tiste na katerih sem v glavni vlogi :naughty: :D ja Zverca ga je pa mim pihnu :( mogoče bi šli res lahko skupaj na furo B) pa drugič. na pikice pride Besnica in Šmartno pri Litiji na koncu pa potem še Celje-Vransko-Tuhinjska dolina-Kamnik in nato proti vsak svojemu domu :grim
janetka Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 majčkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kva2: kupite majčkeeeeeeeeeeeee, vroče majčkeeeeeeeeeeee Trenutno naročilo tretje serije je 11 majčk kar pomeni, da nam do proizvodnje manjka še 19 majčk. Majčke so odlične :evilgrin: kvalitete, tople, lepe, krasne, nič ne :grrr grejo skupaj, pašejo :grim vsepovsod in k vsem barvam vaših Štromov. Zraven majice v polo varianti dobite :whistle: že prišite gumbe...majčke so lično zložene in spakirane v polivinil vrečke. če v naslednjih dveh dneh naročite majico potem jo boste tudi dobili. Pred nakupom in uporabo majice se ni potrebno posvetovati niti s farmacevtom :unsure: niti z zdravnikom :krneki: samo še svojo drago :wub: vprašajte koliko majic ji naročite. Vsi za majice, majice za vse.!! :winkiss:
zverca Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 janetka:bobiboss ve kje sem doma :whistle: zatorej bi se lahko ustavili na kavi :yes: potem pa bi ga pičili vsak proti domu :yea1: :grupni: Pa drugič!l.p Z Suzo v nove kilometre
zverca Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 kdaj .) se kr prijavim čeprav pridem na en kofi :whistle: potl pač domov da ne bo gdo grdo gledov :hmm:
zverca Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 bobiboss:če hodiš čez Žiče se oglasi!!!
bobiboss Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 ojla zverca :photo: ja bom javil če bom kaj v tiste konce zahajal najverjetneje pa v smučarski sezoni.mislim da pa nekje 22.12.-26.12.gremo zopet smučat na Roglo in bomo v APP hiši Kragulj(ni pa to čisto 100%)kot lani.
zverca Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 ojla zverca :photo: ja bom javil če bom kaj v tiste konce zahajal najverjetneje pa v smučarski sezoni.mislim da pa nekje 22.12.-26.12.gremo zopet smučat na Roglo in bomo v APP hiši Kragulj(ni pa to čisto 100%)kot lani. samo oglasi se prej :naughty: pa se zmenmo za raziskovanje po ROGLI :whistle:
glažar Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Vidm da uživate na motorjih :worship: .Jest pa deeeelaaam in mojo suzo sam še gledam in jo včasih mal pobožam. ZA 17 .november pa se bom vzel čas in pridem na biljarb pa še zemljico bom pripeljal :worship:
bobiboss Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 samo oglasi se prej :naughty: pa se zmenmo za raziskovanje po ROGLI :whistle: zmenjeno :OK:
janetka Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 iiijooooooooooooooooooooooooooooj šele zdele sm opazila da maš naš Trapatoni rojstni dan. Tonček dragi, toplo zimo, zdravja in odličnega počutja poln koš ti za tvoj rojstni dan želijo Frenk, Djume in Janetka. :004 pa samo od mene
Aky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 šele zdele sm opazila da maš naš Trapatoni rojstni dan. O, vse najboljše Trapatoni za včeraj. Meni pa za danes... :rolleyes:
janetka Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ejga Akyyyyyyyyyyyyyyyy absolutno :grim , brezpogojno vse najboljše :yes: in najlepše kjerkoli in kadarkoli pa ostani :evilgrin: "ak (y)tiven" štromar. pa še enga :004 se bom jest mal lotla raziskvanja :hmm: kdaj mate rojstne dneve zna bit zanimiv rezultat :naughty: .
janetka Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Trenutni :grim prijavljeni za biljard: RENEGADE DADY AKY GIMPL EDVARD MAJDA GLAŽAR ŽEMLCA 5_ER DJUME FRENK ANDREJA JANETKA maybe :hmm: varianta: OFSAJD FOS ROMANA lepo prosim....javite mi, če že veste da boste imeli čas. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se