janetka Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 da si malo osvežite spomin kaj počnemo kadar se delamo da znamo igrat biljard 21. oktober 2006 http://www.moj-album.com/album/5603961/ 9. december 2006 http://www.moj-album.com/album/6036047/ 24. februar 2007 http://www.moj-album.com/album/6907269/
luc Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 OJ! Vse najboljše obema :beer2: Na biljard pa pride tudi moja malenkost
janetka Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 OJ!Vse najboljše obema :beer2: Na biljard pa pride tudi moja malenkost bravo Luc ! spet bo bitka med " ižanci " in "marostaji" a ne? :naughty:
janetka Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 evo nov dopolnjen seznam zagretih za biljard: RENEGADE DADY AKY GIMPL EDVARD MAJDA GLAŽAR ŽEMLCA 5_ER DJUME FRENK ANDREJA JANETKA LUC ŽREBEC ŽREBIČKA nas je že 16.
janetka Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 kje ste zapečkarji :angry: , a se bom mogla celo zimo sama s sabo pogovarjat :closedeyes: za vse tiste ki kukate v to temo, pisat se vam pa ne ljubi sm nalimala en vic s Suzukijem, da naute tako brezvoljni. Prvi šolski dan v neki ameriški srednji šoli. Učiteljica predstavi novega učenca Suzukija iz Japonske. Začne se učna ura in učiteljica sprašuje: Sedaj bomo videli, koliko poznate ameriško zgodovino. Kdo je rekel 'Svoboda ali smrt'? Tišina, samo Suzuki dvigne roko: Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji. Učiteljica: Zelo dobro, Suzuki. Kdo pa je rekel 'Država je narod in kot taka ne sme nikoli umreti'? Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu. Učiteljica strogo pogleda učence in pravi: Sram naj vas bo. Suzuki Japonec, pa pozna ameriško zgodovino bolje od vas. Tih glas iz ozadja: Jebite se, posrani Japonci! Učiteljica zakriči: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in reče: General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skupščini delničarjev Chryslerja v Detroitu. Razred je tiho, samo od nekod se sliši: Puši falus! Suzuki: Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington ... Drug učenec se zadere: Suzuki je sranje! Suzuki: Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru. Razred popizdi, učiteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj: V pičko materno, takega kaosa pa še nisem videl! Suzuki: Janez Janša - Ambrus November 2006.
arhi Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Pozdravljeni vsi skupaj, Andrej s Primorske se je končno prijavil, da bomo lahko kakšno rekli prek mašine in ne samo na srečanjih. lp Andrej (arhi)
janetka Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :kva2: čudeži se dogajajoooooooooooooo ta je že ta drugi danes okol 12,45 je u Trzinu (pri Domžalah) 4 minute padala toča. :eek: Andrej hvala bogu da si se končno registriral.... :grim verjetn je zrak s Postojnske jame naredu svoje ... a ne kuko je blo lepo ? .)
renegade Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: ARHI - pozdravljen v naši družbi - lepo da si se registriral - sicer pa je to trajalo kar dolgo kajne . Reci mi ali te bomo tudi videli v Miklavžu ( bil bi že čas) Danes bil v Zagrebu " internacionalni miting KLVstrom " (bivše juge) bili so vsi samo Makedonca ni bilo nobenega - srečal poznane face - še večje pa spoznal - Srbijanci so pa res ta pravi . Škoda le , da jutri nimam časa da se jim bi pridružil ob debati .... Dr Chala okreva počasi in sigurno in vas vse lepo pozdravlja - pravi , da bo verjetno prišel kaj pogledat v Miklavž na naš turnir.. Ne vem kje kaj spijo ostali naši štromarji , da se nočejo prijaviti za naš turnir ???? 70robert arhi bremsenlos brum-brum Fos Grma Igor br lederman mdavor prlek Tiger V-strom650 :? :? :? :? :? Pa da ne boste pozabili na svoje boljše polovice ..... LP :beer2: do Turnirja Popravljeno November 9, 2007. Popravil renegade
arhi Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Pozdravlena plemenska zveza Vstrom, žal ne bo šlo, naša hišica dobiva streho tako, da ne moreva priti, do postojnske jame še še (ane Janetka) za Miklavž pa drugič. Lep pozdrav pa nazdravje ( Sv.Martin).
zverca Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Vsem štromarjem :worship: veselo sv.Martinovanje :beer2:
70robert Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) Tudi jaz sem bil v Zagrebu, ampak na judo tekmovanju. Sem že pred časom napisal, da 17.11. 07 verjetno ne bo šlo zaradi službe, imam več prostega časa med tednom, kakor za vikende :lol1: LP, Robert Popravljeno November 11, 2007. Popravil 70robert
Tiger Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Tudi meni verjetno ne bo zneslo 17.11. Služba. :krneki: Lep pozdrav vsem.
Edvard Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Pozdravljeni Stromaši Še se da pelat, danes sem naredu 150 km in ni me zeblo, samo veter je bil hud, sem mislu it za Celje pa me je kar premaknilo na špuro za Ptuj in sem potem pač šel v tisto smer :o Se vidimo v soboto :yea1: LP Edvard
janetka Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 helouuuuuuuu kak ste kaj ? gorenci (vsaj južni del ) smo se zmenil, da se dobimo okol 12.45 - 13.00 ure raj prej ko poznej na Trojanah. Al bomo v desni strani stavbe kot ponavadi če bo pa gužval pa v gostilni na levi strani. tam bomo čakali : Žrebec Žrebička Djume Frenk Andreja Janetka po kavici je štart v Miklavža. Koga počakamo na Trojanah ?
Aky Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Koga počakamo na Trojanah ? Mene tudi! Jaz bom z mopedom, če ne bo lih -15. A.
renegade Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Mene tudi! Jaz bom z mopedom, če ne bo lih -15. A. Raje drugič napiši ...... če ne bo lih sneg !! No vseeno pridite !! LP
glažar Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Evo za Janetko . Sporočam ti da sem angažiral celo Familijo da se jim oddolžim za izgubljene vikende v poletni sezoni :naughty: in jih peljem na biljard v Miklavž po biljardu pa še v toplice . Se dobimo v Miklavžu
janetka Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Evo za Janetko . Sporočam ti da sem angažiral celo Familijo da se jim oddolžim za izgubljene vikende v poletni sezoni :naughty: in jih peljem na biljard v Miklavž po biljardu pa še v toplice . Se dobimo v Miklavžu oooooooooooooo kakšen kavalir, a kr u toplice jih peleš :worship: jest sm še premlada za u toplice ampak za sobarco bi pa šla zraven :rolleyes:
janetka Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 dans zjutaj je bila solata pod snegom......... auč !! :slap:
Balistični Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Žal vam sporočam, da nisem več štromar. Po novem sem bavarec oz. gs-ovc.
janetka Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Žal vam sporočam, da nisem več štromar. Po novem sem bavarec oz. gs-ovc. čaki čaki čaki čaki maaaaaaaaaaaaaal :eek: kaj pa tvoja starša...sej mata štroma a ne? :hmm: kdo pride zdej na biljard, vsi trije al noben ? :unsure:
Balistični Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Štroma ni več pri hiši. Po motor gremo v soboto, tako da je biljard vprašljiv. Mogoče pa vseeno prideta.
janetka Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Veseli vas bomo v vsakem primeru. :grim , vsaj pokazat se pridite če se že mi potrudmo pridt z Gorenske in Ljubljane.
grma Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Lep pozdrav štromarji :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: . Po zelooooo dolgem času (bolniška na skoraj vseh področjih, sicer pa redno prebiral forum in :headbang: ) sem spet TU :rolleyes: in prijavljam sebe in Grmičko za sobotni biljard, sicer bolj na druženje in klepet. Se vidimo! Janetka dodaj še dve osebi na seznam :naughty: , hvala!
janetka Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 evo nov dopolnjen seznam zagretih za biljard: RENEGADE DADY AKY GIMPL EDVARD MAJDA GLAŽAR ŽEMLCA 5_ER DJUME FRENK ANDREJA JANETKA LUC ŽREBEC ŽREBIČKA OFSAJD GRMA GRMIČKA nas je že 19.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se