DADY Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 :OK: Pozdrav :OK: Žrebec a mi lahko poveš zakaj ne morem odpret koledarja? :whistle: :whistle: Družba ne vem ali samo meni se to dogaja ali tudi vam O:-) O:-) :eek: LP :yea1:
zverca Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 koledar dela super :worship: ampak v dežju Žiče-Konjice-Celje-Laškoo :beer2: -pa mal okrog je dobrih 100km! Vsak dober kilometer je pa le kilometer :naughty: !Za Bobibossa pa za dričanje na Rogli pa samo to, da se brez skrbi spustiš po Zlodejevem :010 ,potem pa na Štromčka pa v savno :friend2: :friend1: !!!
žrebec Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 :OK: Pozdrav :OK:Žrebec a mi lahko poveš zakaj ne morem odpret koledarja? :whistle: :whistle: Družba ne vem ali samo meni se to dogaja ali tudi vam O:-) O:-) :eek: LP :yea1: Dady servus! Kot prvo moraš imeti na PCju inštaliran Adobe Acrobat, po možnosti najmlajšega, pa nato sneti iz neta ter poiskusiti odpreti na PCju. Uspešno odpiranje. LP žrebec
bobiboss Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 vsem prijetno praznovanje prihajajočih praznikov in obilo uspeha,sreče,zdravja,mnogo srečnih kilometrov,...in še bi lahko naštevali,v letu 2008 :yea1:
Driverman Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Jest tut eno nalepko al pa kar dve eno belo eno črno pa bo. Štromčk spi kot top zdele trenutno študeram stojalo za zimo ko doštuderam poslikam :D LP
Fos Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Tkole! Oba z Romano nam vsem želiva: zdravja veselja zadovoljstva miru šuške za registracijo, bencin, servise in drobne male dodatke razumevanje veliko varnih km novih spoznanj lepega vremena čimmanj nesporazumov in soočenj s plavimi angeli Lep Božič in srečno Novo leto!
renegade Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Pridružujem se čestitkam in željam za prihodnje leto..... Kar pa se nalepk tiče , pa zaključujem naročila :naughty: :naughty: (proizvajalec me je klical , da končuje z delom .... in jih dobim že jutri) Mi je prav žal (za tiste ki je ne bodo imeli) , ampak zadosti časa ste imeli za razmislek V spodnjem seznamu , pa lahko vidite kdo jih je naročil in koliko .... Za vse "ponosne imetnike nalepk" , pa bi prosil , da se mi osebno javijo , da bomo videli kako jih bomo razdelili... - moj prelog je , da jih razdelimo v naslednjem turnirju biljarda v mesecu Februarju !! LP :yea1: Srebrna Črna Tiger 1 1 Bobiboss 2 Edvard 1 Ofsajd 1 1 Glažar 1 1 Fritz 2 2 Renegade 2 2 Vlasta 2 Arhi 1 2 25.dec 1 5er 1 1 Grma 1 1 igor br 1 1 Aky 1 1 Vlasta 2 Luc 2 Drverman 1 1 skupaj SKUPAJ 16 21 37 Nalepke_KLVstrom.doc Popravljeno December 20, 2007. Popravil renegade
renegade Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) V prejšnjem postu se mi je malo ponesrečilo pri lekopiranju razpredelnice v temo , zato sem prilepil kar Wordov dokument - sicer se tam pojavljata dve Vlasti , pa n :whistle: ne vem kako to .... no tam je tudi Jadralec ...... Se vidi , da so prazniki blizu !! Se opravičujem !! LP Popravljeno December 20, 2007. Popravil renegade
bobiboss Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 renegade napaka :glare: dve srebrni in dve črni zame!!! :grim
renegade Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 jaz bom vzel(kupil)dve črni :photo: Lep pozdrav ......Bobiboss žal 1 decembra si napisal 2xčrna . Tako sem tudi napisal v naročilo !! LP
bobiboss Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 če lahko popraviš naročilo daj po dve če ne pa dve črni.
renegade Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 (popravljeno) če lahko popraviš naročilo daj po dve če ne pa dve črni. Pozdravljeni vsi :worship: Štromarji :worship: Nalepke so gotove !! Kdor si jih najbolj želi , jih lahko dvigne osebno pri meni ! (za ostale pa se bomo še dogovorili ) LP :yea1: Popravljeno December 21, 2007. Popravil renegade
djume Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 (popravljeno) hello, na našmu koncu smo čist resni :closedeyes: odkar so po naših koncih hodili takile parkeljni. :eek: Pr nas bomo pa naročili eno srebrno nalepko :ninja: Smo bili na dopustu in smo se šele danes vrnili s smučanja :naughty: :naughty:, tako da nismo opazili seznama za nalepke. :angry: :angry: Renegade, ti pa ne bi bil za businessman-a, ti naročila kar mimo letijo :angry: :angry:, pa še z Janetko sta se slišala in je potrdila naročilo. :angry: Popravljeno December 21, 2007. Popravil djume
DADY Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 :OK: Pozdravljeni :OK: Renegade kaj pa je z mojimi nalepkami O:-) O:-) nisem se videl na seznamu :eek: :eek: Vsem skupaj želim vesel Božič :kva1: :kva2: :kva1: LP :yea1: :yea1:
Tiger Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Smo bili na dopustu in smo se šele danes vrnili s smučanja :naughty: :naughty:, tako da nismo opazili seznama za nalepke. :angry: :angry: Renegade, ti pa ne bi bil za businessman-a, ti naročila kar mimo letijo :angry: :angry:, pa še z Janetko sta se slišala in je potrdila naročilo. :angry: Bo Tiger eno dal,če boste pridni :evilgrin: :rolleyes:
žrebec Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Čestitka! V istekajočem letu sem bil deležen veliko novih prijateljev, ki so mi prinesli radost in veselje. To je najlepše darilo, ki si ga lahko kot človek želim, saj smo ljudje družbena bitja, zato VSEM PRIJATELJEM, KI SE RADI DRUŽIJO POD IMENOM KLV-STROM Slovenija želim veliko radostnih in veselih dni, prepletenih z našimi nitmi v druženju leta 2008, saj vse ostalo vam pa želijo vaši najdražji, vaše družine. LEPO PRAZNUJTE!!! žrebec & company :chase:
renegade Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 :angry: :angry: Renegade, ti pa ne bi bil za businessman-a, ti naročila kar mimo letijo :angry: :angry:, pa še z Janetko sta se slišala in je potrdila naročilo. :angry: Tisto eno srebrno nalepka pa tako že imam rezervirano za vaju !! ..... Tako , da ni panike LP vsem :worship: Štromarjem :worship: in vesele praznike !! :yea1: :yea1: :yea1:
Edvard Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 :worship: Prijatelji :worship: Tudi jaz voščim vsem vesel bozič in pa srečno, zdravo in pa seveda kilometrov polno novo leto 2008 ! :beer2: LP :yea1: Edvard
OFI Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vsem motoristom želim, vesel božič in srečno, :drunk: predvsem pa varno v 2008.
Štrom Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tudi jaz želim vsem motoristkam in motoristom še posebej seveda KLV-Vstrom druščini vesel božič ter srečno novo leto 2008 v katerem naj prevozijo obilo varnih in lepih kilometrov. :yea1: :yea1:
janetka Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Helouuuu , al ste se raznežli :whistle: ...kdo bi si mislil evo pa da se še jest mal razpišem :naughty: khm, khm B) Dragi moji fanjte :wub: in dekline tudi izrekam vam voščilo rahlo že v zamudi. Vse najlepše in najbolje :OK: pa ogromno dobro volje da bi vse gladko vam teklo čim manj kruha se zareklo. Hvala vam za vašo družbo :grim pa za krajši čas med službo da srečal bi se februarja ko nabral se bo mal dnarja. Do takrat ostanite zdravi :D deci, kerlci tapravi telovadite, manj jejte svojim puncam srček grejte. Na Štrome mi ne pozabite :grrr lepo jih z dekicam pokrijte spomlad ko se bo zrak ogrel pa spet se števec bo vrtel. hvala za vaše želje in SREČNO !! Janetka-Cvetka-Polpetka-Želetka :blush:
DADY Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 :OK: Pozdravljeni Stromarji :OK: Spet se božič nam najavlja, blizu je Silvestra čas, Novo leto že pozdravlja tebe, mene in vse nas. Srečne praznike želim, zdravja ti privoščim, smeh naj greje te vso zimo, da ti v srcu bo toplo! :drunk: :grupni: :beer2: :beer1: :yea1: :yea1:
grma Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Prijatelji KLV-STROMarji ! Vsem vesel Božič in pa srečno, zdravo, veselo, družabno in pa seveda varnih kilometrov polno novo leto 2008 ! :beer2: grma in grmička
igor br Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Družba, hvala vsem za lepe urice v letu 2007, ki smo jih preživeli skupaj. In veliko varnih kilometrov v letu 2008 vam želiva Igor in Darja.
Driverman Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vse naj naj v letu 2008! :beer2: :drunk: Pa pamet v roke v glavi jo je že tko preveč :OK: LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se