MatjazinBrigita Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Matjaž, daj mi še enkrat povej kake žarnice si dal v štromčka spredaj. Ne vem sicer kako se z njimi vidi ponoči, ampak podnevi, ko smo se vračali iz Trojan, so bile odlično vidne. Igor in Darja PS: In vse naj, naj in veliko lepih trenutkov s prijatelji želiva Renegadeu za rojstni dan! Živjo, kupil sem v Šparu (akcija je bla za 10 eur), drugače so te žarnice krepko čez 20 eur(podobne sem videl v Forstingerju v Avstriji). V trgovini mi je bol kičast vse skupaj zgledalo, pa sem bolj za probo vzel. Doma pa ko sem zmontiral mi je blo všeč, razen tega, da so potem pozicije nemno rumeno delovale in sem še te zamenjal. tole ti bom prepisal z embalaže: H4 Plasma UltraWhite--Xenon (vsebuje plasma xenon tehnologijo s čistilnim HID sistemom, pojma nimam kaj to pomen, poleg je opozorilo, da je žarnica pod visokim pritiskom) Poizkusi jih poiskati v Šparu, drugače pa maš tukaj podatke o uvozniku: KA3 d.o.o. ul.Vena Pilona 9 5270 Ajdovščina tel.: 05 368-1630 WWW.KA3.si (sam na tej strani ni ničesar o žarnicah) pozicije pa sem potem kupil: 5W LED Weiss (12V 5W T10 LED WEISS) Te pa dobiš v Avstriji-Forstinger, pa nekje v LJ, kjer tuning avtov delajo, če se prav spomnim je trgovina A3M ali avto 3M. Me veseli, da je nekaj od tega, da ni sam šminka :))) Kako se obnese ponoči pa bom javil, ko probam. Uživajta, BYBY
igor br Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Živjo, kupil sem v Šparu (akcija je bla za 10 eur), drugače so te žarnice krepko čez 20 eur(podobne sem videl v Forstingerju v Avstriji). V trgovini mi je bol kičast vse skupaj zgledalo, pa sem bolj za probo vzel. Doma pa ko sem zmontiral mi je blo všeč, razen tega, da so potem pozicije nemno rumeno delovale in sem še te zamenjal. tole ti bom prepisal z embalaže: H4 Plasma UltraWhite--Xenon (vsebuje plasma xenon tehnologijo s čistilnim HID sistemom, pojma nimam kaj to pomen, poleg je opozorilo, da je žarnica pod visokim pritiskom) Poizkusi jih poiskati v Šparu, drugače pa maš tukaj podatke o uvozniku: KA3 d.o.o. ul.Vena Pilona 9 5270 Ajdovščina tel.: 05 368-1630 WWW.KA3.si (sam na tej strani ni ničesar o žarnicah) pozicije pa sem potem kupil: 5W LED Weiss (12V 5W T10 LED WEISS) Te pa dobiš v Avstriji-Forstinger, pa nekje v LJ, kjer tuning avtov delajo, če se prav spomnim je trgovina A3M ali avto 3M. Me veseli, da je nekaj od tega, da ni sam šminka :))) Kako se obnese ponoči pa bom javil, ko probam. Uživajta, BYBY Hvala za izčrpne podatke. V dveh mesecih do pomladi bom že našel tele stavrce in jih zmontiral. lp igor
janetka Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Dragi Fritz za tvoj rojstni dan SI želim, da bi bil :grim čimprej v naši družbi, mi pa v tvoji. za vse tvoje skrite želje pa bom držala pesti da se čimprej uresničijo. .)
žrebec Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Fritz .......... :beer2: Alles gute!
renegade Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 :worship: Fritz :worship: :naughty: R E S P E C T :naughty: ..... vse najboljše !! Pa čim prej pridi nazaj v SLO , da vsaj rečeva katero v živo !! LP :yea1: :yea1:
Tiger Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Fritz, vse najboljše :beer2: :beer2: :beer2: Ko se vidimo imaš pa še v dobro :drunk: :drunk: :beer2:
DADY Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Fritz tudi z moje strani iskrene čestitke :beer2: :beer1: :grupni: LP
Fritz Objavljeno Januar 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Grazieschön ekipa. Upam, da bom imel priložnost dat za rundo, še preden bo naslednji RD bližje od tega. Madonca, do 25ga leta se čas ni htel nikamor premakniti, zdaj pa kar leta mimo letijo :slap:
renegade Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 :worship: Štromarji :worship: LP vsem skupaj !! :naughty: Upam , da se ne boste pozabili prijaviti za Bilajrd v Miklavžu - in to naši statističarki Janetki !! preko PM-a... Za organizacijo - pijačo in jedačo bo tako ali tako poskrbljeno .... Nagrade za turnir smo tudi že zrihtali ... ( so v delu - zasluge gredo Jadralcu ....)) Sjor !! kaj se ti ne misliš prijaviti ???? Kot vidim si postal zadnje čase malo Faulast !!! ne razmišljaj samo o lepem vremenu ...in kako se bi .... 5er ima opravičeno ... Pa še smo pozabili na nekatere člane - tako , da vas prosim , da jih ustno opomnete na naš turnir ki bo 23.2. na standardni lokaciji... Do takrat pa ...... :yea1: :yea1:
janetka Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 helouuuuuuuuuuuuuu a ste dans kej maškurceeeeeeeeeeeeeee ?? :naughty:
janetka Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 14tim štromovcem sem poslala PM in jih povabila na biljard in takoj se je prijavila Vlasta :grim največ odziva bo verjetno zadnji teden trenutni interes pa je sledeč :naughty: IB - VIP gost iz tam okol Frankfurta Glažar...moj trener iz Mojstrane Djume ... Gorenjc Frenk ... Lublančan Aky ....Lublančan DDK in Doda iz Zagreba Janetka ... uvožena gorenka Renegade...domačin Ofsajd.... Hrastnik Grma in Grmička (ni še zihr) Edvard in Majda...domačina Matjaž in Brigita...gorenca Iva in champion Che...VIP HR Jadralec...? Dady...domačin Dr. Chala (še ni zihr)...VIP HR Luc.... Jezero pri Podpeči Chimpa.... VIP HR Vlasta....Tomišelj - Lj.
igor br Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 14tim štromovcem sem poslala PM in jih povabila na biljard in takoj se je prijavila Vlasta :grim največ odziva bo verjetno zadnji teden trenutni interes pa je sledeč :naughty: IB - VIP gost iz tam okol Frankfurta Glažar...moj trener iz Mojstrane Djume ... Gorenjc Frenk ... Lublančan Aky ....Lublančan DDK in Doda iz Zagreba Janetka ... uvožena gorenka Renegade...domačin Ofsajd.... Hrastnik Grma in Grmička (ni še zihr) Edvard in Majda...domačina Matjaž in Brigita...gorenca Iva in champion Che...VIP HR Jadralec...? Dady...domačin Dr. Chala (še ni zihr)...VIP HR Luc.... Jezero pri Podpeči Chimpa.... VIP HR Vlasta....Tomišelj - Lj. Lep pozdrav, z Darjo bi se že prijavila, pa ne vem kako bo z mojim zdravjem. Prejšni teden sem bil na operaciji krčnih žil (pred leti imel v prometni nesreči resno poškodovano levo nogo in tako so moje žilice malce preje odpovedale). Dohtarji pravijo da moram biti 4 tedne doma, nato počasi dalje. Bova videla kako bo zdravje napredovalo in upam, da se vidimo. Lp Igor in Darja
bobiboss Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Lep pozdrav, z Darjo bi se že prijavila, pa ne vem kako bo z mojim zdravjem. Prejšni teden sem bil na operaciji krčnih žil (pred leti imel v prometni nesreči resno poškodovano levo nogo in tako so moje žilice malce preje odpovedale). Dohtarji pravijo da moram biti 4 tedne doma, nato počasi dalje. Bova videla kako bo zdravje napredovalo in upam, da se vidimo. Lp Igor in Darja le glej da se pocajtaš do lepega vremena da gremo skup na kakšno furo.jaz do maja tako ne vem če bom že dober za na motor :unsure: matr zdravje je res zakon!!! :worship:
igor br Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 le glej da se pocajtaš do lepega vremena da gremo skup na kakšno furo.jaz do maja tako ne vem če bom že dober za na motor :unsure: matr zdravje je res zakon!!! :worship: Hvala za dobre zelje. Ce ne bo slo drugac bo morala pa zena izpit naredit, da me bo okol vozila. lp Igor
bobiboss Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 me zanima kam boste kaj peljali štromčke in seveda sebe na blagoslov to leto :) lep podaljšan vikend želim :grim
zverca Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 me zanima kam boste kaj peljali štromčke in seveda sebe na blagoslov to leto :) lep podaljšan vikend želim :grim Štartal sem kar 1.1. in do danes je bilo že kr nekaj lepih uric in km z Suzy :rolleyes: ;blagoslov bo pa najbrž v Mirni Peči :hmm: če nebo kakšen drugačen dogovor(odvisno od družbe in vremena) L.p.in hitro okrevanje
renegade Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 :worship: Štromarji :worship: Še nekaj sem zadnjič pozabil povedat !! NALEPKE za vaše jeklene konjičke DOBITE SAMO NA TURNIRJU !! torej pohitite z prijavami !!! Tiger Bobiboss Edvard Ofsajd Glažar Fritz ..... ima opravičeno odsotnost Vlasta Arhi 25.dec 5er Grma igor br Aky Jadralec Luc Drverman Janetka Dady vsi ki sem vas naštel , pa tako ali tako ne smete manjkati lp
DADY Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :worship: Pozdrav :worship: Tudi jaz sem že prevozil nekaj km po naši deželi. Sicer je še malce hladno, a ko si na furci pozabiš. Na srečanju se vidimo. :naughty: :naughty: LP
renegade Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Lep pozdrav vsem .... se že veselim da bomo ponovno za našo okroglo mizo. Včeraj pa me je presenetil tale članek : Pa še štromar je bil in to celo KLV ????? Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil renegade
Edvard Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 :worship: Štromarji :worship: Lep pozdrav vsem .... se že veselim da bomo ponovno za našo okroglo mizo. Včeraj pa me je presenetil tale članek : Pa še štromar je bil in to celo KLV ????? Ja zoprna stvar, zato Štrom-arji oziroma KLV-jeci motorje pustite doma, ko greste na take zmenke! :lol1: LP Edvard
janetka Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Evo "fresh" seznam od danes zjutraj: :naughty: IB - VIP gost iz tam okol Frankfurta Glažar...moj trener iz Mojstrane Djume ... Gorenjc Frenk ... Lublančan Aky ....Lublančan DDK in Doda iz Zagreba Janetka ... uvožena gorenka Renegade...domačin Ofsajd.... Hrastnik Grma in Grmička (ni še zihr) Edvard in Majda...domačina Matjaž in Brigita...gorenca Iva in champion Che...VIP HR Jadralec...? Dady...domačin Dr. Chala (še ni zihr)...VIP HR Luc.... Jezero pri Podpeči Chimpa.... VIP HR Vlasta....Tomišelj - Lj. Sjor Beeny in soproga VIP Rijeka Bremsenlos in njegova madam
bobiboss Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) a je kdo zasledil štroma?pa ne med telimi na sliki da ne bo pomote .) Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil bobiboss
OFI Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Ne, sem ga tudi sam iskal. Sodelavec ki se s temi zadevami ukvarja pravi da ga v SLO še ni opazil
zverca Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 včeraj v Lojzu vprašal,pa je prodajalka rekla ni,ni
igor br Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Pozdravljeni, dodaj na spisek še mene in Darjo. Samo en stol več bo rabu, da bom mojo nogco loh nanj dal, da ne bo bolela. Zavidam pa vsem, ki se ze lahko vozite naokoli z motorji. lp Igor Evo "fresh" seznam od danes zjutraj: :naughty: IB - VIP gost iz tam okol Frankfurta Glažar...moj trener iz Mojstrane Djume ... Gorenjc Frenk ... Lublančan Aky ....Lublančan DDK in Doda iz Zagreba Janetka ... uvožena gorenka Renegade...domačin Ofsajd.... Hrastnik Grma in Grmička (ni še zihr) Edvard in Majda...domačina Matjaž in Brigita...gorenca Iva in champion Che...VIP HR Jadralec...? Dady...domačin Dr. Chala (še ni zihr)...VIP HR Luc.... Jezero pri Podpeči Chimpa.... VIP HR Vlasta....Tomišelj - Lj. Sjor Beeny in soproga VIP Rijeka Bremsenlos in njegova madam
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se