igor br Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Chimpa mi je sporočil, da IB pride z avionom in ne z motorjem, zato ga brišem s seznama lahko še koga dodam :rolleyes: al boste še mečkali :naughty: PETEK: Glažar Arhi Ofsajd Djume Frenk Janetka SOBOTA: Žrebec Tiger Dady en lep pozdrav janetka V soboto greva tudi midva z Darjo. Kako ste si uredili glede spanja? Direktno na cro forumu ali kako drugače. Če bova vlekla s seboj še šotor, spalke, ... pol moram stranske kufre gor dat in bova počasna da je kaj. Pa še šotor se mi ne postavlja. Kaj pa je s sobotnim ričetom in Dovjami, Bledom? Ali kdo gre? Lp Igor + Darja
žrebec Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Kaj pa je s sobotnim ričetom in Dovjami, Bledom? Ali kdo gre? Lp Igor + Darja Seveda, kar nekaj nas bo, Glažar, Tiger, Žrebko, Janetka, itd ............ pa seveda vidva :?
Aky Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Seveda, kar nekaj nas bo, Glažar, Tiger, Žrebko, Janetka, itd ............ pa seveda vidva :? Jaz tudi pridem na ričet. Se zmenimo za kakšen meeting point? A.
janetka Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 V soboto greva tudi midva z Darjo. Kako ste si uredili glede spanja? Direktno na cro forumu ali kako drugače. Če bova vlekla s seboj še šotor, spalke, ... pol moram stranske kufre gor dat in bova počasna da je kaj. Pa še šotor se mi ne postavlja. Kaj pa je s sobotnim ričetom in Dovjami, Bledom? Ali kdo gre? Lp Igor + Darja za spanje :yawn: v Međimurju smo se prijavili direkt na HR forumu pod temo "najave, planiranja" v soboto 10.5. pa kolikor sem seznanjena bodo :grim ričet jedli Glažar Žrebec Frenk Janetka Ofsajd Aky Tigra žal ne :grrr bo (služena pot) točka zbiranja je lahko OMV benza v Lescah, zadaj za njo je bife. LP janetka
glažar Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Za vse V-strome je na Dovjem posedno :naughty: :worship: parkirno mesto. Zato vas prosim da se zberete in pridete hkrati če je le to možno. Gor bojo že parkirani od Glažarja to je moj Žrebec Niko Šime in mogče še Poldi se vidimo :worship:
janetka Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Upam, da bo tud kakšna pomaranča med nami da razbije temne barve :evilgrin: Lucija sem tud opomnila na ričet Fosi je pa že sporočil da ne more.... štajerci kako kaže pri vas :hmm:
renegade Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 :worship: Štromarji :worship: Ne vem kako je kaj z našimi ostalimi štromarji ??? Štajerska ekipa ( orange group ) ima druge plane , tako da nas ne bo na ričet !! Se pa defenitivno vidimo v Međimurju !! LP :yea1:
Tiger Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Mene na mojo žalost res ne bo :cry: Službeno odsoten petek in soboto. A gre v nedeljo kdo kam?
igor br Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 za spanje :yawn: v Međimurju smo se prijavili direkt na HR forumupod temo "najave, planiranja" v soboto 10.5. pa kolikor sem seznanjena bodo :grim ričet jedli Glažar Žrebec Frenk Janetka Ofsajd Aky Tigra žal ne :grrr bo (služena pot) točka zbiranja je lahko OMV benza v Lescah, zadaj za njo je bife. Nama je OK. In ura zbora? lp igor LP janetka
janetka Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Dobro jutro :yawn: evo še kratek povzetek da bo vse na enem mestu: IPA MK Gorenjska že 4. leto organizira srečanje in žegnanje motorjev članov IPA MK Slovenije in vseh ostalih motoristov. Dobimo se v soboto, dne 10.05.2008 med 10.00 in 11.30 uro na Dovjah pri spomeniku Jakoba Aljaža ( ob magistralni cesti Jesenice - Kranjska Gora). Med 11.30 in 12.00 uro sledi žegnanje motorjev, nato pa se bomo odpeljali na Bled na piknik prostor Pod Ribensko goro, kjer bo kosilo in družabno srečanje. Vabljeni! Organizacijski odbor IPA MK Gorenjska V-Stromarji se dobimo na OMV benzi v Lescah med 9:20 - 9:45 uro potem pa gremo skupaj naprej. Glažar in Žrebec bosta :grim že na Dovjah na benzi pa se čakamo: :rolleyes: Frenk Janetka Ofsajd Aky Igor-br & Darja lp tečka :winkiss:
Aky Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 V-Stromarji se dobimo na OMV benzi v Lescah med 9:20 - 9:45 uropotem pa gremo skupaj naprej. Ohshit. Jaz startam s koroške. Bom moral že ob 07:00 na pot... A.
Aky Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Aky po kateri poti pa greš Glede na časovno stisko po klasiki: Ravne, Kotlje, Slovenj Gradec, Mislinja, Velenje, Trzin, Mengeš, Kranj, Radovljica, Jesenice, Dovje. ETE 2h 15 minut. A.
OFI Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Če sem te prav razumel, potem ne greš v Lesce
janetka Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Aky, žal :grrr nisem vedla ,da štartaš od daleč pa pridi kar direkt v Dovje ,da ti ne bo treba tako kmalu na pot skoraj gotovo pred 11:45 ne bo konec žegna, (moje mnenje) važno da prideš, ne bomo te mučili z zgodnjim vstajanjem :rolleyes: lpj.
70robert Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Dobro jutro :yawn: evo še kratek povzetek da bo vse na enem mestu: IPA MK Gorenjska že 4. leto organizira srečanje in žegnanje motorjev članov IPA MK Slovenije in vseh ostalih motoristov. Dobimo se v soboto, dne 10.05.2008 med 10.00 in 11.30 uro na Dovjah pri spomeniku Jakoba Aljaža ( ob magistralni cesti Jesenice - Kranjska Gora). Med 11.30 in 12.00 uro sledi žegnanje motorjev, nato pa se bomo odpeljali na Bled na piknik prostor Pod Ribensko goro, kjer bo kosilo in družabno srečanje. Vabljeni! Organizacijski odbor IPA MK Gorenjska V-Stromarji se dobimo na OMV benzi v Lescah med 9:20 - 9:45 uro potem pa gremo skupaj naprej. Glažar in Žrebec bosta :grim že na Dovjah na benzi pa se čakamo: :rolleyes: Frenk Janetka Ofsajd Aky Igor-br & Darja lp tečka :winkiss: Tudi jaz pridem, sicer imam potem službo, upam da bom do 09.45 ure v Lescah, drugače se pa gor vidimo LP, Robert
Aky Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Če sem te prav razumel, potem ne greš v Lesce Grem mimo. Sem napisal, da grem mimo Radovljice. Se lahko v Lescah ustavim...
OFI Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 (popravljeno) Ja, sm mislu da bi se kje našla, pa skupaj na Gorenjsko Popravljeno Maj 9, 2008. Popravil Ofsajd
Aky Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Ja, sm mislu da bi se kje našla, pa skupaj na Gorenjsko Lahko se ustavim. Ali pa prideš do Kranja :) Pošlji mi telefon na ZS, da se zmeniva, jaz več ne bom mel ineta. A.
igor br Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Dobro jutro :yawn: evo še kratek povzetek da bo vse na enem mestu: IPA MK Gorenjska že 4. leto organizira srečanje in žegnanje motorjev članov IPA MK Slovenije in vseh ostalih motoristov. Dobimo se v soboto, dne 10.05.2008 med 10.00 in 11.30 uro na Dovjah pri spomeniku Jakoba Aljaža ( ob magistralni cesti Jesenice - Kranjska Gora). Med 11.30 in 12.00 uro sledi žegnanje motorjev, nato pa se bomo odpeljali na Bled na piknik prostor Pod Ribensko goro, kjer bo kosilo in družabno srečanje. Vabljeni! Organizacijski odbor IPA MK Gorenjska V-Stromarji se dobimo na OMV benzi v Lescah med 9:20 - 9:45 uro potem pa gremo skupaj naprej. Glažar in Žrebec bosta :grim že na Dovjah na benzi pa se čakamo: :rolleyes: Frenk Janetka To je informacija. Janetka hvala in se vidimo v Lescah. lp i+d Ofsajd Aky Igor-br & Darja lp tečka :winkiss:
renegade Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 :worship: Štromarji :worship: No tako pa smo se mi - (štajerska naveza) našli in družno odpeljali pogledat kako kaj izgledajo Pomaranče na oni strani meje .... V povratku pa smo še šli pogledat v Jakob kjer se je zbralo kar preko 300 motorjev ..... Se vidimo v Međimurju !! LP vsem :yea1:
70robert Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 (popravljeno) Pa še naše srečanje IPA - VSTROM Ejga, tam dol sem pa jaz doma JEŠPRENJ , STHRUDELJ Popravljeno Maj 11, 2008. Popravil 70robert
70robert Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Janetka - dolenjski yuuuuuuuuuuutube !
OFI Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Gorenjska IPA :worship: :worship: čestitke za odlično organizacijo zbora....se vidimo prihodnje leto. Vsem Štromarjem pa zahvala za prijetno druženje. :evilgrin: Ne boste verjeli ampak na poti domov naju je z Robertom70 nekaj časa "pralo" :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se