Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Predlagam 07.06. 2008, če ne bo šlo po Gorenjskem, pa se gremo malo vozit po Dolenjskem.

Za hrano in pijačo poskrbljeno - turist meni : cviček und ihanski brancin. :worship: :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil 70robert
Objavljeno

Prilagam še zemljevid in traso:

Mokronog - zbor od 10.00 - 10.30, Zbure, Novo mesto, Semič, Črnomelj, Metlika, Gorjanci, Novo mesto, Tolsti vrh - malica, Šentjernej, Kostanjevica na Krki, Škocjan, Malkovec, Škurševec - pogostitev, Mokronog izhodiščna točka, cca 180 km.

post-13958-1211371254_thumb.jpg

Objavljeno

ja dobra ideja in dobra furca.če bo zdravja in volje sem za in zraven :010 :OK:

Objavljeno

Kot sem že omenil, kolega kupuje Črnega Štroma 1000.

Lahko je kakršenkoli, le da je štrom, da je črne barve in je 1000. :rolleyes:

Če je kdo kakega videl, ali slišal za njega... mi prosim povejte.

A.

Objavljeno (popravljeno)

Vem za enga,moj "tast" ga ma.Letnik 2006,pa tut na avto pika net je :D Da noov zadnjo gumo zraven,servisna potrjena...Zadnji kovček da zraven...Če ga pa kaj več zanima pa lahko na avto pika net pogleda.Lp

Popravljeno . Popravil CVIČKAR1
Objavljeno

Ah ni ga več na avto pika net... :D Je en drug sicer gor :D

Objavljeno

To je ta ja k je gor...Od tasta pa zgleda ni...Ga je že prodal verjetn :unsure:

Objavljeno

Kot smo se že pogovarjali v Čakovcu za 2 srečanje v-stromov in KLV-jev

SREČANJE BO 15,08,2008 do 17,08,2008 v Triglavskem narodnem parku v dolini VRAT bivanje je zagotovljeno v ŠLAJAMARJEVEM domu v VRATIH in uklučuje polpenzijon .

Cena polpenzijona je 23 euro , v soboto je vožnja na Vršič,Mangart in v Kranjski gori je kosilo v Hotelu Larex ,cena kosila 7 euro .

ZA JANETKO IN OSTALE JE ZAGOTOVLJEN ŠTRUDEL seveda jabolčni.

Objavljeno

kje ste ga kaj fural čez vikend?jaz včeraj do Besnice pri Kranju in do Jezerskega po kremne rezine in domov :grim .danes pa nič :cry:

post-15438-1211737081_thumb.jpg

post-15438-1211737234_thumb.jpg

Objavljeno

Zdravo štromarji!

Za nama je lep nedeljski izlet po trasi MB-Šentilj- Lavamund (srečava Renegada in Dadya)- Pavličevo sedlo v Logarsko dolino. Po okrepčilu pa pot proti domu. Iz Solčave čez drn in strn pod Olševo proti Črni na Koroškem, motor res je pravi potovalni enduro, spet počitek pri Ivarčkem jezeru pod Uršljo goro in še po dravski dolini, kjer naju je malo opralo (kot vedno), sicer sva pa bila kar zaprašena :rolleyes: :rolleyes: !

Še nakaj slikic

lp

post-15886-1211743383_thumb.jpg

post-15886-1211743405_thumb.jpg

post-15886-1211743424_thumb.jpg

post-15886-1211743446_thumb.jpg

post-15886-1211743460_thumb.jpg

post-15886-1211743473_thumb.jpg

Objavljeno

Helouuuuuuu

Evo mene na prvem peronu. :blush:

Teden dni rehabilitacije je :grim premalo, a služba je služba !!

Še 8 dni bom imela za posladek antibiotike :wacko:

pol bom pa že kej bolšga jedla.

Hvala vsem za dobre želje po okrevanju

Upam, da mi Djume ne bo več kaj podobnega :slap: ušpičil.

Glažar me popolnoma razume O:-)

Drugi pa mislite, da iz foušije nočem dat Djumetu Zukija,

ampak jest mu ga ne dam, ker je Zuki moja lbezen. :wub:

Glažar in Žemljica hvala ker se trudita za naše avgustovsko srečanje.

V naslednjem postu bom prlimala raport dogajanja v Međimurju

Slike ste večino že videli na Hr. forumu, svoje bom pa objavila

ko od Mike dobim CD. Namreč moje slike je prenašal na svoj računalnik in sem ostala brez.

Nato pa so sledile težave prek povezave in zato je trenutna rešitev samo CD.

Vsem en lep pozdrav.

janetka

Objavljeno

PETEK 16.05.08

Zbor na Kokrici ob 9.30, kjer nas Glažar preseneti z novico, da ima že skoraj organizirano srečanje KLV-Stromarjev v Vratih pod Triglavom 15.8. letos.

Seveda smo bili zelo navdušeni, spet imamo razlog za odštevanje, bravo Glažar in Žemljica!!!

Ker znajo fantje kelnarcam na dušo pihat, smo za popotnico dobili celo vrečko mini čokoladic za h kavici. Za nas jih je v Međimurje v avtu prešvercal Djume. Po kavi smo štartali novim dogodivščinam naproti. Arhi se nam ni uspel pridružiti, ker ga je zadržalo delo ….. a preden smo res odrinili, sem ga še enkrat poklicala, da se prepričam, da res ne more z nami. Pot nas je vodila prek Jezerskega po s peskom posutih ovinkih, ker je nekomu puščalo olje …. potem po dolinah sosednje Avstrije, kjer so hiške in vrtovi urejeni, da ob pogledu nanje misliš, da si v pravljici. No ja, tudi avstrijske njive in travniki so spadali v program ogleda. Potem smo se povzpeli na Au. Golico kjer smo bili ob 12 uri edini gostje, če ne štejem sportaka v oranžnem pajacu in kombi avstrijskega cestnega podjetja. Na Golici smo imeli prvi postanek , dolg točno 30 minut. Bil je čas za »zalivanje« trave in osvežilnih požirkov.

… vreme je bilo čudovito. Raje bi videla, da je dež med potjo, kot pa med bivanjem v Sv Martinu …… a smo dobro zapisani tam gori in nas je gorenjske štromarje dež požegnal šele v nedeljo ob povratku, pa še to samo v domačem kraju.

Gremo dalje … nekje v kraju Vogele (nekaj podobnega) smo se srečali s štajerci, Renegadom ter Grmo&Grmičko …. ura je bila 14.10 čas za postanek … tokrat na avstrijski benzi. Več ali manj je debata tekla o avgustovskem srečanju, o trasi, spanju, hrani. Kavo smo spili, ker je bla kelnarca fletna, so fantje kar v en glas zavpili »calen bitteeeeeeeeeeeeee« in je pritekla ko gazelca ……

Gremo dalje …. na čelu kolone Renegade … peljali smo se kratek čas, ko smo naleteli na prometno nesrečo, pa so nas preusmerili na stran poti …… ni šans, da se zgubimo, saj je imel vsak drugi motor Garmina na balanci. Potovalo je 5 motorjev:

1 KLV, 2 srebrna velika štroma in 2 mala črna štroma. Ustavili smo se v Ljutomeru, zmazali sendvič, poklicali domače da je vse o.k. z nami in spet je bilo pol ure mimo. Počasi je naraščala napetost in močneje razbijalo srce … še malo pa bomo prečkali HR mejo. Pa smo jo res … ob 16.35 … pokazati smo morali osebne izkaznice …. na vseh lanskih izletih mi jo pa ni bilo treba niti enkrat !!!!

No pa so nas le spustili v HR ... skrbelo me je pa za Djumeta, ker je »švercal« krofeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Čisto na cilju smo že bili, samo še kmečki turizem Goričanac je bilo treba poiskati pa smo zmagal ….. in to se je zgodilo ob 16.45 po 280 prevoženih km iz Kranja. Zapeljali smo na prelep travnat prostor z jezerom in lesenimi bungalovi. Pričakal nas je gostitelj Joza … klicali smo ga »domačin« , pa Robert-S iz Čakovca in Niko ki je prišel iz Bara - Črna Gora. Zdaj je bilo na kupu 8 motorjev … takoj smo z 0,33 l flaškami piva PAN zalili uspešen prihod na cilj.

Po parih požirkih je naša Žemljica dobila pesniški navdih in zapela »pivo Pan , drži ceu dan«….Tudi Djume se je pripeljal s krofi vred, njamiiiiiiiiii.

Pa nismo bili dolgo sami …. že se je slišalo grmenje v daljavi …. Pripeljalo se je še 5 motorjev med njimi edina rumena 650-ka na HR lastnik je Damir – Tayson.

Ker sem ga zafrkavala, da ima poštarskega štorma sva celo malo »zlaufala« a … je kmalu ugotovil, da nisem provokatorka ampak me je sama »dobronamerna žlehtnoba«.

Ura je bila prava za večerjo ….. v prijetnem ambientu restavracije ….. z zelo prijaznim osebjem. Najedli smo se do sitega, spili še kavo potem pa začeli reševati svet … s pivom v roki.

Okoli 22 ure sva se z Žemljico odpravili spat … a od mojega spanja ni bilo nič. Race in gosi ob jezeru imajo mesec ljubezni in vse je grulilo in frfotalo … pa sem bila prisiljena poslušat pernato osvajanje ….. pa tudi naši fantje so kar naenkrat odkrili, da imajo posluh za petje …

se nadaljuje.... :naughty: .

Objavljeno

SOBOTA 17.05.2008

No ja kakorkoli, zbudila sem se v sončno a vetrovno sobotno jutro …..

Nekateri so bili z vstajanjem zelo zgodnji …. le kako jim uspe stati pokonci s tako malo spanca ?

No moj pogoj, da se dan sploh lahko začne je skodelica kave ….. spili smo jo na lesenem splavu, ki se hvala bogu ni pretirano guncal. So bili pa nekateri štromarji v tem lepem sončnem jutru precej zeleni v obraz …. le od česa ?

Za kelnarska opravila smo prosili Nika iz ČG, ki ima svojo restavracijo in pa Taysona ki je precej »pri sebi« in tako guganja sploh ni občutil….sama imam sicer morsko bolezen a tokrat mi ni bilo prav nič …. međimurski zrak dela čudeže.

Počasi so se naši bajkerji prebujali en za drugim in počasi majali do restavracije ….. ob 9 uri smo se lepo posedli za mize in čakali na zajtrk. Bilo je veliko smeha okoli piščančjega mesa, jajc in podobno … večina si je namreč želela »kralja živali« a ga ni dočakala, hihihi. Postregli so nam z marmelado in margarino. Fantom je šlo kar na jok, saj so bili pošteno lačni …… kmalu so postregli še z pečenimi jajci in slanino. Po zajtrku sem se pošteno sprehodila po celotnem posestvu, videla osle, ovce, konje, …. traktor znake IMT ter cel kup vodnjakov in starinskih predmetov. Imajo tudi veliko igral za otroke, nogometno igrišče na travi in takega z asfaltom. Ko sem se vrnila s sprehoda sem presenečena segla v roko našima štromarjema Niku in Rajku, ki sta bila samo na »dnevnem« obisku. Družbo na sobotnem izletu v Međimurje sta jima delala še Ipovec Boris na fazerki in Milan s 14 dni staro Deauvilko. Prispela sta z avtom tudi IB in Brum. Gostitelj Joza je daroval svojega štroma v šraufarske namene in začela se je »štomarska delavnica«. IB je imel oblečen moder delavski pajac, Brum pa moderen oranžno siv komplet in rokavičke na roki. To mi je bilo zelo všeč … saj se je videlo, da ima spoštovanje do motorja, vsaj jaz sem to tako dojela. Ura je kazala malo pred 11 in sobotni udeleženci so počasi začeli polniti parkirišče pred restavracijo. Vsakega smo bili zelo veseli in ko smo se spoznali je stekel pogovor kot bi se poznali že nekaj let. Spoznala sem ljudi s katerimi sem do sedaj samo klepetala prek foruma.

Na obisk je prišel tudi naš 70Robert s soprogo, vsak na svojem motorju.

Nestrpno pa smo čakali še naših 5 motorjev, saj je bilo rečeno, da Dady ne bo prišel …. pa je vseeno prišel ….. proti nam se je vila kolona 7 motorjev in prav sedmi motor mi ni šel v račun …. a ko sem zagledala usnjeno jakno s črno preklopno Airoh čelado, sem vedela da je to naš Marjan KLV. To pa je bilo presenečenje dneva. O njem pol leta ne duha, ne sluha, potem pa nas tako lepo preseneti. Marjan je sicer potoval sam, Žrebec pa je pripeljal še Tigra, Ofsajda, Dadyja, Igorja z Darjo in Matjaža z Brigito.. Čas je kar letel mimo in klicali so nas na kosilo - jedli smo enkraten golaž s krompirjem, ki je bil zelo pikanten a odličnega okusa. Zmazala sem ga 2 porciji in namesto mesa not nadrobila zelo dober črni kruh, njamiiiiiiiii

Mize v restravraciji so bile že pošteno polne, vedno več nas je bilo. Po kosilu smo imeli nekaj časa prosto …. pogovarjali smo se, ogledovali naše motorje in »modne dodatke« …. pa je dal Joza komando za milenijsko gasilsko fotko.

Sredi travnika se je v kolono postavilo 44 motorjev. Upam da nisem kakšnega spustila. Med njimi je bilo 9 KLVjev, 7 oranžnih, 1 črn in 1 nebeško moder.

Sama sem naštela 42 motorjev, a so mi podatek popravili, tako da mi falita 2 motorja v specifikaciji.

15 motorjev je bilo iz Slovenije:

KLV iz SG

1000 srebrn KR

1000 srebrn MB

650 črn LJ

650 črn KR

KLV iz MB

KLV iz KR

1000 moder KR

1000 moder KR

1000 moder KR

1000 črn KR

1000 srebrn KR

1000 rdeč LJ

650 rdeč LJ

650 srebrn NM

Od 42 motorjev, kar mi jih je uspelo prešteti pa so podatki sledeči:

15 motorjev V-Strom 1000:

5x črn

4x srebrn

4x moder

2x rdeč

18 motorjev V-Strom 650:

8x srebrn

5x črn

3x moder

1x rdeč

1x rumen

9x Kawasaki KLV:

7x oranžen

1x črn

1x sinje moder

Po zgodovinskem slikanju v ravno vrsto postavljenih pisanih Zukijev, je sledila panoramska vožnja po Međimurju. Pogled na ogromno skupino motorjev je bil pravi balzam za oči in ušesa.

Sobotno popoldne je bilo tudi v znamenju nogometne tekme lastnikov malih štromov proti lastnikom velikih štromov. Ekipa malih štromov je bila takoj za akcijo in v 10 minutah na igrišču. Lastniki velikih štromov pa kar niso hoteli v igro. Eden je bil utrujen, drug lačen , tretji je šel ženi po kavico …. no po dobre pol ure pregovarjanja sva s kolegom Miko le »zvlekla« na igrišče tudi velikane. Igra je stekla a rezultat bom raje zamolčala … no ja, na vam bo. 7:1 za velike štrome . Zdaj ko je igra mimo, vam lahko povem, da je bil rezultat vnaprej domenjen, ker smo jih že tako s težavo spravili na igrišče. Plan je bil, da začnemo izgubljati, da bi reveži vsaj pol ure zdržali na igrišču. Splošno je znano, da velikim štromom stalno nekaj seka iz avspuha, pa da kar naprej tankajo …. za fuzbal pa tud niso kaj prida. Ampak vsaj to veselje smo jim dali, da so visoko zmagali. Zdaj bojo zagotovo z veseljem čakali na povratno tekmo pod Triglavom.

Sobotni večer je bil v znamenju odlične večerje, klepeta, sprehajanja, debate okoli »se ve česa« in nekateri srečneži smo celo plesali. Začuda ta večer zaspanosti sploh nisem čutila, a so utrujeni štromarji kar počasi začeli izginjati …. med rjuhe.

ni še konec :whistle:

Objavljeno

NEDELJA 18.5.08

Nedeljsko jutro je bilo lepo in mirno. Kava in čaj za lažje prebujanje, bogat zajtrk zatem pa mislim, da nas je kar vse začela napolnjevati specifična tesnoba. Prišel je čas za pakiranje in pospravljanje prtljage …. in po dveh čudovitih dnevih druženja tudi jaz med pakiranjem nisem imela pretiranega nasmeha na ustih. No ja, prav hudičevo pa tudi nismo hiteli.

Ne boste verjeli, zadnji smo se odpravili na pot. Prvi prišli, zadnji odšli …. izkoristili smo vsako minuto, če se je le dalo še malo »potegnit«..

Međimurje 2008 ja za nami, sledi odštevanje do srečanja v Vratih, ki ga organizirata Glažar & Žemljica.

Z vami sem preživela zelo lep, zabaven in poučen vikend. Srčno upam, da bo takih druženj čim več.

Srčna hvala Jozi za ves trud, ki ga je vložil v organizacijo, vsem ki ste bili na mestu dogajanja, pa hvala, ker ste si vzeli čas zase in ga delili tudi z menoj.

Lepo vas pozdravljam :winkiss:

Janetka

the end :evilgrin:

Objavljeno

:worship: Janetka :worship:

CARICA .......... to ti pa res gre od rok (press) ....

post-297-1211808414_thumb.jpg

Objavljeno
Kot smo se že pogovarjali v Čakovcu za 2 srečanje v-stromov in KLV-jev

SREČANJE BO 15,08,2008 do 17,08,2008 v Triglavskem narodnem parku v dolini VRAT bivanje je zagotovljeno v ŠLAJAMARJEVEM domu v VRATIH in uklučuje polpenzijon .

Cena polpenzijona je 23 euro , v soboto je vožnja na Vršič,Mangart in v Kranjski gori je kosilo v Hotelu Larex ,cena kosila 7 euro .

ZA JANETKO IN OSTALE JE ZAGOTOVLJEN ŠTRUDEL seveda jabolčni.

hmmm, pridem, sam še ne vem kako oz. s čim :whistle: :whistle: se bomo moral doma še zment al pa kocko metat :kva1:

Sem tale vikend neki prčkov doma, urejanje okolice .... pa mi je ženka pridno nosila pivo :beer1: , da ne bi bil preveč žejen. Pa mi je šele pr tretjem piru kapnl, da si je želela met Zukija skoz na očeh :slap: .

Objavljeno

Dons mi je pa tamal sinko med košenjem travnika prnesu mrzlo piksno pira. Pa sploh nisem mogu verjet a je to res, al je spet ženkino maslo. :hmm:

Na koncu bom se kronik ratau :slap: , k me tolk s pirom filajo. No sej na koncu mi je sinko povedu, da se je sam spomnu prnest mi mrzlo pivo.

Objavljeno

NO TO JE TO !!!!!!!!!!!!

Izlet pripravljen, oglejte si traso, pridodani so tudi podatki kordinat za vaše ZUMOTE. Cestnina na Malta Hochalmstaße je 8,20 €, na Nockalmstraße pa 7,00 €.

Tu so še linki za podrobnejše informiranje:

http://www.tauerntouristik.at/de/malta/index.php

http://www.nockalmstrasse.at/

po želji OFSAJDA obstaja VELIKA verjetnost, če ste za to, da odrinemo v to soboto 31.5.2008. Za naslednje vikende ne vem kako delam, delam pa sigurno :( saj bo konec predsedovanja SLO v EU.

Zbirno mesto bo v Kranjski Gori na BS Petrol Log (prvi ko se pripelješ iz LJ), ob 08.50 uri. Kaj menite ?????

LP žrebec

Zvezek1.pdf

Vodno_alpski_izlet_1.bmp

Objavljeno

nobl ni kaj.tu govorimo o enodnevnem izletu?

Objavljeno

Pozdrav,

neki od vas su pitali kad ce majce VSRC pa da vas obaviijestim da su opet krenule

VSRC Majce

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!