Aky Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 v tretji seriji zbiranja črnih majic je trenutno število zbranih naročil 21.majice imajo naročene: 2xAky Jaz sem naročil 3x XXL in 1x S. A.
janetka Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Bro jutrooooooooo kak ste kaj :hmm: sej bo tud dežja zmankal , nč bat :grim Obvestila bi vas rada, da bom v ponedeljek zakljulčila 3. serijo zbiranja naših črnih majic (polo in T-shirt) ki poteka že od oktobra 2007. Seznam naročil bom posredovala Renegadu ki bo stopil v akcijo za izdelavo majic. Z Akyjem sva se pa tudi že zmenila kaj in kako. Če ima kdo veze "z unim gor" k vreme rihta, se toplo priporočam za sonce. :whistle: en sončen pozdrav :winkiss: Janetka
MatjazinBrigita Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 A se v nedeljo km pelete? kam kdaj kdo kje zakaj???? midva bi verjetno tud šla kam. Kak predlog?? aja pa vreme nej eden zrihta!!!!! :yawn:
70robert Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 A se v nedeljo km pelete? kam kdaj kdo kje zakaj???? midva bi verjetno tud šla kam. Kak predlog?? aja pa vreme nej eden zrihta!!!!! :yawn: Služba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chimpa Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 @ Renegade & Co. v tretji seriji zbiranja črnih majic je trenutno število zbranih naročil 21. majice imajo naročene: 2xAky 2xOfsajd 2x DDK Hr 1x Chimpa Hr 2x Štrom 1x Grma 1x Freshman hr 6x Jadralec 2x Benny hr 2x Tyson hr kaj je zdaj z naročili teh majic ? Jih speljem do konca, do števila 30 al je to razveljavljeno ? Je možnost, da sedaj združiš trenutno naročilo črnih majic z naročilom belih majic ? @ Glažar: jutri dobiš na PM mojo domačo nalogo :winkiss: lep pozdrav vsem janetka lepo prosim Polo kratki rukavi L velicino i polo i T-shirt dugi isto velicine L ukupno 3 majce hvala
zverca Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Na koncu pa se vsi ŠTROMARJI imejte skrajno lepo!!Se čujemo in srečamo.p.s.štromarski pozdrav SINA!
janetka Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Helouuuuuuuuu po dolgem cajt :yea1: zdej ne vem :hmm: a se vam zarad vročine ne da pisat al ste Štrome prodal skratka tkole najprej vse najlepše in najbolše :grim pa veliko sreče :grim da bi vse gladko teklo pa da bi večkrat sekira padla v med :P naši Žrebički za 31 let B) in enako velja za DR. Primarija Chalo, ki tudi danes piha 37 svečk. B) točka 2 iz statistike sm zbirsala še 2 štromarja, ki pa v naši temi nista sodelovala sm jih pa mela na spisku, prodala sta motorje. :angry: točka 3 zelo bi bila vesela, pa verjetno vi tudi če bi se nam avgusta lahko pridružil naš Fritz, ki je tudi zaslužen za začetek naše teme V-Strom day :OK: Fritz a prideš ? O:-) točka 4 Renegadu sem predala tabelco s tretjo serijo naročil črnih majic naročili smo jih 33. lepo se imejte :blush: čau bau janetka
5er_ Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 točka 2 iz statistike sm zbirsala še 2 štromarja, ki pa v naši temi nista sodelovala sm jih pa mela na spisku, prodala sta motorje. :angry: janetka, pa nisi kje mene in mojga GStroma izbrisila iz evidence? 5er
janetka Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 janetka, pa nisi kje mene in mojga GStroma izbrisila iz evidence? 5er ne, :grrr ne 5-trček tebe mam pod rizično skupino, v parih letih se :grim boš spet premislu zbrisala sm: Sandko Umberto pogrešam pa mojga švercerja zelene ogrlice ga je kdo videl naj ga lepo pozdravi Sjor, vsaj pofočkaj se nooooooooooooo :blush:
igor br Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 ne, :grrr ne 5-trčektebe mam pod rizično skupino, v parih letih se :grim boš spet premislu zbrisala sm: Sandko Umberto pogrešam pa mojga švercerja zelene ogrlice ga je kdo videl naj ga lepo pozdravi Sjor, vsaj pofočkaj se nooooooooooooo :blush: Janetka lepo, da nas malce prebudiš. Tale vreme je total :blink: ... lani sva naredila 10 k km pa nisva bila nikoli mokra, letos pa vsakič ko kam greva. Prejšni konec tedna v nedeljo sva šla po turi, ki jo je predlagal Žrebec in bila 3 x mokra. Drugače pa je tura več kot super. In kaki so kaj plani do avgusta. Ali bomo še kak izlet organizirali? Kaka ideja? lp igor in darja
OFI Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Lep pozdrav! Na hrvašem forumu se zbirajo naročila za nakup nosilca vizirja. Če ima kdo težave z nastavitvijo vizirja je morebiti, to prava rešitev. http://madstad.com/suzukiv-strom-2.aspx http://v-strom.com.hr/index.php?topic=1702.0
janetka Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) ojla :yea1: evo vam mal vremenske napovedi http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in...ki/napoved.html moj vikend bo v znamenju otroškega nogometnega turnirja kar ne pomeni da bo Zuki zapostavljen :evilgrin: drgač pa v kolkr moj 14 letni škodilak ne bo :unsure: šeu skoz tehnični pregled velja naslednje: škodo favorit letnik 1994 odlično rjava :whistle: (original barva je drgačna) 224.000 km, garažirana samo 3 leta leti ko sneta skira :evilgrin: menjam :naughty: za dva protvana dobrega jabučnega štrudla. info na PM :winkiss: Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil janetka
glažar Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 ojla :yea1: evo vam mal vremenske napovedi http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in...ki/napoved.html moj vikend bo v znamenju otroškega nogometnega turnirja kar ne pomeni da bo Zuki zapostavljen :evilgrin: drgač pa v kolkr moj 14 letni škodilak ne bo :unsure: šeu skoz tehnični pregled velja naslednje: škodo favorit letnik 1994 odlično rjava :whistle: (original barva je drgačna) 224.000 km, garažirana samo 3 leta leti ko sneta skira :evilgrin: menjam :naughty: za dva protvana dobrega jabučnega štrudla. info na PM :winkiss: No da se tud jest pofočkam,ZUKI je prkiran ze 18 dni v garaži in ni v vseh teh dneh videl sonca ,na DEŽ pa ga ne peljem. Se tolažim da v nedelnjo odpotujemo na dopust in da se bomo takrat imeli lepo brez DEŽJA.Komaj čakamo Fritz kaj se vidmo :naughty:
Tiger Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Fritz lahko bi res mal prišel pogledat. Maš še pri men v dobro par :beer2: :beer2: :naughty:
renegade Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Takole !! :naughty: Majice (3 ponatis) so naročena , sedaj pa je na vrsti palčilo majic , tako , da vas prosim , če lahko nakažete denar na naš skupni račun , ki smo ga odprli pri banki koper. Vse podrobnosti pa boste izvedeli na mojem PM. cena je ostala enaka kot lansko leto ..... 15€ Črne majice pa so naročili : AKY OFSAJD DDK Chimpa Štrom Grma Freshman Jadralec beeny HR tyson hr Matjaž&Brigita Che HR Štromček Pa še bele majice : Aky stromček grma 25.dec dady Igor-br-Darja Fritz Matjaž Brigita BobiBoss Glažar Žrebec Renegade LP vsem skupaj - pa javite se mi čimprej !!! :yea1: Popravljeno Junij 17, 2008. Popravil renegade
janetka Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Helouuuuuuu again kar se tiče plačila črnih majic hrvaških kolegov bova uredila s Chimpo kolkor bo v njegovi moči, :evilgrin: imam pa še eno novičko včeraj sem prejela pismo gospe Hanike in njene prijateljice to sta dami s katerima ste se slikali 20.4.2008 :photo: predno smo odrinli v Italijo .... :whistle: prilagam njene besede lp janetka
bobiboss Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 no kako lepo.lokacija mi je znana tako če bo kdaj priložnost se pa res lahko oglasimo pri g.Haniki.drugače pa pravi preporod od včeraj,ko je končno prenehalo deževati.bom šel popoldan en krog.v soboto pa na morje,kaj bo luštno.se vidimo ko se srečamo.
arhi Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Pozdravljena družba, eno malo vrašanje imam, naslednji teden načrtujem pohod po dolomitih pa me zanima ,če kdo ve ,glede na vreme preteklih dni ,a je še sneg gor??? lp Andrej
70robert Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) Pa da se še jaz malo prfočkam, končno mini dopust, pa sonce, ne moreš verjet ! Drugi tedem bom na KRKU ( od srede ), če bo kdo dol, gremo lahko na en kafe. Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil 70robert
igor br Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 no kako lepo.lokacija mi je znana tako če bo kdaj priložnost se pa res lahko oglasimo pri g.Haniki.drugače pa pravi preporod od včeraj,ko je končno prenehalo deževati.bom šel popoldan en krog.v soboto pa na morje,kaj bo luštno.se vidimo ko se srečamo. Kam jo mahneš na morje. Če bo le čas jo bova midva tudi mahnila k vodi, pa še ne veva točno kam. lp igor
bobiboss Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kar daleč gremo v kraj Pisak nekaj kilometrov pred Omišem torej srednja dalmacija.dva tedna počitka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se