glažar Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Klapa en lep pozdrav iz Dalmacije točni kraj KOMIŽA otok Vis .Vidim da se malo vozikate okol :naughty: tu doli je takoooooooo vroooooočeeeee za popizdit,da nama z Žemljico niti na pamet ne pade da bi zajahala ZUKIJA on pa lepo v senci čaka dan . Tiger naredi red :headbang: glede časa odhoda ura kot sem prebral je 8,30 Hrušica.8,50 Kranjska gora. Janetka kje je moja slika vsi v Dalmaciji že vejo za to sliko pa je še nisem nikjer zasledu :headbang: :headbang: :headbang: . Radni narode Slovenije Lep pozdrav od DOPUSTNIKOV
MatjazinBrigita Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Živjo, Robert70, res hvala, karte delujejo briljantno, carsko!! HVALA LEPA (seveda bomo še kaj spili na ta račun, takrat si bil bolj zaseden, bomo nadoknadili :)) Kako bo pa po Romuniji in Moldaviji pa sporočim takoj, ko se vrnemo. BY
igor br Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Nekaj besed o nedeljskem potepanju po Avstriji. Od doma sem odrinil ob 7ih. Sonček se je že kazal, razen skozi savsko dolino ga ni bilo čutiti kjer je, kot vedno, pihljalo. Cilj je bil AC izvoz Hrušica, kjer sva bila ob 8.15 zmenjena z Žrebcem. Pot sva nadeljevala preko Kranjske Gore proti Beljaku, tam čakava na Renegada in Dadija....Po približno uri čakanja se Štajerci le prikažejo :yawn: .....zraven sta pripeljala našega novega prjiatelja Tomaža, ki vozi kraljico endur Hondo Varadero :yea2: l. Štartamo skupaj, vendar je nikotnska kriza narekovala hiter postanek. Vozimo se ob jezeru Millstater See pod Bad Kleinkirchenom. V prijaznem turističnem mestecu See boden poznajo celo parkirišča za motorje. Tukaj se lahko udeležite vsakoletne tradicionalne prireditve v body paintingu. Zajahamo naprej proti Malti, cilju naše 1 etape, kjer ravno poteka žegen motorjev. Prireditev najbrž ni ušla nikomur, kajti cesta je polna dvokolesnikov... :OK: Ob vznožju Malte ugotovimo, da so zaradi žegna znižali cestnino, plačamo 5€ in gas do vrha. Dogodek vreden ogleda, se dogaja na ogromnem jezu, kar daje prireditvi edinstven očutek. Najbrž ni potrebno posebno omenjati, da je bilo motorjev za vse okuse. Dogovor je bil, da druga etapa poteko preko Nochalmstrasse do Celovca kjer se razidemo. Vožnja skozi naravni park je prijetna motoristom prijazna. Cesta je dolga 35 km polna zavitih zavojev, največjo nevarnost vam lahko povzročajo krave, ki se prosto ( brez elek.pastirjev ) pasejo po okoliških hribih ( kakšna pa tudi po cesti :rtfm: ) Prekrasna vožnja, fenomenalni razgledi in seveda... veliko motoristov. B) ..Vstopnina v park 7 € Takoj po spustu v dolino ujamemo skupino avstrijskih motoristov in skupaj vozimo skoraj do Celovca. Kmalu ujamemo tudi ploho, ki pa ne traja dolgo tako, da smo hitro suhi. V Celovcu se posloviva od Renegada Dadija in Tomaža :worship: in šibava preko Ljubelja do Tržiča, kjer se Žrebcu zahvalim za družbo in ga tudi sam, mahnem domov. Ob 18.55 porinem motor v garažo na števecu kaže 559 km, ravno prav, da spijem pivo in si v miru ogledam večernji finale.... http://www.moj-album.com/uredi/ofsajd/12650641/?stran=1 Ofsajd, točno tako je kot si napisal. Z Darjo sva to turo prepeljala kak mesec nazaj (brez Žrebčeve ideje je ne bi) in tura je res lepa. Ta konec tedna pa smo bili na morju, kjer sta se nam pridružila Matjaž in Brigita. Bilo je super le vroče, da te pobere. V nedeljo zjutraj sva jo tako ubrala domov zgodaj zjutraj, saj se bi mi zmešal, če bi se vozil sredi dneva, pa še kolone so bile popoldne. Družba me veseli, da ste se imeli lepo in se kaj vidimo. lp igor PS_Ofsajd od kje ti ideja, da je Varadero kralj endur?
OFI Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 p igorPS_Ofsajd od kje ti ideja, da je Varadero kralj endur? Prijatelj, :worship: če pozorno prebereš boš ugotovil, da sem napisal KRALJICA in ne kralj. Kralja naj si pa določi vsak zase :whistle:
janetka Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 helouuuuuuuuu :yea1: medtem ko vi uživate in se fjakate se grem jaz paparacko. :photo: evo nekaj za pokušino :naughty:
bobiboss Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 evo prva runda morja je mimo,če bo vse ok gremo še avgusta za kakšen dan.bilo vroče za znoret ampak morje osveži in vse tegobe se pozabi :naughty: danes naredim kakšen krog,včeraj sem enega krajšega.se vidimo ob priliki :grim
25.december Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zdravo! :whistle: Kako že nakažem cekine za majico, s posebno položnico ali s plačilnim nalogom? Prosim javite. Hvala!
bobiboss Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zdravo! :whistle: Kako že nakažem cekine za majico, s posebno položnico ali s plačilnim nalogom? Prosim javite. Hvala! preko PM kontaktiraj direkt z Renegade.
glažar Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Evo jest sem nazaj :headbang: konec lepega.Sedaj pa po delu ki se ga je nabralo veliko :headbang: . Zaradi malo kilometrov prevoženih na dopustu planiram v nedelja na FURO,ki bo celodnevna.In seveda DOLOMITI.Dva prelaza PASSO PORDOJ,PASSO FALZAREGO samo za pokušino.
arhi Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Pozdravljeni, Glažar preveri prej, da te ne bo kaka kolesarska dirka ustavila, kot je nas prejšnji teden, drgač pa v dolomitih je vedno lepo-smo bili Avstrija, Nemčija, Švica pa Italija-2000km samih prelazov-krasna pet dnevna tura. lp Andrej
glažar Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Pozdravljeni,Glažar preveri prej, da te ne bo kaka kolesarska dirka ustavila, kot je nas prejšnji teden, drgač pa v dolomitih je vedno lepo-smo bili Avstrija, Nemčija, Švica pa Italija-2000km samih prelazov-krasna pet dnevna tura. lp Andrej Se spljoh ne sekiram :whistle: se obrnem na drugo stran pa po drugi poti to je informativni plan ki se bo spreminjal po potrebi
žrebec Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Dragi prijatelj Glažar, očitno sva nevedoč bila za ta tvoj dopust nevidno vezana, ko si odhajal sva se srečala v mojstrani, ko sem šel na kolesu proti Kr. Gori (pri smučišču), ko pa sta se peljala nazaj sem bil v službi in sem te srečal pri naklem na AC(ko se začne proti zvočni zid), ko sem se peljal z rdečo škodo proti Kranju. Ne moreš se skriti.......ha, ha ha ! LP
5er_ Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Pozdravljeni,Glažar preveri prej, da te ne bo kaka kolesarska dirka ustavila, kot je nas prejšnji teden, drgač pa v dolomitih je vedno lepo-smo bili Avstrija, Nemčija, Švica pa Italija-2000km samih prelazov-krasna pet dnevna tura. lp Andrej lahko kaj več poveš o turi? lp 5er
glažar Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 lahko kaj več poveš o turi? lp 5er Glede štarta bi bil odhod ob 9h iz Mojstrane potem proti Tolmezzu naprej Amprezzo ,Passo Mauria ,Cortina de ampezzo,Passo Falzarego,Paso Pordoj,in Nazaj .Moznost je da v Amrezzu zavijemo se na Sauruss.
OFI Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Glede štarta bi bil odhod ob 9h iz Mojstrane potem proti Tolmezzu naprej Amprezzo ,Passo Mauria ,Cortina de ampezzo,Passo Falzarego,Paso Pordoj,in Nazaj .Moznost je da v Amrezzu zavijemo se na Sauruss. Zelo zanimivo :evilgrin:
5er_ Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Glede štarta bi bil odhod ob 9h iz Mojstrane potem proti Tolmezzu naprej Amprezzo ,Passo Mauria ,Cortina de ampezzo,Passo Falzarego,Paso Pordoj,in Nazaj .Moznost je da v Amrezzu zavijemo se na Sauruss. YAMI!!!!!! mi pa ga pičimo čez vikend nekam proti bosni. sjor z v-stromom, skysam69 z caponord-stromom in jaz z GS-tromom. lp 5er
janetka Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 bemti sunce japansku :headbang: Glažar dvign telefon !!!!!! :evilgrin: a Sjor je še med živimi ? :whistle: zakaj se pa tako skriva ? :hmm: capo di vstrom-nordovci lepo se imejte v deželi čevapov :grim
glažar Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 bemti sunce japansku :headbang: Glažar dvign telefon !!!!!! :evilgrin: Glažar je dvignu telefon :naughty: res z malo zamudo ampak sva se :evilgrin: pogučala :evilgrin: . Vsem ki so zainterisirani za furo v nedeljo dajem na znanje da se grem to nedeljo z zukijen :naughty: ZGONT :naughty: V Dolomite. Kaj to pomeni :naughty: dnevna fura okoli 800 do 900 km. tempo zelo HUUUUUD.Na vožnji ni pokrajine je sam cesta in uvinki lev in desni. Raje povem sedaj kot da bo potem kakšen da ni bilo uredu in da ni videl nič,
OFI Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Glažar je dvignu telefon :naughty: res z malo zamudo ampak sva se :evilgrin: pogučala :evilgrin: . Vsem ki so zainterisirani za furo v nedeljo dajem na znanje da se grem to nedeljo z zukijen :naughty: ZGONT :naughty: V Dolomite. Kaj to pomeni :naughty: dnevna fura okoli 800 do 900 km. tempo zelo HUUUUUD.Na vožnji ni pokrajine je sam cesta in uvinki lev in desni. Raje povem sedaj kot da bo potem kakšen da ni bilo uredu in da ni videl nič, Pa srečno pot vsem :yea1:
janetka Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Glažar tudi jaz vam želim srečno pot, pa pazite na vevrce .... :grim s kterim motorjem pa greš? :lol1: Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil janetka
glažar Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Glažar tudi jaz vam želim srečno pot, pa pazite na vevrce .... :grim s kterim motorjem pa greš? :lol1: Z onim na desni strani :naughty: saj vidiš da je moja jakna gor ,tega sem sam probal kako se sedi :whistle:
glažar Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Pa srečno pot vsem :yea1: Hvala . Bom poročal do kje smo prišli in postavil slike :whistle:
bobiboss Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) sobotni izlet v Posočje uspel-Lj.-Ajdovščina-Kobarid-Bovec-Vršič-Kr.Gora-Jesenice-gneča do AC-Lj.vreme dvakrat čisto na meji naliva.drugače pa vroče,motoristov kar precej. Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil bobiboss
bobiboss Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) :photo:1611mnm Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil bobiboss
janetka Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Tud jaz nisem :grrr bila doma je padlo lepih 229 km. kaj še imajo skupnega :hmm: Tiger Ofsajd Djume Dady Žrebec razen da vozijo KLV-strome :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se