Edvard Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni! Jst pridem pa čeprav se šele učim igranje biljarda, datum ni pomemben, ko se dogovorite za datum potem to drži. Na skorajšnje videnje lp Popravljeno September 21, 2006. Popravil Edvard Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jema Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Ojla. Jest tud upam da pridem. Datum mi sicer ne dela problemov (šefa peljem na pivo pa mi da dopust :grim ), bolj je odvisno od bodočega prirastka (mamo rok 2.11.). Če so se kej zakalkuliral, morm bit kr skoz na preži. Janetka, zate pa piksno šparam. Čez vikend bom sigurno kej okol skakal (sevede z mopedom :OK: ), pa sporoč kje me boš prestregla. LpJJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Če boš mal nazaj pregledal, ni blo čist tko mišljeno :lol1: Mal heca :kva2: Vsaj upam :? Klinc, jest bi rad striptizETO, pa si kr mislte, kar si cte! hehehe :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Kaj je zdej nočni ptiči, vi oživite k grem jest spat... :zzz: @ Porto: biljardiral bomo u Biljardnici Martinela.. www.biljardnica-martinela.si u Miklaužu na dravskem Polju...tam smo meli srečanje.. povej še željeni datum :hmm: @ Zupo1970: mel bomo striptizerja...to je Fosou prjatu Imlakar izvedel bo striptiz z menjavo žarnic (ostalo je skrivnost) Fantje gledate slačipunce na zborih me jih bomo pa u biljardnici Če bo Imlakar zamoču boš pa ti plesou, nekak te mormo krstit veš, :whistle: pa na datum si pozabu @ Jema: mam mal polno soboto...nedelo skor frej,,če mi rata te prestrežem @ Edvard: jest tud nimam kaj dost izkušenj s palčkami in kuglcami, sm pa dostkat u filmu vidla kako fantje :naughty: punce učijo biljard igrat...te bodo že naučl.... :slap: lpj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 @ Janetka, Fos - hvala za pozdrave. Sem včeraj pozabil napisati. Tako se ti zgodi, ko imaš net samo v službi in se ti venomer mudi. Upam, da se kmalu vidimo offline. Jaz sem za. Preferable 21. oktobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Štrom Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Bomo vidli, trenutno še ne morem nč rečt glede datumov :? ,se mi marsikaj trenutno dogaja, ma si bom pa zacahnu, ta turnir zna bit res zanimiv.... Lep pozdrav vsem štromovcem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Kaj je zdej nočni ptiči, vi oživite k grem jest spat... :zzz: @ Porto: biljardiral bomo u Biljardnici Martinela.. www.biljardnica-martinela.si u Miklaužu na dravskem Polju...tam smo meli srečanje.. povej še željeni datum :hmm: @ Zupo1970: mel bomo striptizerja...to je Fosou prjatu Imlakar izvedel bo striptiz z menjavo žarnic (ostalo je skrivnost) Fantje gledate slačipunce na zborih me jih bomo pa u biljardnici Če bo Imlakar zamoču boš pa ti plesou, nekak te mormo krstit veš, :whistle: pa na datum si pozabu @ Jema: mam mal polno soboto...nedelo skor frej,,če mi rata te prestrežem @ Edvard: jest tud nimam kaj dost izkušenj s palčkami in kuglcami, sm pa dostkat u filmu vidla kako fantje :naughty: punce učijo biljard igrat...te bodo že naučl.... :slap: lpj. Ojla janetka! Vi kar mejte striptizERJA, bom sel pa jaz takrat ven, da mi ne bo slabo! :kva2: Pa ne vem glih kok me boste krstil, k se vam nam pustu! :P hehehehe Lp, Zupo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 :D LP! :hmm: :doze: :angry: :? :blink: :wacko: :whistle: :eek: :) :D 21 oktober :OK: :blush: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- V-Strom 650 :OK: :devil: :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
V-strom650 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Tist grozdje bodo tud brez tebe obral menda ga nauš z birglo dol klatu :naughty: Treba poskrbet za roštilj... Grozdje pa naj kar sami pobirajo po bregu :D LP, Bojan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 Ja super, mogoče pa pridem, če bo čas :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 :OK: pozdrav Štromarji :OK: Kako to , da še nihče ni omenil DATUMA - če mu paše ali ne 21 ali 28.10 in seveda koliko nas bo, da lahko nato poskrbim za jedačo , pijačo , ...... rezervacijo prostora , ker se lahko tudi to zgodi , da bi lahko imeli celotno Biljardnico čisto za Štromarje ( odvisno od števila prijavljenih) zato vas lepo prosim malo resnosti in javite Janetki ( naši statistični sodelavki) vašo prisotnost. Prosil bi vas vse , da s seboj pripeljete kakšne vaše sopotnice ( življenske ali samo občasne) da nam bo vsem lepše in bolj prijetno. :OK: Prosim res napišite predloge !!!! in ob nem se prijavite , da bomo čim lažje speljali ta naš Miting. LP !! Renegade !! alias BILLY Amerika :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Đorek Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 V-štromovci, lep pozdrav! Glažar se je javu iz dopusta in me pooblastil, da vas vse prav lepo pozdravim, :yea1: hkrati pa sporoča, da s svojo boljšo polovico uživata 100 na uro!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 ooooooooooo kako lepo od Glažarja da se mu kolca po nas :D hvala za pozdrave.... mal sm fouš čist mal..........mičkenu :blush: ampak ljubo doma.... lpj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Jest še ne morem nč rečt! :? 14 ali 28 - bo kakor bo, jest uletim če bo le možno! :? Sej vem da ni lih kakšen odgovor, je pa vsej neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 :OK: pozdrav Štromarji :OK: Kako to , da še nihče ni omenil DATUMA - če mu paše ali ne 21 ali 28.10 in seveda koliko nas bo, da lahko nato poskrbim za jedačo , pijačo , ...... rezervacijo prostora , ker se lahko tudi to zgodi , da bi lahko imeli celotno Biljardnico čisto za Štromarje ( odvisno od števila prijavljenih) zato vas lepo prosim malo resnosti in javite Janetki ( naši statistični sodelavki) vašo prisotnost. Prosil bi vas vse , da s seboj pripeljete kakšne vaše sopotnice ( življenske ali samo občasne) da nam bo vsem lepše in bolj prijetno. :OK: Prosim res napišite predloge !!!! in ob nem se prijavite , da bomo čim lažje speljali ta naš Miting. LP !! Renegade !! alias BILLY Amerika :yea1: :yea1: Zivjo, jaz ziher pridem, pa ce je to 21. al pa 28. 10., tko de me kr zravn prpiste! Lp, Zupo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.chala Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Zivjo, jaz ziher pridem, pa ce je to 21. al pa 28. 10., tko de me kr zravn prpiste! Lp, Zupo Bojane, Hr i Srbija informirani! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 helooou :yea1: no tkole no.... trenutno stanje je sledeče: :hmm: za 21.10 sta Fritz in Porto :hmm: "vseeno" je V-stromu 650, Edvard, Jema, Frenk, Zupca, Janetka :hmm: Fos, Štrom , Godfather, Sandko še niso zihr če pridejo :D Gregor in Jure nas bereta :blush: Glažar uživa :grim Renegade itaq da pride ne trznejo :glare: pa: Driverman KLV Tiger Dady Nemo Bedanec Boris MB Umberto mal še počakmo...drgač bi pa lohk rekli da se vidmo 21.10. naslednji oreh je pa ura???? bomo to začel dopoldne al zgodej popoldne al kaj? Fantje če naute sodeloval vas en mandelc gleda... Alo dejmo mal mignt bemti solato :angry2: dr. chala hvala za pomoč .) lpj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 helooou :yea1: no tkole no.... trenutno stanje je sledeče: :hmm: za 21.10 sta Fritz in Porto :hmm: "vseeno" je V-stromu 650, Edvard, Jema, Frenk, Zupca, Janetka :hmm: Fos, Štrom , Godfather, Sandko še niso zihr če pridejo :D Gregor in Jure nas bereta :blush: Glažar uživa :grim Renegade itaq da pride ne trznejo :glare: pa: Driverman KLV Tiger Dady Nemo Bedanec Boris MB Umberto mal še počakmo...drgač bi pa lohk rekli da se vidmo 21.10. naslednji oreh je pa ura???? bomo to začel dopoldne al zgodej popoldne al kaj? Fantje če naute sodeloval vas en mandelc gleda... Alo dejmo mal mignt bemti solato :angry2: dr. chala hvala za pomoč .) lpj :D :hooray: Meni je vseeno , ob kateri uri :blink: ,bom počakal odločitev ostalih :fredy: Ala šu namo. :kva2: ------------------------------------------------------------------------------------- V-Strom :OK: :devil: :kva2: :grupni: LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 kaj pa kak padobranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 helooou :yea1: :hmm: "vseeno" je V-stromu 650, Edvard, Jema, Frenk, Zupca, Janetka Ej, Janetka, o kateri Zupci ti to!?!?!? :eek: :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) @ Porto: spet te bom dala u rubriko "vseeno" .) (a si ti povsod tko prlagodljiu ? ) :blush: @ bandy: ti kr prid...sej Štromarjem so vsi fouš k mamo svoj dan :naughty: @ Zupo1970: hja ti si pa hotu bit striptizeta al kako že, pa sm te prekrstila u Zupco...al bi blo bolš "vroča Zupca" :winkiss: Popravljeno September 26, 2006. Popravil janetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
porto Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 @ Porto: spet te bom dala u rubriko "vseeno" .) (a si ti povsod tko prlagodljiu ? ) :blush: @ bandy: ti kr prid...sej Štromarjem so vsi fouš k mamo svoj dan :naughty: @ Zupo1970: hja ti si pa hotu bit striptizeta al kako že, pa sm te prekrstila u Zupco...al bi blo bolš "vroča Zupca" :winkiss: :worship: Kot reče gor ali dol,saj je pa vseeno,oba ga imava not :blush: :blush: Malo za šalo,upam da ne bo kaj narobe O:-) :whistle: :naughty: Ja... ,kako bo potekal program ,če bi se začeli zbirat po kosilu( 13 uri),je meni prav. Vožnja iz obale do gor, je nekaj km,pa mi bi tako odgovarjalo. Naj še drugi kaj rečejo! Zanima me ,časovno dogodek ali se bo zavlekel pozno v noč ali kako ste si zamislili. Da si uredim spanje :zzz: Bom pisal Italjanskim strom-ovcem,če se bo kateri javu ali udeležil :grupni: ------------------------------------------------------------------------------------------------------ V-Strom :OK: :devil: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 @ Porto: spet te bom dala u rubriko "vseeno" .) (a si ti povsod tko prlagodljiu ? ) :blush: @ bandy: ti kr prid...sej Štromarjem so vsi fouš k mamo svoj dan :naughty: @ Zupo1970: hja ti si pa hotu bit striptizeta al kako že, pa sm te prekrstila u Zupco...al bi blo bolš "vroča Zupca" :winkiss: a bo še padu kak podatek k je mate to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 @ Zupo1970: hja ti si pa hotu bit striptizeta al kako že, pa sm te prekrstila u Zupco...al bi blo bolš "vroča Zupca" :winkiss: No, kokr ces! :D Sam ko me bos vidla, bos vidla, de NIKAKOR nisem primeren za take hece! :kva2: :slap: hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 Meni je 1300 tudi OK. Janetka, a maš fraj zadnji sedež? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se