Edvard Objavljeno April 13, 2009 Objavljeno April 13, 2009 Ravno tukaj igrajo toto tvojo čebelico Edvard
janetka Objavljeno April 14, 2009 Objavljeno April 14, 2009 helouuuuuuuuuuu včerej je blo super :worship: , kaj bi sploh razglablali lepo vas je bilo videt, ..........srečat nekatere zgubljene in nekatere EX-vstromarje v Trebnjah na benzi je blo parkiranih 14 V-Stromov (7 velikih, 7 malih ) in 1 Suzuki Rizla + :naughty: tule pa malo slikic za spomin
Aky Objavljeno April 14, 2009 Objavljeno April 14, 2009 Pa še jaz moram kaj povedati. Hvala Borisu and familiji za izvrstno prehrano in vrhunski cviček. Po tej siesti smo se domov vozili na izi, pa še zgubili se nismo. Če ma kdo slike, naj jih prilepi. Za ostale neudeležence. Bomo revanširali. A.
Crni Objavljeno April 14, 2009 Objavljeno April 14, 2009 Pa še jaz moram kaj povedati. Hvala Borisu and familiji za izvrstno prehrano in vrhunski cviček. Po tej siesti smo se domov vozili na izi, pa še zgubili se nismo. Če ma kdo slike, naj jih prilepi. Za ostale neudeležence. Bomo revanširali. A. meni se zdi to super-oprostite hotu smm rečt-men se to zdi supr,pa še par hobijov tut.....ajt peace pa to............................. :krneki: .............................,.
Aky Objavljeno April 14, 2009 Objavljeno April 14, 2009 meni se zdi to super-oprostite hotu smm rečt-men se to zdi supr,pa še par hobijov tut.....ajt peace pa to............................. :krneki: .............................,. Crni, kaj piješ? Jaz bi tudi.
Crni Objavljeno April 14, 2009 Objavljeno April 14, 2009 Crni, kaj piješ? Jaz bi tudi. aky-ti -si -car-....je tekoče-bravo du-pua-po domače -pet poena-ti povem kasneje,ko se primopedizeramo vkup.ajde lp. ps.-da ti malo pomagasm-in vino teče ...je resnica, .......mmmmmm :naughty: .le vkup,le v-kup,le v-kup v-sromarji pa klv jarji ane -ajt zdej pe dost za dons--lp.vsem mopedistkam pa mopedistom te ovalne zemle...... . :krneki: .itdž-
70robert Objavljeno April 15, 2009 Objavljeno April 15, 2009 Janetka lepe fotke Pa dve še moje, foto album pa se dela
janetka Objavljeno April 15, 2009 Objavljeno April 15, 2009 no pa le mam :grim dokaz, da sm bla u Mirni Peči hvala Robi
Baracuda Objavljeno April 15, 2009 Objavljeno April 15, 2009 Pa še jaz moram kaj povedati. Hvala Borisu and familiji za izvrstno prehrano in vrhunski cviček. Po tej siesti smo se domov vozili na izi, pa še zgubili se nismo. Če ma kdo slike, naj jih prilepi. Za ostale neudeležence. Bomo revanširali. A. Ni problema fantje in dekleta še gdaj za take stvari se najde čas B) .Je tako sonce sijalo,da so še slike svetle :lol1: .
joma Objavljeno April 15, 2009 Objavljeno April 15, 2009 Pa še nekaj slikic, kot sem obljubil z našega čudovitega izleta pri Baracudi! LP Joma & company
joma Objavljeno April 15, 2009 Objavljeno April 15, 2009 Pa še nekaj slikic, kot sem obljubil z našega čudovitega izleta pri Baracudi! LP Joma & company
70robert Objavljeno April 16, 2009 Objavljeno April 16, 2009 Pa še potopis IB - ja. Za ogled moraš biti registriran ! http://v-strom.com.hr/index.php?topic=8162.0
janetka Objavljeno April 16, 2009 Objavljeno April 16, 2009 BRAVO IB :worship: me prou zanima, če je blo kej makedama umes :hmm:
glažar Objavljeno April 19, 2009 Objavljeno April 19, 2009 Končno je suza doma v garaži in pripravljena na vožnjo.Sedaj pa po prognozi sledi mrfijev zakon slabo vreme čez vse praznike
Fos Objavljeno April 19, 2009 Objavljeno April 19, 2009 Končno je suza doma v garaži in pripravljena na vožnjo.Sedaj pa po prognozi sledi mrfijev zakon slabo vreme čez vse praznike Upam, da ne boš imel še kaj težav z zavarovalnico. Jaz nisem imel preveč sreče ob mojem servisu, saj mi niso zategnili vseh vijakov zadosti, zato sem moral ponovno nazaj...
umberto Objavljeno April 19, 2009 Objavljeno April 19, 2009 Končno je suza doma v garaži in pripravljena na vožnjo.Sedaj pa po prognozi sledi mrfijev zakon slabo vreme čez vse praznike Ne bo, brez skrbi. Nas je ze tolk narocl sonce, da ce zaj...tm gor, pol bo tezka predla :winkiss: U zadno sva se pa zgresla ko si sipo menjal pr nas. Se morva na ksn drink dobit. Hvala za nasvete zadnjic!
glažar Objavljeno April 20, 2009 Objavljeno April 20, 2009 Upam, da ne boš imel še kaj težav z zavarovalnico. Jaz nisem imel preveč sreče ob mojem servisu, saj mi niso zategnili vseh vijakov zadosti, zato sem moral ponovno nazaj... Tudi pri meni se je zgodilo to da so mi zgubili vijake,ugotovil prepozno ko sem prišel domov in ga začel pucati, sedaj je prepozno ker . Umberto upam da je bilo to kar sva govorila.
umberto Objavljeno April 20, 2009 Objavljeno April 20, 2009 Tudi pri meni se je zgodilo to da so mi zgubili vijake,ugotovil prepozno ko sem prišel domov in ga začel pucati, sedaj je prepozno ker . Umberto upam da je bilo to kar sva govorila. Nisem se uspel zadevi priti do dna. Naslednji teden imam zeljo in skorajsnji dogovor z Bruuumm-om, da pridem do njega na servis. Samo se dogovorit se morava ce bo slo vse v en dan, ker mi ni, da bi spal v ZG. Z veseljem bom objavil, ko tega "hudica" (tresenje) spravim iz motorja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se