Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

vsaj dveh kozarcev medvedove krvi drunk.gif

Da se vama sistem ne resetira :alko: prehitro, vama pridem pomagat...:whistle:. Žejo pa lahko gasimo s :beer1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto zjutraj se odpravljam do gradu Trakošćan, pogledat kak zbor so pripravili sosedje.

LJ - Sl. B. - Ptuj - Trakošćan in nazaj po trenutnem navdihu, po kakšni urci ali dveh...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto zjutraj se odpravljam do gradu Trakošćan, pogledat kak zbor so pripravili sosedje.

LJ - Sl. B. - Ptuj - Trakošćan in nazaj po trenutnem navdihu, po kakšni urci ali dveh...

V-Strom Zbor ali vsesplošni?

Mogoče bi bil tudi jaz zainteresiran... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsesplošni, ampak ne mislim tam viset kt šmrkelj..bolj turističen obisk. Zraven gre za zdaj kolega iz Sl. B. s Hondo Deauvillko :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še tele ......

No nama zjutraj spet ni uspel riti taprau cajt uzdignt. Tko da vsa si ga vzela zlo na izi... 8)

Najprej kavica, polej hop v štacunco po zajtrk/malco, pa prevert če se niste slučaj zataknil na omv, prevert še pred bauhaus če se mrbit ujamemo tm ampak ni blo sreče.

So ble sicer ene velke pomaranče mal naprej na eni mini bushaltešteli ampak neb vedu... je šlo prehitr mim :).

Šibava naprej. V Gmundu kratka pauza s štrudlom in sevede potešit žejo konjiča. V Maltalu naju pričaka kratek pršec, da opere golazen z opreme in motorja, rahla kriza z menjalnikom pred 1im semaforjem (upam de je vse ok) in prijahava ravno s sončkom do jezu. Tle obvezna malca, fotkanje, bend in pa skorejšnji ogled. Je bla info punca čist zlo prjazna in s težavo priklicala vodiča, sam ni hotu obrnt :). Noja bova pa naslednjič ane...

Ker nekej črnega prihaja iz severa, jo zadnjo sekundo popihava preden naju pralni stroj zmelje. Kr z enim fajnim tempom uspešno beživa pred prvimi kapljami, tko da je šipca skoz mal mokra. Jasno jo je blo treba ubrat čez nockberge, kjer potem pozno popoldne na vrhu čist sama spijeva zadnji pirček in jo mimo krav pihneva preke Korenu.

Ker sva se cel dan uspešno izmikala vodnim napadom, naju potem v Dovjem le ujame. Zmanjka nama ravno 10 minut pa bi bla doma lepo na suhem. Ampak nič ne de...

Ob precejšnjem nalivu imava samo 500 metrov do Aljaževega hrama, kjer naju spet pričaka najina najljubša kelnarca. Tu se je pa potem kar zapletlo. Dobra hrana, pijača, družba in pa seveda glasbeni trio adijo :D. Še dobr da je nehal prat, če ne bi bla spet jutranja in bi naju tazadnjedva vun metal...

U glavnem res lep izlet, probava pa naslednjič ujet skupinco... o:)

Aja pa še to:

http://tauerntouristik.at/de/malta/fotopoint/index.php

Če se je kdo slučaj slikou na fotopojntu...

post-25959-081189300 1278600929_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsesplošni, ampak ne mislim tam viset kt šmrkelj..bolj turističen obisk. Zraven gre za zdaj kolega iz Sl. B. s Hondo Deauvillko :)

Ni panike.... nic, bo drugic... uzivajte pa kaksno fotko gor... Jaz sem si zastvail Austrijski route 69 za jutri! :naughty:

Lep vikend želim vsem Stromerjem....

(razen Janetki... pa di dobro ves zakaj...) ;-)

Dolzna si nam nekaj.... :music4:

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

alzo

@ Fritzy: lepo prosim prenesi pozdrave Jalnemu, povej mu, da ga finofejst pustim pozdravit

@ Tiger Guzi: imejta se skrajno lepo na dopustu, pa kmal pridita nazaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Draga moja štromarska sekta :D

Minulo nedeljo smo na Dovjem rekli, da bo Happy Birthday Fura čez 14 dni,

zato razglašam, da je organizacijski odbor odločil, da bo fura v nedeljo 18.07.2010,

s tem pa se je strinjal tudi oddelek za travniške rožice. :whistle:

Traso vožnje ima v rokah gazda Glažar, kar pomeni, da bo dolga in zavita,

toplo priporočam, da NE :slap: čistite motorjev, ker se boste po furi tepli po glavi.

Obvezen je sendvič in pijača ter polni tank na štartu.

Srčno upam, da nam bo naklonil konkretne pauze, z ozirom na to da kadilca Tigra ne bo z nami

Glažar pa cigareto zelo hitro pokadi. :surrender:

Dobra volja, čokolada , orehova potica in podobne zaloge so :grim dobrodošle

ne pozabite fotoaparatov in doma začnite "pripravljati teren". :naughty:

V prihodnjem tednu se fantje lepo lotite košnje vrta, peljite madam v šoping, pospravljajte mizo za seboj ect.

Naprošam vas, da se vsaj okvirno pofočkate za furo, da vemo planirat kolko nas bo,

hvala za razumevanje in lahko noč :yawn:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zato razglašam, da je organizacijski odbor odločil, da bo fura v nedeljo 18.07.2010,

Težko bo 18.7. 2010, bomo videli.

Vrnil sem se v ta vročinski val iz lepih toplih avstrijskih - nemških alp.

post-13958-015696700 1278834671_thumb.jpgpost-13958-057771100 1278834626_thumb.jpg

post-13958-075516600 1278834644_thumb.jpgpost-13958-081154300 1278834650_thumb.jpg

post-13958-027106800 1278834663_thumb.jpgpost-13958-028942200 1278834690_thumb.jpg

post-13958-026770300 1278834700_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Traso vožnje ima v rokah gazda Glažar, kar pomeni, da bo dolga in zavita,

toplo priporočam, da NE :slap: čistite motorjev, ker se boste po furi tepli po glavi.

Obvezen je sendvič in pijača ter polni tank na štartu.

Srčno upam, da nam bo naklonil konkretne pauze, z ozirom na to da kadilca Tigra ne bo z nami

Glažar pa cigareto zelo hitro pokadi. :surrender:

Dobra volja, čokolada , orehova potica in podobne zaloge so :grim dobrodošle

ne pozabite fotoaparatov in doma začnite "pripravljati teren". :naughty:

V prihodnjem tednu se fantje lepo lotite košnje vrta, peljite madam v šoping, pospravljajte mizo za seboj ect.

Naprošam vas, da se vsaj okvirno pofočkate za furo, da vemo planirat kolko nas bo,

Midva bi z veseljem in upam, da nama ta termin znese... Še nekaj najinih slik s četrtkove fure:

post-25146-034629600 1278837890_thumb.jpgpost-25146-012153000 1278837908_thumb.jpg

post-25146-003425700 1278837924_thumb.jpgpost-25146-033617200 1278837939_thumb.jpg

post-25146-002468600 1278837955_thumb.jpgpost-25146-054558800 1278837971_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A, pa se je najdu lastnik tega motorja.

post-13958-080813700 1278843487_thumb.jpg

No, ta je pa dobra yes.gif. Pa še gledal sem, če bi videl kakšnega stroma ali pa Slovenca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, ta je pa dobra yes.gif. Pa še gledal sem, če bi videl kakšnega stroma ali pa Slovenca.

Tvojega sem slikal, ko sem se odpeljal iz Kaiser-Franz-Josefs-Höhe platoja proti Edelweiß-Spitze.

Jaz sem imel v stroma parkiranega na platoju, srečal sem pa dva slovenca na Edelweissspitze, potem sem pa šel preko Kapruna,Kitzbühel - na v Nemčijo. Ja škoda, da se nismo srečali gor.

Ja vreme je bilo res čudovito, še znosna gužva :rolleyes:

post-13958-017237000 1278849086_thumb.jpgpost-13958-038751000 1278849100_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tvojega sem slikal, ko sem se odpeljal iz Kaiser-Franz-Josefs-Höhe platoja proti Edelweiß-Spitze.

Jaz sem imel v stroma parkiranega na platoju, srečal sem pa dva slovenca na Edelweissspitze, potem sem pa šel preko Kapruna,Kitzbühel - na v Nemčijo. Ja škoda, da se nismo srečali gor.

Ja vreme je bilo res čudovito, še znosna gužva :rolleyes:

post-13958-017237000 1278849086_thumb.jpgpost-13958-038751000 1278849100_thumb.jpg

Imava pa dober izgovor za pijačo naslednjič rolleyes.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Count me in... :naughty:

:beer1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole kot je Janetka rekla in me zadolžila kot vsako leto za Happy Birthday Furo da naredim plan :evilgrin: .Že cel teden razbijam z glavo :wallbash: kako to speljati da se ne bi ponavljal. Ker so mi neki v-stromarji in prijatli rekli da mi gre na slabše, saj se sedaj iz mojih fur vračajo že ob 17h in prevozijo samo 400 km ker jih nočem razočarat je plan tak.

Zbor ob 9.00 h OMV ČRPALKA LESCE.

Obvezna oprema za seboj :naughty: brez tega se na furo naj ne bi prišlo KOPALKE,BRISAČA,ARMAFKLEKS in ŠESTORČEK PIVA ,tri sendviče, :kva1: :beer1: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 .

Družinski člani :wub: ki ponavadi ostanejo doma, se lahko pridružijo .Za njih velja isto zbor OMV Lesce.

Trajanje Happy Birthday Fure 9,ur,kilometrov se bo še vidlo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ja pozabil povedat odpovedi zaradi slabega vremena NI :nono: Tudi če pada DEŽ vsi kondomče gor pa na furo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole kot je Janetka rekla in me zadolžila kot vsako leto za Happy Birthday Furo da naredim plan :evilgrin: .Že cel teden razbijam z glavo :wallbash: kako to speljati da se ne bi ponavljal. Ker so mi neki v-stromarji in prijatli rekli da mi gre na slabše, saj se sedaj iz mojih fur vračajo že ob 17h in prevozijo samo 400 km ker jih nočem razočarat je plan tak.

Zbor ob 9.00 h OMV ČRPALKA LESCE.

Obvezna oprema za seboj :naughty: brez tega se na furo naj ne bi prišlo KOPALKE,BRISAČA,ARMAFKLEKS in ŠESTORČEK PIVA ,tri sendviče, :kva1: :beer1: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 .

Družinski člani :wub: ki ponavadi ostanejo doma, se lahko pridružijo .Za njih velja isto zbor OMV Lesce.

Trajanje Happy Birthday Fure 9,ur,kilometrov se bo še vidlo.

Sam še povej Laškega ali Uniona :beer1: da ne bomo mešali..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam še povej Laškega ali Uniona :beer1: da ne bomo mešali..

:beer1: HLADNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :beer1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oj, Glaži..imam dva potencialna kandidata s cestno-potovalnima motorjema pa se bojita 'enduro' odsekov. A bo kaj velik tazga oz. saj ne boste zamerili, če bomo naredili ovinek okrog :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship: Štromarji :worship:

en lep pozdrav vsem !!

Vidim , da se kar nekaj dogaja ....ALPE ??? ... ovinkarite da to ni kaj ?? Boris t - me zelo veseli , da ti motor odgovarja :whistle:

Ne vem zakaj zmeraj planirate fure v NEDELJO ...ko pa moram glih v nedeljah zvečer na " poraženo" NIZOZEMSKO ..pol pa prevozi še 1500 km .....¸:headbang:

Dajte raje prestavit to na soboto ?????????????????????????????

Fritz ....bilo je kratko ali slatko .... z Dadijem sva naredila še potem en krog okoli prlekije ...zvečer pa ponovno v Trakoščan .....

LP ........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship: Štromarji :worship:

en lep pozdrav vsem !!

Vidim , da se kar nekaj dogaja ....ALPE ??? ... ovinkarite da to ni kaj ?? Boris t - me zelo veseli , da ti motor odgovarja :whistle:

Ne vem zakaj zmeraj planirate fure v NEDELJO ...ko pa moram glih v nedeljah zvečer na " poraženo" NIZOZEMSKO ..pol pa prevozi še 1500 km .....¸:headbang:

Dajte raje prestavit to na soboto ?????????????????????????????

Fritz ....bilo je kratko ali slatko .... z Dadijem sva naredila še potem en krog okoli prlekije ...zvečer pa ponovno v Trakoščan .....

LP ........

Se popolnoma strinjam, da bi bila sobota mnogo boljša. Če se premislite sporočite.

Sicer pa dopust na morju končan. Hvala bogu,ko mi bo naslednjič kdo rekel, da je Rodos zakon jih bo dobil po nosu. Od vseh otokov,ki sem jih do sedaj obdelal je bil največja beda. Čisti instant turizem. Je pa res, da so bile cene kar nižje v primerjavi z lanskim letom na Kefaloniji.To pa je tudi edina pozitivna stvar.

Mi je pa uspelo nagovoriti ženičkoza eno furco. Zjutraj do Kočevja in najprej v Palma shop. Tam sem kupil odlično letno jakno znamke Komine.Preizkušena še isti dan in obnesla se je fenomenalno. Priporočam.

Potem pa sem imel namenčez Sodražico do Cerknice, pa naju je neki hudič odgnal proti Bazi 20. Zadetek v polno, 25 km samega makadama do Podturna. Ampak temperatura čez kočevski rog je bila pa zelo primerna. No ja, saj motor sem že opral in zglancal. V glavnem sledila je malica v Aljaževem hramu v Podturnu. Gobova enolončnica da prste poližeš in potem prva napaka. Ura je bila že 13 in namesto, da bi obrnil proti domu izberem Črnomelj, da vidim spet Belo krajino. napaka št.2.peljem naprej še v Vinico temperatura pa raste in raste. V Vinici odrinem končno proti domu,smer Adlešiči in sledi napaka št.3. V Adlešičih kamp Jankovič in ker je to tudi moj priimek moram pogledat in tam, Kolpa 27.stopinj midva pa brez kopalk.

Vsaka šola nekaj stane in midva sva plačala z razboleno ritjo. Ampak,biloje kljub vsemu lepo, le drugič bom malo drugače časovno planiral pa bo.

Saj vem,da se zdaj stari mački režite ampak, sem prepričan, daste tudi vi že kdaj kaj podobnega ušpičili.

V glavnem dejmo furo prestavit na soboto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ma kdo jutri frej pa bi sel na kaksno furo?

Okviren plan (Lj, Rakitna (nov asfalt), Cerknica, Planina, Idrija, Tolmin, Bovec, Vrsic, Lj).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!