janetka Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 ...ketna je za zamenjat, pa sem mogu gor z kolesom Ampak jutri grem h Brumu po novo, pa bo boljše... :naughty: jest moram pa troblo na servis dat pregledat :grim , mislim, da sem jo znucala tam nekje pri 2.114-tem kolesarju na kozji stezici
janetka Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 fantje in dekleta, souživači moji tole popotovanje skušam spravit v prosti spis, pa mi nekako ne gre. Ko začneš enkrat pisat kako je bilo....potem se zaveš, da je dokončno konec lepega Verjetno komu od vas ni nič posebnega prevozit 10 prelazov v dveh dneh, pa še to jih je polovica nad 2.000 mnv zame je bilo pa prav posebno doživetje, hvala liderju Glažiju, mojmu sponzorju Djumetu in vsakemu posebej, ki ste mi pomagali sestaviti mozaik Janetka ma vas rada :grim
OFI Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Klapa v nedeljo bo v Splitu uradna svetovna predstavitev novega Vstroma 650. Ob 17.30 uri ste na splitsko Rivo vabljeni vsi štromarji. Tisti ki imate čas pojdite ne bo vam žal...
OFI Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Tvojega stroma pa bi spoznal sredi RIMA ponoči :naughty: :naughty:
OFI Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 fantje in dekleta, souživači moji tole popotovanje skušam spravit v prosti spis, pa mi nekako ne gre. Ko začneš enkrat pisat kako je bilo....potem se zaveš, da je dokončno konec lepega Verjetno komu od vas ni nič posebnega prevozit 10 prelazov v dveh dneh, pa še to jih je polovica nad 2.000 mnv zame je bilo pa prav posebno doživetje, hvala liderju Glažiju, mojmu sponzorju Djumetu in vsakemu posebej, ki ste mi pomagali sestaviti mozaik Janetka ma vas rada :grim lahko bi nekaj spesnila, :music3: že dooolgo nisi nič....
MatjazinBrigita Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 ŽIVJO PRIJATELJI, res se vam opravičujem za daljšo odsotnost. Hvala vsem ki ste mi zaželeli sreče, res hvala. Trenutno se tudi voziva bolj malo. Upam, da bo kmalu bolje v vseh pogledih. V soboto greva pa malo na morje. Potepala se bova od Splita, Zadra, Ista..., če je kdo na tem koncu med 02.07 in 09.07 naj se nama javi. Lahko bi skupaj kako pivo prebrnili ))) Lepo se imejte in srečno! BYBY
janetka Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Pa še mal slikc z moje strani, da si naredite predstavo, kaj je mene zanimal na potepanju p.s. NI cenzure ! :naughty: sprehod pred večerjo...in sprehod po večerji
janetka Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Sobotno nazdravljanje srečno prevoženemu dnevu in nedeljske lepote
janetka Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 na tega se pa takoj usedem, tud taki pridejo na Stelvio :grim
janetka Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Capucino na višini 2.760 m n.m.v. http://www.motosvet.com/tabla/uploads/emoticons/trance_27_notworthy.gif' alt=':worship:'> bravo jest !!
OFI Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 na tega se pa takoj usedem, tud taki pridejo na Stelvio :grim Swingerka
janetka Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Swingerka to pa ni :grrr res jest se nisem dejansko usedla.... ti pa zajahaš vse kar ti pride med noge
sekretar Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Na žalost ena dan prepozno, v soboto ravno ob tej uri se vračam iz Lastova. A ma kdo kakšne veze pri Suzukiju, da bi to naredil en dan prej..... Klapa v nedeljo bo v Splitu uradna svetovna predstavitev novega Vstroma 650. Ob 17.30 uri ste na splitsko Rivo vabljeni vsi štromarji. Tisti ki imate čas pojdite ne bo vam žal...
glažar Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Na žalost ena dan prepozno, v soboto ravno ob tej uri se vračam iz Lastova. A ma kdo kakšne veze pri Suzukiju, da bi to naredil en dan prej..... Če bi bilo v soboto bi nas bilo v SPLITU kar nekaj , :naughty: tako pa je v nedeljo ŠELE ob 17.30h pozno ker imamo vsi v ponedeljek službe,in na žalost ne gre. Nekateri so dobili tudi uradno vabilo od SUZUKIJA pa se na žalost ne bodo mogli udeležiti tega srečanja ker so čakali do zadnjega z datumom in si ni mogel zrihtat dopusta
glažar Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 ti pa zajahaš vse kar ti pride med noge pazi kaj govoriš :naughty:
Baracuda Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 (popravljeno) Pozdravljen-a! škoda je metati težko zaslužen denar takole skozi okno proč.., oziroma plačevati zaradi nekaj "ujetih" nesladkih trenutkov ..., bolje je iti na prijetno motoristično potovanje Kraj montaže dne 13.6.2011, Avtocesta Kranj-Ljubljana, Torovo. Previdno sedaj!! Pazite! 1200 EUR? IN VOZNIŠKI IZPIT! POZOR NA AVTOCESTI! Pozor! Prihaja novi radar, ki bo PRIHODNJI TEDEN začel meriti hitrost vozil pred cestninskimi postajami: Najprej bodo namestili najnovejše pridobitve NA CESTNINSKI POSTAJI TOROVO. Obvestilo o prekršku in nalog ZA PLAČILO PREJMETE PO POŠTI. Tudi takoj po cestninski postaji ga nastavljajo, saj do znaka za prenehanje vseh prepovedi velja omejitev 40km/h. In ta znak je postavljen običajno od 100 pa tudi do 250 m od postaje! PAZI - OD POSTAJE NAPREJ, KO SI ŽE PREVOZIL POSTAJO ... POZOR: če vam po novem zakonu uspe priti s hitrostjo po cestninski postaji do znaka že z nad 80km/h, kar je 40 km/h preko omejitve, vas bo stalo 1200 EUR? in vozniški izpit! UPAM, DA BO KOGA TO OBVESTILO REŠILO KAZNI untitled1.bmp untitled.bmp Popravljeno Junij 30, 2011. Popravil Baracuda bobiboss 1
cede Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 pazi kaj govoriš :naughty: Pozdravljen sprašujem, če se gre kej na Meltal to je ta vikend 2 .7 2011 jaz bi se pridružil. kje se dobimo pa lep pozdrav
OFI Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Pozdravljen sprašujem, če se gre kej na Meltal to je ta vikend 2 .7 2011 jaz bi se pridružil. kje se dobimo pa lep pozdrav Js bi se šel kopat v nedeljo recimo do Krka ali kaj podobnega. V hrbih sem bil rpejšnji vikend. Kaj pravite?
glažar Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Js bi se šel kopat v nedeljo recimo do Krka ali kaj podobnega. V hrbih sem bil rpejšnji vikend. Kaj pravite? Jest grem
70robert Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Js bi se šel kopat v nedeljo recimo do Krka ali kaj podobnega. V hrbih sem bil rpejšnji vikend. Kaj pravite? Mi tud, prid malo nižje
Koncbah Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Js bi se šel kopat v nedeljo recimo do Krka ali kaj podobnega. V hrbih sem bil rpejšnji vikend. Kaj pravite? jest se grem kopat že v soboto zjutrej in to za 14 dni. Grem familiarno - yamahca bo čakala "spucana "doma . Seba - vileda mi je prišla prov.Se slišimo po 15.7.do takrat naredite veliko kilometrov in SREČNO na vožnjah. lp Miha in Nevenka :beer1:
OFI Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Mi tud, prid malo nižje Tista cesta proti Mokronogu je odlična ideja :evilgrin:
deanr Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Pozdravljen-a! škoda je metati težko zaslužen denar takole skozi okno proč.., oziroma plačevati zaradi nekaj "ujetih" nesladkih trenutkov ..., bolje je iti na prijetno motoristično potovanje Kraj montaže dne 13.6.2011, Avtocesta Kranj-Ljubljana, Torovo. Previdno sedaj!! Pazite! 1200 EUR? IN VOZNIŠKI IZPIT! POZOR NA AVTOCESTI! Pozor! Prihaja novi radar, ki bo PRIHODNJI TEDEN začel meriti hitrost vozil pred cestninskimi postajami: Najprej bodo namestili najnovejše pridobitve NA CESTNINSKI POSTAJI TOROVO. Obvestilo o prekršku in nalog ZA PLAČILO PREJMETE PO POŠTI. Tudi takoj po cestninski postaji ga nastavljajo, saj do znaka za prenehanje vseh prepovedi velja omejitev 40km/h. In ta znak je postavljen običajno od 100 pa tudi do 250 m od postaje! PAZI - OD POSTAJE NAPREJ, KO SI ŽE PREVOZIL POSTAJO ... POZOR: če vam po novem zakonu uspe priti s hitrostjo po cestninski postaji do znaka že z nad 80km/h, kar je 40 km/h preko omejitve, vas bo stalo 1200 EUR? in vozniški izpit! UPAM, DA BO KOGA TO OBVESTILO REŠILO KAZNI http://www.policija.si/index.php/novinarsko-sredie/index.php?option=com_content&view=article&id=10037 Vseen varno na cesti LPD
igor br Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Tista cesta proti Mokronogu je odlična ideja :evilgrin: Igor ali so že znane kake koordinate (mesto, ura) za priključitev v kolikor se poklopijo zvezde in se v nedeljo pridruživa? lp igor in darja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se