Blade Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Pa se neboste zdej pobil zarad dveh motorjev ki sta oba dobra. Jest sem sicer glih zdej kupu Fazerja 600 lanski model zadovoljen 200%.Bi kupu 1000 pa se mi ni financ minister dost deleč mogu stegnt :cry: :cry: :cry: .Sem pa zelo dolgo občudoval Bandita.Sam me je pol Yamaha bol prevzela zaradi hlajenja pa tud zarad konjev pa še cenejša je bila od Suzukija Bandita. Super vožnja za turista špilat al pa za dirkat.Poraba odvisna od roke.Ok bom reku 4-6 l-100Km Ta bol polovica je pa tudi veliko bol zadovolna kod s prejšnim (FZR600r)kar se tiče vožnje zadaj. Drugač pa pravjo KUPI SUZUKI GA BODO VOZILI ŠE TVOJI VNUKI :D :D :D
johan Objavljeno Julij 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Kolko si dal za fejzerko :? .Ma dost prevoženih.Katerega bandita si gledal 600 ali 1200. 8) Jaz mam 1200.Poraba ne gre pod 6litrov(nežn).Drugače pa motor SUPERCA :D :D :D Zadovolj še pa še.
Onim Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Moj bandit žre od 5.7l (potovanje, obrati med 3000 do 5000) do 8l / 100 km (veliko bremzanja in pospeševanja, prehitevanje, tudi do 9000 v min). Vedno še s sopotnico. Je pa seveda odvisno od stila vožnje. V povprečju 6,5l. Po mojem mnenju pri enakem tempu vožnje fazer 1000 kuri manj (novejša zasnova agregata), lahko da se motim. Izkušnje? lp, Onim
Blade Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Kolko si dal za fejzerko :? .Ma dost prevoženih.Katerega bandita si gledal 600 ali 1200. 8) Jaz mam 1200.Poraba ne gre pod 6litrov(nežn).Drugače pa motor SUPERCA :D :D :D Zadovolj še pa še. Sm kar novega kupu ker ni blo za dobit nič pametnega rablenga sej veš k se sezona začne ga nebo nihče prodal če je motor res 100%. Dau sem pa 1.470.000,00 ker je bil lanski model novejši model pa je bil cca 100.000sit dražji pa še nazalogi je bil samo še ta ki sem ga dobil BAJE.Če jim vse verjameš.
sasl Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Fazer od spredaj zgleda kot R1, se pravi odlično.Mašino ima pa tudi malo bolj sodobno kot pa Bandit.
johan Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Če R 1 zgleda odlično :oops: je to stvar okusa.Fazerka ji je res malo podobna.Bandit ima preizkušen agregat(baje neuničljiv),tako vsaj piše v revijah in tako pravijo serviserji. :shock: Kaj pa yamaha? :cry: Liter gor ali dol samo,da je SUZUKI. :D :D :D
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2002 Opozori Objavljeno Julij 4, 2002 Deci gor al pa dol samo da je KAWASAKI
Blade Objavljeno Julij 4, 2002 Opozori Objavljeno Julij 4, 2002 Jest pa misl da je važn da je všeč lastniku pa da služi namenu za katerega je bil kupljen pol pa ni važna firma nejbo Kawa,Yama,Duc ...samo da dela kod je treba. Vsake oči imajo svojega malarja.Če maš Kawa je zate valda nojbolši. Tisti ki imamo Yama bomo pa valda te hvalil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se