bna Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Vabljeni na Koroško od 7. do 9. julija v Šentanel nad Poljano. prost vstop free camping tatoo harih streaptease glasba petek MAMBO KINGS sobota ROCK BAND XXX in FLASH če ste v zaporu pobegnite, za druge opravičila ni !!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 še izbiram med rihenberkom, devilsi in sokoli... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 še izbiram med rihenberkom, devilsi in sokoli... :angry2: Sokoli letos odpadejo(zbora ni) :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Sokoli letos odpadejo(zbora ni) :( :( :eek: a dej! nism vedu :lol1: hvala ti.....ob priliki :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 pa kje so dobli mambo kings? za moto zbor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 moj prejsnji post je izpadel cist drugace kot sem mislil ... slabost taksnih komunikacij je, da si lahko ljudje na razlicne nacine razlagajo napisano ... na nek nacin se lahko moj prejsnji post bere tudi zaljivo ... to ni bil moj namen! se opravicujem, ce je kdo tako razumel. mislil sem nekaj takega: mambo kings? netipicen izbor za moto zbor. ampak glavno, da bo gavda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Kaj pa panoramska vožnja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Kaj pa panoramska vožnja? normalno da bo panoramska brezskrbi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 normalno da bo panoramska brezskrbi :OK: kdaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Kaj zdej... je al ni zbor :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Kaj zdej... je al ni zbor :hmm: http://www.heavens-devils.net/Srecanje-06.html tukaj je uradno vabilo tako da zbor je tudi panoramska bo v soboto okrog 15 ure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Jest tut...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Jest tut...... ..kul... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 ... takisto ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 petek MAMBO KINGS Madona, to bi pa že mogla it, ane!!!! :kva2: Bi jih mogla it pozdravit! Ma sej drugače znajo fantje naredit cel žur! :yea1: Se pa strinjam, da so malo nenavaden band za na zbor! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2006 bolje pozno kot nikoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Preživeli. Bilo za vzdržat. Rude Boya videl samo še za auspuh, ko je jurišal po bregu navzgor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2006 bilo je uredo . ceprav bi si jaz za naslednje leto zaželel malo večji obisk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 bilo je uredo . ceprav bi si jaz za naslednje leto zaželel malo večji obisk Se strinjam.Zvečer ko bi blo treba gavdat so vsi šli:( Pa tud pogrešo sm igre... Ni blo nekega programa vse je blo kr zmešano počez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se