eMBe Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Vseeno je. Če je šlo za članstvo v AMZS, naj sami malo preverijo, kako jih reklamirajo določena društva. (AMD Kranj) AMD Kranj :eek: :eek: :eek: vodja Grabec Boris-motorist oldtajmerist-dirkač :hmm: :hmm: :hmm:
Frips Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Vprašanje, kako imajo v AMD urejen marketing, kdo je odgovorna oseba?!
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Namesto, da se bunite, se vsi, ki ste člani, protestno izpišite iz AMZS ter dodajte obrazložitev zakaj ste to storili ...
Brrrm Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 AMZS je že kar nekaj časa d.d. Torej delniška družba in ne več združba navdušenih lastnikov fičkov iz 50. let prejšnjega stoletja. Če ste not vpisani, ste zato, da debelite denarnice lastnikov delnic in transakcijske račune tam zaposlenih. No, jaz, oziroma žena, je član zato, ker zavarovalnica pri avtomobilskem kasku kakor podari še članarino. Prej sem bil član, ko so šlo v d.d. pa nisem več.
Frips Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Namesto, da se bunite, se vsi, ki ste člani, protestno izpišite iz AMZS ter dodajte obrazložitev zakaj ste to storili ... Nekaj podobnega sem storil pred 2 leti .)
Rokovnjač Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Moje mnenje: Spet ena kost, ki ste veselo zagrizl vanjo! :BUA: Član AMZS-ja
HHV Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Moje mnenje: Spet ena kost, ki ste veselo zagrizl vanjo! :BUA: Član AMZS-ja Ta kost je že davno oglodana! Bil je le še en dodaten gricek. Ostalo je bilo pa že vse v prejšnjih postih povedano kako in zakaj.
Virko Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Emmm, sorry, sam jst ne vem kva d' fak pomenjo tele tri kratice :blink: Mi kdo pojasni? :blush: Po mojem je to: KJG = Kurc Jih Gleda :D
Frips Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Moje mnenje: Spet ena kost, ki ste veselo zagrizl vanjo! :BUA: Član AMZS-ja Vsak ima svoje veselje, razloge, itd......
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 :? no ja... po izzivanju nesreče v Luciji (vožnja po zadnjem,brez čelade, v naselju...) to je to... :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se