Skoči na vsebino

MK Bombelles Vinica

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav svim bajkerima iz Slovenije :OK:

Pozvani ste na 4. mednarodno srecanje MK Bombelles Vinica na SRC Ribjak Vinica!

Da ja ne duljim, ovo je flyer.

Srecno i pozdrav!

post-9860-1152019044_thumb.jpg

post-9860-1152019231_thumb.jpg

Objavljeno

pridem kot sem obljubil, vsaj v petek.... pa onda da nešto opet popijemo.... pripremite laško pivo i ketnsprej.... .)

ajde vidimo se.... :OK:

Objavljeno (popravljeno)

V nedelju bo zajtrk free za vse ki ostajeju spati. A posle pa festa do pondelka. Od 11 uri v nedelo pride bend ki bo španau non-stop!

Pizdek 69 gda prideš se mi obvezno javi ka te smestimo kak spada!

Popravljeno . Popravil rikar
Objavljeno

Ribnik-se prav polhn komarjev. :OK: A je to prvi moto zbor na tej lokaciji al je bil že kdaj, pa kake so vaše izkušnje? :?

Objavljeno

Glede na to, da je to od mene oddaljeno zgolj kaih 7-9km sem se že oglasil. Vendar bi ti težko povedal kako je, ker smo spili par pirov potem pa domov, da ne bi bilo problemov na carini. Prostor zgleda vredu - torej če je vredu družba je :OK:

Objavljeno

Denes ob 16.00 uri bomo pošpricali terene in kamp protiv komarcov :kva2: tak da nema brige. B)

Sutra u 17.00 uri kreče 1. defile ( imamo tri postaje z napitki :beer2: i jeden z kosilom) :lol1:!

kad se vratimo u kamp počne večernji program.

V sobotu krečemo ob 15.00 uri po turistički zoni Haloze-Zagorje. Tu imamo posvečenje motora pre crkvi Svete Barbare, mrzli špricari. Ob 16.00 uri imamo fažol in pijačo v Lovrečanu. Posle še idemo v Bistro As na okrepu in ob 18.30 ur nazaj v kamp.

Moto igre, vredne nagrade, koncert, striptiz ....

Objavljeno

mrzli špricar.......... :devil: njami

evo jaz se jutri proti večeru obavezno nacrtam pri vas... postavil bom šotor in če bomo malo previše popili bom kar jutri prespal, drugače pa v soboto za ziher.... šparajte mi kaki dober plac za šotor....

Objavljeno

O.K. Ti gda prideš me poišči.

Zaj grem gor jer več kasnim.!

Objavljeno

Vsem ki ste zamudili to fešto je lahko žal.... Bilo je noro... :wacko: Bombellesi svaka vam čast.... malokje srečaš take ljudi.... :worship: :worship: :OK:

Objavljeno

Vsem ki ste zamudili to fešto je lahko žal.... Bilo je noro... :wacko: Bombellesi svaka vam čast.... malokje srečaš take ljudi.... :worship: :worship: :OK:

o a ti si že doma? ;)

Nekdo je omenjal komarje, jaz jih nisem srečala in če bi bili bi jih jaz 100% srečala!!!!!!!!! :BUA:

Meni je bilo OK, mi2 sva prišla sicer bolj pozno, pa vendar. HVALA LEPA BLACK DRAGONSOM, ki so naju opazili ob prihodu in naju takoj razsvetlili glede pitja alkohola. Naj razložim, če slučajno koga zanima...

Ko si se pripeljal na prizorišče zločina si se na parklplac za motorje moral spustit malo nižje po eni "cestici" in tam doli parkiral in tam malo nižje od ceste se je tudi vse dogajalo. AMPAK- ko si se od tam hotel odpeljati so policaji štopali čisto vsakega motorista in mu dali za pihat, moral si seveda upičit 0,0 ,če temu ni bilo tako, ti (hvalabogu) niso napisali kazni ampak so te poslali nazaj do streznitve! En kup folka je tako tam ostal pod prisilo :B baje da imajo za to kr dober razlog iz lanskega zbora. Ne vem točno kdaj se je to začelo ampak baje da po panoramski, pred tem so kot ponavadi delili šnops ob prihodu, ob 15h se je šlo na panoramsko in ko so se pripeljali s panoramske se je začelo pihanje frule :D :OK: ni čudno da je blo zvečer še kr folka tam :hmm in da je bla ista cena za pir in vodo :OK: (cca10kn)-zelo dobra cena, kot tudi za hrano! :OK: :OK:

Vse skupaj še nekako gre edino nerazimljivo mi je zakaj so štopali vse motoriste, folk z avtomobili pa se je veselo nacejal s pirom, pa nikomu ništa, niti enega nisem vidla da bi pihal, čeprav ne bi bilo slabo :doze:

Objavljeno

hm... zakaj niso avtomobilisti pihali?..... ker niso bili z avti na prizorišču .) .... saj motoristov, ki so zunaj parkirali tudi niso lovili s tistimi frulicami.... .) čeprav se je marsikdo pritoževal glede policije, se meni to zdi popolnoma fair sistem....

u.... zdaj sem se spomnil, da sem videl ene z avti, da so pihali.... pa policaji so bili drugače čisto ok.... prijazni, korektni in niti malo važni.... :OK:

razlog za kontrolo pa je velikem številu žrtev... baje sta se lani na zboru v Varaždinu dva smrtno ponesrečila... :(

P.S.: Bombellesi svaka vam čast in hvala za vse..... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: .) .)

Objavljeno

Bil sem včeraj zvečer in sicer z avtom. Bilo je super :D

Objavljeno

Samo nekaj pa ne razumem, zakaj tolko prehitevanj med panoramsko vožnjo. :?

Pizdek ob priliki spijemo rundo. :beer2:

Objavljeno

prehitevanj.... posamezniki pač...svašta pi...ka rodi, samo para neče.... :slap:

velja za rundo :beer2:

Objavljeno

Lep pozdrav!!!!

Zaj sam komaj prišel na posel! Je bilo full tega za pospraviti! :drunk: :beer1: :beer2: :beer1:

Fala svima skupa na obisku našega srečanja. Posebno zahvaljujemo pizdeku69 s foruma (Saši) ki je održau besede in prišo po dogovoru. Te je potrdiu da je iznimno pravi prijatel in bajker. Fala najlepša!!! :worship: I Najlepša ti dala!!!! :kva2:

Objavljeno

:slap: bravo :photo: to s policaji je fenomenalen posel ! seveda mora biti zakonskih 0,0 določenih pa maš ogromno folka na zboru do jutra ! :OK:

jebati bog, ajte doma ajvara slagati ! .)

Objavljeno

... in prišo po dogovoru. Te je potrdiu da je iznimno pravi prijatel in bajker. Fala najlepša!!! :worship: I Najlepša ti dala!!!! :kva2:

:beer2: :drunk: :beer2:

ko boš imel čas, mi še samo napiši cifre, takko sma se zmenla... .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!