Lunardi Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 II. INTERNACIONALNI MOTO SKUP "BRCKO 2006" CE SE ODRZATI 7. 8. i 9 JULA u BRCKOM!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: http://www.silverwings-brcko.de.vu/ :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: INFO: Slaviša +387 65 587995
bowla Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz pičim v soboto zjutraj, pa četudi bo dež, kar sigurno bo !!! :OK: :OK:
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz pičim v soboto zjutraj, pa četudi bo dež, kar sigurno bo !!! :OK: :OK: mislim Lunardi, danes poveš, ti veš, da je že sreda, daj začni malo prej gor liumat te stvari .) .) .)
Lunardi Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 :cry: Saj se nevem cist točen a grem a ne, če pa že grem pa v soboto enkrat do 12ih pa nedelo okrog 9ih zutri nazaj. Tati NNNP :eek: A se še spomneš iz šole. (nič nas nesme presenetiti) :kva2:
S57CQ Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ekipa Pozdravite mi Slaviso in ostale - pa se posebej mu narocite da se ne vozi prevec na zadnjem ... sjecas li se Mitrovice... :? Uzivancija DaNe on the way to Zanzibar
Lunardi Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jaz grem :kva2: 99.99%! Nikol se neve :eek:
tati Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :cry: Saj se nevem cist točen a grem a ne, če pa že grem pa v soboto enkrat do 12ih pa nedelo okrog 9ih zutri nazaj. Tati NNNP :eek: A se še spomneš iz šole. (nič nas nesme presenetiti) :kva2: :P :P :angry: :angry: :angry: presneto no....... :hmm: :eek:
bowla Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Tudi midva pičiva v soboto zjutraj, tko da prideva glih na pećenje tja ob 13h. :naughty: :naughty: Se vidimo in spijemo kakšnega, kajne?!?
Lunardi Objavljeno Julij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Tudi midva pičiva v soboto zjutraj, tko da prideva glih na pećenje tja ob 13h. :naughty: :naughty: Se vidimo in spijemo kakšnega, kajne?!? :eek: :eek: :eek: Zakaj da nebi!!!! Moramo! :beer2:
Lunardi Objavljeno Julij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Vrnili smo se srečno iz Brčka, a na žalos s slabo novico. Ko so se iz Zlatibora odpravljali na zbor v Brčko je naš prijatel imel nesrečo iz smeri Zlatibor - Užice. Na žalost ga ni več med nami!!! Miško, še naprej boš živel v naših srcih!!
Lunardi Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 (popravljeno) Tudi midva pičiva v soboto zjutraj, tko da prideva glih na pećenje tja ob 13h. :naughty: :naughty: Se vidimo in spijemo kakšnega, kajne?!? Popravljeno Julij 10, 2006. Popravil Lunardi
tati Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Vrnili smo se srečno iz Brčka, a na žalos s slabo novico. Ko so se iz Zlatibora odpravljali na zbor v Brčko je naš prijatel imel nesrečo iz smeri Zlatibor - Užice. Na žalost ga ni več med nami!!! Miško, še naprej boš živel v naših srcih!! iskreno sožalje v mojem imenu
bowla Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Bilo je super, toda čustveno. Osebno se nisem mogel preveč sprostiti, ker mi je MIŠKO preveč pomenil!!! :( Miško uvijek češ biti s nama i mislimo na tebe. :( Slovenčki pa kaj delate, od slovencev smo bili samo 3 motorji. Slabo to od vas!!! :BUA: :BUA:
Lunardi Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Slovenčki pa kaj delate, od slovencev smo bili samo 3 motorji. Slabo to od vas!!! :BUA: :BUA: :OK: :OK: :OK: res nevem ke so vsi motoristi, pa tolk mamo klubou. SRAMOTA!!! :BUA: :BUA:
Motorist_ Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 :OK: :OK: :OK: res nevem ke so vsi motoristi, pa tolk mamo klubou. SRAMOTA!!! :BUA: :BUA: Časi se spreminjajo. Pred leti je bilo veliko motoristov in malo klubov. Danes pa . . . . Žal. lp
Kölm Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 :OK: :OK: :OK: res nevem ke so vsi motoristi, pa tolk mamo klubou. SRAMOTA!!! :BUA: :BUA: Zidamo, zidamo :D ... LP, Rok
bowla Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Evo še eno plaketo vam pokažem !!! :OK:
Lunardi Objavljeno Julij 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Evo še eno plaketo vam pokažem !!! :OK: :OK: :OK: Lepo lepo! Eni si jo zalužijo, ne pa tisti ki se doma valajo! Rok tebe pa razumem, bo pa drugo leto! :OK:
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 :OK: :OK: Lepo lepo! Eni si jo zalužijo, ne pa tisti ki se doma valajo! Rok tebe pa razumem, bo pa drugo leto! :OK: :xx: :xx:
lasagna Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Aha, se mi je zdelo, da soloriderji stažirajo za MC :grim
bowla Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Aha, se mi je zdelo, da soloriderji stažirajo za MC :grim Ne bo držalo, dol se jim jebe kaj je MC ali MD ali MK ali,.... kar majo tud prou, ne pa kle pr nas k te zadavijo če kej ni po predpisih!!! Fantje zavedajte se - važno je DRUŽENJE!!!
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Fantje zavedajte se - važno je DRUŽENJE!!! :worship: :worship: :worship:
PERO58 Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 :worship: :worship: :worship: :beer2: :beer2: :beer2:
Rude Boy Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Fantje zavedajte se - važno je DRUŽENJE!!! KONCENTRACIJA !!! he he he to pa še nisem slišal ! bravo brčani ! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se