Skoči na vsebino

Grozljiva zgodba... <<- samodejno odpiranje nahrbtniko


suzuki

Priporočene objave

Hola!

Danes zjutraj sem se odpravil v sluzbo kar z motorckom. To pa zato, ker sem sklenil, da je ze skrajni cas da si grem naredit novo osebno in potni list. In ce grem z motorckom, bom lahko parkiral kar zraven okencka. Super. Receno, storjeno. Po uri cakanja in dobrih minus 12 jurjih se odpeljem v sluzbo.

Ker sem glih vceraj popoldne zamenjal zadnjo gumo (D207 RR) in potem zaradi pozne ure skocil z njo le do Idrije, sem si rekel, pa pojdimo do Fuzin, pa tam na obvoznico in z gasom do sluzbe, da jo malo "segrejem". No, v Sentjakobu vesel in zadovoljen zapeljem dol - guma krasno, nic ne niha, nic ne gunca, kljub temu da sta bila oba cagarja na stevcih precej desno. Superca.

Pridem v sluzbo, se "javim" nasi Mariji, da sem le prisel, snamem nahrbtnik z ramen in... obnemim!!! Nahrbtnikova zadrga zgoraj odpeta, telefon mi pade na tla (kar sem opazil samo mimogrede), ampak meni je bila pred ocmi samo ena stvar: TORBICE Z DOKUMENTI NI NIKJER!!!!!!!! S seboj pa sem imel VSE mozne dokumente zaradi nabave novih. Pa kreditne kartice, kljuce od avta... VSE. Menda sem bil tako bled, da je nasa uboga tajnica mislila, da me je kap sunla (kap mene, postavnega mladca!?!?!? Ne dam!). Spomnim se, da je to pravzaprav dokaj primeren trenutek za drobec panike: TAKOJ preklicat vse kartice!!! Pa vse dokumente!!! Kdaj bom dobil nove - v soboto gremo vendar v Dolomite?!?!?! Kaj pa ce mi bo medtem un ze spraznil racun???? O JEBA NEIZMERNA!!!

No, po nekaj trenutkih "pridem k sebi" (hm, le kje sem bil medtem???) in takoj skocim nazaj na motor in se odpeljem iskat. Prevozim isto pot se enkrat, gledam po cesti - nic. Se enkrat, peljem cisto pri ograji na robu ceste - nic. Se enkrat po sredini - nic. Se enkrat in gledam kar tako, "povsod". Nic. Hja, ni kaj. Grem nazaj v sluzbo in poklicem NLB za preklic kartic. Zvoni, a se nihce ne oglasi. Se enkrat - spet nic. OK, bom cez pet minut, mogoce je una reva glih na WCju...

Za intermezzo zacnem tuhtati, kako se je to sploh lahko zgodilo. Pri poskusanju ugotovim, da nahrbtnik zapenjam tako, da se oba zapiralna usesa "srecata" na vrhu nahrbtnika in sila zracnega upora (ali v testu moje roke) lahko odpre nahrbtnik - potegne uho vsako na svojo stran!!!! SHIT!!!!!!!!! Matr sem jezen!!!! Sam sem si to zakuhal!!!

Potem se zacnem se malo smiliti v stilu: e, jesam baksuz, majke mi - pa se prav zato sem dal zadevo v nahrbtnik, da ne bi izgubil, oz da bi bilo bolj varno kot ce bi imel pripeto okoli pasu... Pa to se lahko samo meni zgodi! Baksuz jedan! Ampak kaj bi, idemo dalje za iste pare. Najprej se enkrat banka. Ko stegnem roko za telefon, pozvoni: halo, tukaj policijska postaja ta in ta, a ste vi (jest). Srce vztrepeta (moram priznati, da se bolj kot na 3M, ampak to so bili seveda le zivcki): ja ja sem, a ste morda nasli... ja smo, celo, kompletno, sicer malo povozeno... en mozakar prinesel... ampak a vi veste kaksno sreco imate... pa se nekaj je govoril naprej, ampak nisem razume nic razen da je moja "smrtna kazen" nekako preklicana!!! Ne bo treba "umret"!!! JUHUHU!!!

Spet na motor in na postajo, kjer dobim nazaj VSE. Edina skoda je unicen daljinec za odklepanje avta (alarm). OK, tudi to ni zastonj - ampak ce pomislim na alternativo mi v hipu zacnejo lesti mravljice po hrbtenjaci gor in dol... Seveda prosim za ime ali telefon "dobrega cloveka z avtoceste", da se mu primerno zahvalim, pa mi policaj pove, da mi ga ne sme dat, zascita osebnih podatkov!!! F...!!! Kaj pa sedaj - OK, dam policaju mojo stevilko in naj onega prosi, da me poklice (in res, mozakar me cez nekaj ur res poklice in se dobiva itd itd uredimo zadevo).

Nauk te zgodbe - NIKOLI ne zapirajte nahrbtnika tako, da bosta oba usesa na vrhu, v najvisji tocki!!!!!!!!!!!! Vedno do konca na stran!!!!!!!!!!!!! Posebej pazljivi bodite lastniki tistih malih sivih nahrbtnikov, ki smo jih kupili 1. februarja v Muenchnu!!!

Nauk II: glede na NEVERJETNO sreco, ki sem jo imel danes bom TAKOJ izpolnil se listek za loto (ce se me sreca slucajno se drzi!). Sad ili nikad!

Nauk III: postenost se vedno velja, ceprav sem o tem ze dvomil.

In tole je srecen konec grozljive zgodbe. Se opravicujem za dolzino posta, ampak tako sem vesel... da sem to moral deliti z vami - vsaj aksiom o zapiranju nahrbtnika. Sicer imamo pa tudi neke pometace, ki bodo tole spravili "na varno".

Lep dan in veliko srece zelim tudi vsem vam!

LP suzuki

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

A seveda! Mozakar sicer ni hotel nicesar (hja,m drugic bom pa jest kaj izgubil pa bodo drugi meni pomagali), tako da sem ga le castil vse kar je hotel (za srecanje sem se prav zaradi tega dogovoril v gostilni in ne v sluzbi), imam pa tudi njegovo vizitko in ga bom v ponedeljek obiskal in se se "dodatno zahvalil".

LP suzuki

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na to isto foro sem jest pobiral robo od znanca... Se peljeva midva na morje in desc dobi eno bendžolo na test... On se odloči, da bo preizkusil končne zmogljivosti po avtocesti, tako da sem se na koncu tudi jaz odločil za to varjanto, le z razliko da sem se jest vlekel z 110 km/h konstanta... na eni ravnini vidim safari klobuček, mal naprej brisačo... ...Na spet se je enmu poljaku kufr odpru na streh, zdej bo pa mogu vs keš ponucat namest za hrano za obleko... Pride odcep za Unec, men dolgčas, na ride, Postojna, izvoz z avtoceste...

Desc stoji čist skrušen ob motorju in edino kar je lahko je reku de so ga okradl... Pol pa jest mal pomislim, pa mi kapne de je bil nek klobuček... Našla sva vseh 7 mankajočih delov obleke, z natikači vred... Je pa drugače ista štorija z nepravilno zapetim nahrbtnikom. Odprejo ti ga pravzaprav zračni vrtinci. Pazite pri nahrbtnikih z zadrgo na dva odpirala. Nujno zapenjajte na eno od strani in nikakor na vrhu da ne boste kdaj na avtocestui tekali med avtomobili pri 150+ km/h!

Jebeš mir bez rata!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Se opravicujem za dolzino posta, ampak tako sem vesel... da sem to moral deliti z vami ...

... saj nismo hudi, da si to delil z nami ... in glede na to, da imaš srečo in da si izpolnil še en listek za loto bi bilo lepo, če bi potem še dobitek na lotu delil z nami ... :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.........srečko............

glede glavnega dobitka na lotu se pa toplo priporočam da ti ga pomagam ponucati........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Heja stari!

Kot da berem moj post.

Enako se mi je glupi nahrbtnik pri kakih 180 odprl (zadrge so se bile zapete na vrhu), in moje hlace bi skoraj postale jadralno padalo. Na sreco sem pravocasno zmanjsal hitrost pred vzletom v zrak.

Od zdaj naprej tudi jaz zapiram nahrbtnik na strani pa se bolj pocasi se vizim ko ga mam na hrbtu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za primeren delez srece lahko tema tudi ostane . :lol: :wink: sicer se pa pridruzujem recenemi: sem ze sam dostikrat pobiral cote za nesrecnezi. :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Isto sranje se mi je zgodilo s tank torbo ampak jest sm zgubu samo sončna očala.

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sem pa presenečen da se je možakar obrnu na policijo,

saj se ponavadi zgodi, da postaneš kar osumljenec, če prav pošteno

prineseš kake stvari na policijo. :evil:

No, vesel sem, da se je srečno izteklo.

Slava poštenim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

No, v pogovoru z njim sem izvedel tudi to, da so ga, ko se je peljal na policijo, klicali iz firme in mu povedali, da je klicala policija in da jih zanima, kaj je pobral na obvoznici... :?: :? :shock: Če rečem, da je to zanimivo, je verjetno understatement... :roll: (nekoč so rekli "bilo kuda UDBA svuda", malo kasneje pa še "Big Brother Is Watching You"). No, whatever, važno, da se je dobro končalo :D :D :D

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki, jaz vecinoma raje vozim nahrbtnik pripet z mrezo za hrbtom. Mreza stane cca. 10EUR, pa lpo nahrtnik z njo pripnes in potem ni vazno, ali je nahrbtnik zapet na vrhu ali ob strani... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koristen nasvet glede tehle zadrg, ni kej...

Mam tudi sam tako zadevo, ampak do sedaj mi ni bilo treba še nikoli me.... ups... sem mel zadevo tudi že na hrbtu na motorju.

No ja, vem za drugič.. izgubit mi pa še ni ratalo nič... razen moje prve, dve uri stare registrske tablice... jebemtizele.

Grem registrirat guzzija, na mačkovi dobim novo in čisto mojo tablico, pa je treba it na trubarjevo na pivo proslavit.

No ja, spijem pivo pa se odpeljem še do Bajka malce pogledat. Tam vse po starem, malce debate, pa grem nazaj na trubarjevo. Komaj si naročim pivo in avtomatično mi pogled uide k moji prelepi novi tablici.

Hmnja... kakšni tablici?! :shock:

Brž na motor in do Bajka, ker se mi je zdelo da sem jo tam še imel.

In prevozim pot ene 5x... tablice nikjer. Gledam ob cesti, nič.

Povem kolegom in si mislim da mi jo je najbrž kdo na trubarjevi ukradel.

Neko sredo na tromostovju vidim tablico... že hočem stopit do modela pa ga mahnit, ko vidim da le ni moja... on je imel 9 namesto 8 gor, pa dost usrana tablica. OK... malo smeha, pivo.... pa stopi do mene kugla in reče da so našli pred bajkom tablico... jebemti, padla je dol pred vrati, jest sem pa gledal in se peljal samo do parkirišča. Odlično, na brzino do bajka po tablico in spet sem bil vesel. Sicer je bila že malo povožena, ampak ni bilo panike.

Nauk zgodbe je: NIKOLI ne uporabljal tistih plastičnih okvirčkov za tablice... šraufi, selotejp, karkoli....

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ista zgodba se je meni pripetila pred enim mesecem. Popldne iz službe v nahrbtnik neke pomembne papirje, ko pa sem prišel domov pa prazen ruzak. Ja kaj hočeš v avto pa še enkrat po poti in res sem jih našel takoj na začetku avtoceste.

Sedaj imam sponko, da zapnem obe zadrgi skupaj.

tud najboljšim se dogaja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitam za srečni konec naj pa še dodam eno pripombo. Ker imam tudi sam tak ruzaček, ti lahko pomagam z nasvetom. Ko zadrgo zapreš in se jezička srečata, imata na svojih repkih pritrjena neta, ki nebi verjel pašeta skupaj in preprečujeta odpiranje zadrge :wink:

Probaj in boš videl da deluje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitam za srečni konec naj pa še dodam eno pripombo. Ker imam tudi sam tak ruzaček, ti lahko pomagam z nasvetom. Ko zadrgo zapreš in se jezička srečata, imata na svojih repkih pritrjena neta, ki nebi verjel pašeta skupaj in preprečujeta odpiranje zadrge  :wink:  

Probaj in boš videl da deluje  :D

Climberja za PREDZEDNIKA!

(ma je pameten, pa še biker :P :P :P )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!