GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Mene pa zanima kje bi dobil več podatkov za taka srečanja?Zanima me za Madžarsko ,Češko in Slovaško pa nikjer ne najdem kaj.Prosim če mi lahko pomagate.LP
GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 A res noben ne ve kje to pogledat oz. kdaj bo kakšno srečanje? Vsak link je dobrodošel ali kakršnakoli pomoč.LP
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Tule imaš nekaj http://www.blackdogscz.com/new/index_aj.html http://www.motorkari.cz/ - neke sorte češki MS http://motoride.sk/?P=kalendar&typ=tur - neke sorte slovaški MS
raubritter Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 A res noben ne ve kje to pogledat oz. kdaj bo kakšno srečanje? Vsak link je dobrodošel ali kakršnakoli pomoč.LP za Slovaško poglej na www.reddevils.sk/ gor maš srečanja na Slovaškem,ni jih veliko,priporočam zbor od Red devils v Augustu ,Raubritter-ji gremo vsako leto(lahko gremo skupaj)poglej si slike na www.mk-raubritter.com,da dobiš občutek kako zgleda njihov zbor(pivo stane cca 120 sit) :OK: :OK:
METAL4EVER Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 za Slovaško poglej na www.reddevils.sk/ gor maš srečanja na Slovaškem,ni jih veliko,priporočam zbor od Red devils v Augustu ,Raubritter-ji gremo vsako leto(lahko gremo skupaj)poglej si slike na www.mk-raubritter.com,da dobiš občutek kako zgleda njihov zbor(pivo stane cca 120 sit) :OK: :OK: preden greste objav na forumu,smo se že nekej menil z vašimi,da gremo mogoče zraven.
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 preden greste objav na forumu,smo se že nekej menil z vašimi,da gremo mogoče zraven. flih tapravi za ukup :whistle:
GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Uf kk fajn zdaj morm pa mal pregledat skos.Če pa grem na Slovaško Avgusta pa povem pa se bomo zmenli za naprej.LP
GSX-R.PiPi Objavljeno Julij 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Gledo mal slike od srečanja reddevils na Slovaškem pa je zgleda blo kr zanimivo. Kolko km.pa je iz Ljubljane do prizorišča pa kdaj točno je srečanje?
Zdrawc Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Kolko km.pa je iz Ljubljane do prizorišča pa kdaj točno je srečanje? švoh 500 kilometrov je gor čez Gradec - Dunaj in Bratislavo
lasagna Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Madžarska je še vedno v ilegali. Ali kdo ve, če imajo Madžari kakšno stran s koledarjem zborov ? Videti je, kot da imajo le enega za Harleyje.
raubritter Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Gledo mal slike od srečanja reddevils na Slovaškem pa je zgleda blo kr zanimivo. Kolko km.pa je iz Ljubljane do prizorišča pa kdaj točno je srečanje? mi gremo LJUBELJ-JUDENBURG-SEMERING-W.NEUSTADT-BRATISLAVA-KAMENY MLIN(tu je zbor)cca 450 km .) .)
Miha Z. Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 za Slovaško poglej na www.reddevils.sk/ gor maš srečanja na Slovaškem,ni jih veliko,priporočam zbor od Red devils v Augustu ,Raubritter-ji gremo vsako leto(lahko gremo skupaj)poglej si slike na www.mk-raubritter.com,da dobiš občutek kako zgleda njihov zbor(pivo stane cca 120 sit) :OK: :OK: ti kdaj točno pa je augusta??? po slikah zgleda zlo fajn :OK: a bi mene tud zraven uzel :whistle: :blush:
raubritter Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ti kdaj točno pa je augusta??? po slikah zgleda zlo fajn :OK: a bi mene tud zraven uzel :whistle: :blush: termin 24-27.8.2006 ,če se odločiš povej pa gremo skup :yea1: :yea1:
Miha Z. Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 termin 24-27.8.2006 ,če se odločiš povej pa gremo skup :yea1: :yea1: dopust lahko uzamem zdej je sam odvisen od volje,financ(trenutno malo škripa)..... :glare: če bom šel te bom obvestil OK?
lo1ma Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Madžarska je še vedno v ilegali. Ali kdo ve, če imajo Madžari kakšno stran s koledarjem zborov ? Videti je, kot da imajo le enega za Harleyje. Naj Madzarske strani o motorjih: www.motor.lap.hu www.wild.hu SIROKO pri Eger-ju je največji moto zbor, potem sta še KUNMADARAS in PILISMAROT
lo1ma Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Da boste lažje našli motozbore na omenjenih straneh: moto zbor - motoros talalkozo
moto rider Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Jaz vem za enega, ki je konec julija v Novosibirsku v Sibiriji. 6 taužent kilometrov. Pol pa še nazaj. Malo več, kot na Nordkapp in domov... :wacko:
Miha Z. Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Jaz vem za enega, ki je konec julija v Novosibirsku v Sibiriji. 6 taužent kilometrov. Pol pa še nazaj. Malo več, kot na Nordkapp in domov... :wacko: a greva :lol1: :naughty:
lasagna Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 SIROKO pri Eger-ju je največji moto zbor, potem sta še KUNMADARAS in PILISMAROT Buh ti požegnaj.
moto rider Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 a greva :lol1: :naughty: Jaz ponavadi nikoli ne hodim dvakrat na eno mesto, ker je svet na nek način presneto velik. Al' pa tudi ne? Kakor se vzame... Te pozdravljam! :yea1: Hoj!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se