Društvo MAKSI Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) V nedeljo se ponovno vidimo .... KJE? - Tehnični pregledi Atos Vis, Cesta ljubljanskih brigad, Šiška, Ljubljana KDAJ? - V nedeljo 16. julija od 15.30 do 20. ure. KDO? - Vsi motoristi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preizkusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? - Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, pod vodstvom izkušenih motoristov, na varnem poligonu. Zaradi povečanega zanimanja udeležence prosimo za predprijave na www.drustvo-maksi.si ali 041 850 850, kjer so dosegljive tudi dodatne informacije. p.s.: Preizkusili boste lahko tudi nekaj "testnih" motorjev. Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil Društvo MAKSI
moto rider Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) Ja, nič ne... Kaj č'mo drugega. Se videme!!! Pa če bo toča, al' pa dež. Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil fičo
fp4492 Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Se vidimo! Štartam takoj po motoGP dirki :)
semamiz Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 :hmm: V AS-u imajo testno Goldo . Kaj če bi jo mal stestiral ? :OK:
Hellenca Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Z veseljem pridem :) in že komaj čakam, da se spet kaj koristnega naučim.
Teya Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Z veseljem pridem :) in že komaj čakam, da se spet kaj koristnega naučim. A je prejšnji "trening" kaj zalegel v praksi na cesti???
GrCaR Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 mogoče pridm, ker me je mal strah da me ne bi modri angeli kje dobil na poti do tja (čeprov je relacija kratka). Upam da mi bo uspel pridt :D ker je treba nov motor mal sprobat na poligonu, da bo na cesti bolje šlo :OK:
GrCaR Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 mogoče pridm, ker me je mal strah da me ne bi modri angeli kje dobil na poti do tja (čeprov je relacija kratka). Upam da mi bo uspel pridt :D ker je treba nov motor mal sprobat na poligonu, da bo na cesti bolje šlo :OK: Bil tam, blo zakon :OK: Se vidimo naslednič :blush: :yea1:
gidl Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 tkole se da pa bavarca v vago... :naughty:
gebre Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Dila je pa hudo boga (grča ravno na sredini, kjer je najbolj obremenjena) :ninja:
Hanzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 :hmm: V AS-u imajo testno Goldo . Kaj če bi jo mal stestiral ? :OK: In si o stestiral :? Nekoga poznam ki jo je testiral mislim da v torek O:-)
Alla Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 :photo: >>Slike z delavnice varne vožnje!!!<<
andrejba Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 :photo: >>Slike z delavnice varne vožnje!!!<< nobeden mi noče odpisati na email, kjer sprašujem za geslo pri odpiranju njihovega PDFja z vsebio varno z motorjem. A mi lahko kdo od tukaj pomaga?
Lego Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Tudi tokrat vse pohvale Maksijevcem za veliko volje pri inštrukcijah - kljub vročini in ne vem kateri dleavnici po vrsti :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Hellenca Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 A je prejšnji "trening" kaj zalegel v praksi na cesti??? Je zaleglo. Zdaj vsaj vem kako se pravilno vozi po cesti. Sem ugotovila, da me v avtošoli niso nič naučili. Ta delavnica je res nekaj najboljšega :OK: (upam, da vam ne kradem preveč živcev :krneki:)
civava Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Same talentirane voznice in vozniki. Ni blo treba skor nč stožcev pobirat :worship:
Burnout Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Namesto stožcev ste pobirali voznike :whistle: :slap: :P Komaj čakam nasledni mesec :D Da spet pridem :yes: Lp Burnout
Ni3ous Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Kje pa je kak majstr, da bi slike gor prlepu, ker slikal se je na veliko?
Alla Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Model, na prejšnji strani sem dala link do galerije, kjer je objavljenih 65 fotk iz te delavnice. Al rabiš slike po pošti, ker ne znaš na link kliknit? :glare:
Ni3ous Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Uf spregledu link, ko pa sem iskal le slike.. Ti moraš pa zmeri na tak :fight2: način razlagat.
snoopy Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Kako pa zgleda ko prides tja-na delavnico(še nikoli bil) prideš,se prijaviš,voziš,...sam prbližn opis prosim.da vidim če pridem?!?
fp4492 Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 ... prideš,se prijaviš,voziš,...sam prbližn opis prosim.da vidim če pridem?!? Ja, približno tako zgleda. Na začetku en teoretični uvod, pol praktični prikaz by Bladzo, nato pa na motorje in trenirat. Ko pa bi rad poskusil še kak motor (ponavadi jih je par na razpolago), se prijaviš na listo in dobiš motor za 10 minut. Če bi pa rad preskusil R1200GS-a, pa Bladzota pocukaš on ti pa reče "ni problema" :worship: . Skratka pametno in kvalitetno preživljanje nedeljskega popoldneva, ki ti zna prihraniti marsikak neprijeten trenutek na cesti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se