Klajba Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Meni se je recimo v betico usedla ideja, da po cesti z dvemi bicikli nič več, samo še po pisti. So mi rabli 2krat povedat. Zgleda da prvič nisem slišal. O tem razmišljam tudi jaz, oziroma bom razmišljal, če se mi bodo rehabilitirali in pobrali periferni živci desnega brahialnega pleteža. Prišel sem tudi do spoznanja, da se ne zavedamo, kako hitro smo minljivi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 D, če si v temi na pol slep, se rajš izogibaj nočnim vožnjam :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) cita:...Da jo fašeš v ovinku si kuhan. Nekuhan!!!!! Ta prvo opikan, pol pa če maš srečo, samo še podrajsan po komolcih in kolenih :whistle: Js sm mel srečo de to ni blo v ovinku, ampak na ravnem. "ta rmena muha"-beri osa, kr ni znala iz čelade, pikat je pa znala dobr :angry: Na srečo sm mel v kufru ledeno ploščico :naughty: Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil kaca1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Men se je sršen zabil v čelo na mopedu pri cca 95 km/h. Sm pa mislu da mam metek v glavi :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Na srečo sm mel v kufru ledeno ploščico :naughty: za take primere mam vedno s sabo ledeni čaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 , da niso gume krive , da ni kriv pesek na cestišču , da niso krivi zalivki , da..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 O tem razmišljam tudi jaz, oziroma bom razmišljal, če se mi bodo rehabilitirali in pobrali periferni živci desnega brahialnega pleteža.Prišel sem tudi do spoznanja, da se ne zavedamo, kako hitro smo minljivi. Glede na to da sem se sam po 20 letih dokaj srečnega motoriranja,v zadnjih 5 letih trikrat stouku,in sem še v fazi rehabilitacije,pa že razmišljam kako pridet spet do motorja,bi reku da se z leti nisem čist neč nauču.Če mi je usoda pač tko namenla da se bom fentu,potem pač tko bo,pa tud če se ne bom več nikoli usedu na motor. Tud sam bi se rade volje s ceste pobral na pisto,a je pr nas ni,v hrvatijo me pa ne vleče baš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Tud sam bi se rade volje s ceste pobral na pisto,a je pr nas ni,v hrvatijo me pa ne vleče baš. In problem je.....kje???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) In problem je.....kje???? da piste pri nas ni :rolleyes: pobilliyevopress Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Ni problema sploh!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 ...da pametnejši popusti... ...pomeni da bo cesta enkrat mehka ratala :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Nc, pomislu sm sam, d bi blo dobr AO+ zavarovanje si uredit...ah, ne, sej bom pazu odslej....Ja, sm pazu dokler... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-speedgirl- Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Men se je sršen zabil v čelo na mopedu pri cca 95 km/h. Sm pa mislu da mam metek v glavi :wacko: doživela nekaj podobnega =) pri kakšnih 15 letih, seveda zlo "pametna", na skuterja brez čelade, in se mi je neka vlka žuželka zaletela u čelo =)) matr je bolel potem še 2 dni, pa taka buška se nardila :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Tale mrčes čista jeba,enkrat dobil direkt v čelo pri odprtem vizirju taveliko letečo kobilico :headbang: pa oso ali čebelo trikrat,enkrat v roko,nogo in vrat,za vsako jim je ratalo me vsekat! Kaj sem se naučil? Da sem alergičen na pike žuželk :krneki: in vedno se vozi z zaprtim vizirjem,vsaj delno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 doživela nekaj podobnega =) pri kakšnih 15 letih, seveda zlo "pametna", na skuterja brez čelade, in se mi je neka vlka žuželka zaletela u čelo =)) matr je bolel potem še 2 dni, pa taka buška se nardila :D tisti buški na čelu se v puberteti reče mozolj :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Ja,pa definitivno se splača met AO+,pa dobrga advokata zravn,v primeru izletov s ceste.Sploh ne morm razumet,ko slišim da je večini to prevelk strošek! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renca Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Jaz sem včeraj plačala tudi AO+, ker sem letos že imela padec in imam že 4. teden sranje z roko. Saj ti dajo tudi na obroke in če pomisliš, da si zavarovan in da dobiš nekaj denarja, ki ti pomaga popravit tudi mkotocikel, hitro pozabiš na ta strošek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 Kaj se naučiš ko zletiš s ceste..., To, da se nisi še nič naučil, če imaš srečo o tem sploh še razmišljat. Nikola Tesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se