renegade Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 pozdrav Bojanu ! Mi je prav žal , da se ti je moralo to zgoditi ....... a o tem bomo raje kdaj drugič - srečen bodi , da ni kaj hujšega - samo da je glava še na pravem "mestu" Mislim , da te bomo vsi pogrešali na našem prvem "V strom day-u " ....na koncu pa ti vsi želimo čimprejšnj e okrevanje !! LP !!
Provokator Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Tako je. Vsakemu se lahko zgodi, da naredi napako na cesti. In zaradi tega še ni butast. Linčat nekoga za to ravno ni treba, vzgojno kazen pa bo tako dobila. Ja, ja Lobo, zdaj pametuješ, ko pa je tebi en prednost odvzel, pa si ga po celem Pohorju s sekiro lovil, da smo te komaj pomirili in ti sekiro vzeli......
V-strom650 Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Živjo vsem! Hvala za odgovore in vzpodbudne želje za Bojana...že printam poste, in mu jih jutr (ups...še danes)...)...nesem v bolnico...sem prepričana da jih bo vesel... :) Moram pa vam povedat, da je bila povzročiteljica z možem, pri Bojanu na obisku...in sedaj sem šele besna....zakaj?.... ker sama verjamem v dobroto ljudi...in res se še nisem nikoli v življenju nikomur maščevala...zmeraj sem si mislila...da se lahko tud men kaj podobnega zgodi....ampak vam rečem sedaj že bore malo verjamem v 100% dobroto...namreč... situacija pri tem obisku je bila takšna...da je mož od ženske začel pozerirat Bojana, češ da on ne more verjet, da je ona speljala...ker ko je vidu avto...kako je zlomljen...predvideva da je moral Bojan zapeljat vanjo...mislim ABSURD....si mislite.... :kva2: Če verjamete ali ne...na jok mi gre.... :cry: ampak ok...jaz sem ga pomirila...ker se zdaj noro sekira....in išče možnosti...kaj bi lahko nardil da bi se babi izognil....pa ko so še policaji rekli...da ne morejo verjet kako je vanj speljala....res še vsa sreča da so bili tam! Po pravici vam povem...da ne vem kaj bom nardila....hudo mi je za vse...sploh pa me stisne ko tamala pride k men...pa mi reče..."zakaj je bla ona teta tak nesramna, pa poškodovala nogico atiju?"....hmmm takrat res ne poznam odgovora..... še huje pa je ...ker vem, da se takih nesreč, kjer nastradajo nedolžni motoristi na cesti kar vrsti..... :unsure: potem pa spet beremo v časopisih....motoristu je bila odvzeta prednost...podlegel poškodbam....ampak imel neprilagojeno hitrost....nekaj si morjo namislit...a ne.... :( Še enkrat hvala vsem ....in varno vožnjo!..... :OK: LP Esy
JeRn3j Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 (popravljeno) Ne bom nič komentiral.... Želim Bojanu čim hitrejše okrevanje in vrnitev na motor :yes: Popravljeno Julij 22, 2006. Popravil JeRn3j
dr.looney Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Živjo vsem! Hvala za odgovore in vzpodbudne želje za Bojana...že printam poste, in mu jih jutr (ups...še danes)...)...nesem v bolnico...sem prepričana da jih bo vesel... :) Moram pa vam povedat, da je bila povzročiteljica z možem, pri Bojanu na obisku...in sedaj sem šele besna....zakaj?.... ker sama verjamem v dobroto ljudi...in res se še nisem nikoli v življenju nikomur maščevala...zmeraj sem si mislila...da se lahko tud men kaj podobnega zgodi....ampak vam rečem sedaj že bore malo verjamem v 100% dobroto...namreč... situacija pri tem obisku je bila takšna...da je mož od ženske začel pozerirat Bojana, češ da on ne more verjet, da je ona speljala...ker ko je vidu avto...kako je zlomljen...predvideva da je moral Bojan zapeljat vanjo...mislim ABSURD....si mislite.... :kva2: Če verjamete ali ne...na jok mi gre.... :cry: ampak ok...jaz sem ga pomirila...ker se zdaj noro sekira....in išče možnosti...kaj bi lahko nardil da bi se babi izognil....pa ko so še policaji rekli...da ne morejo verjet kako je vanj speljala....res še vsa sreča da so bili tam! Po pravici vam povem...da ne vem kaj bom nardila....hudo mi je za vse...sploh pa me stisne ko tamala pride k men...pa mi reče..."zakaj je bla ona teta tak nesramna, pa poškodovala nogico atiju?"....hmmm takrat res ne poznam odgovora..... še huje pa je ...ker vem, da se takih nesreč, kjer nastradajo nedolžni motoristi na cesti kar vrsti..... :unsure: potem pa spet beremo v časopisih....motoristu je bila odvzeta prednost...podlegel poškodbam....ampak imel neprilagojeno hitrost....nekaj si morjo namislit...a ne.... :( Še enkrat hvala vsem ....in varno vožnjo!..... :OK: LP Esy saj sem vedela..... :angry2: isto se je zgodilo meni....ne se obremenjevati. bojan naj lepo okreva, ko bo zdravljenje zaključeno. pa lepo v akcijo brez milosti. pa še majcen nasvet..ko bo mesec naokoli začni malo spraševati na zavarovalnico, kako je s tem. ker meni se je zgodilo, da mulc ni priznal krivde in je bilo treba čakati zapisnik s policije. to pa je spet ena zgodba, ki pa je ne bom pisala. v glavne treba je biti zelo nadležen in ne odnehat. vsem tisti ki ste pa tako zelo svetovljanski in s svetniškim sijem, pa tole tistemu, ki je zares žal ob povzročitvi nesreče, bo stvar takoj začel urejati in ne bo nesramen in tako naprej..... ( malo sem nesramna...pa brez zamere .) ) dr.looney :devil:
Python Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Bojan, hitro okrevanje ti želim :grim
Jure Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Enako tudi od mene, pa da bi čimprej z minimalnimi komplikacijami uredil tudi ostale zadeve
ATV2 Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 (popravljeno) Nesreče se dogajajo in žal se bodo dogajale tudi v bodoče. Povzročale jih bodo tako ženske kot moški, je pač tako, da se ženske med vožnjo šminkajo, moškim pa pozornost s ceste zamakne kaka omamna ritka. Vendar se vseeno veliko prometnih nesreč zgodi tudi iz "objektivnih" razlogov npr: napačna ocena zavorne poti, napačna ocena hitrosti prihajajočega vozila itn, da ne nakladam preveč. Kapo dol fičotovemu postu, ampak žal je takih ljudi izredno malo. "Povzročitelj ga je prišel (do najinega razgovora) že dvakrat obiskati. Rekel mu je: "Kaj bi dal, da se to nebi zgodilo! Resnično mi je žal"!!! itd.." Osebno poznam ogromno ljudi, ki so v prometnih nesrečah izgubili veliko več kot Bojan a žal ne poznam primerov, da bi jih povzročitelji nesreč tudi po parih letih obiskali in za kako urico odpeljali na sprehod. Kako je z moralo ljudi si pojdite pogledati v City park kak petek popoldne ali soboto dopoldne, boste videli koliko parkirišč za invalide je neupravičeno zasedeno. Ko se oseba poškoduje, je njemu in njegovim bližnjim najpomembneje, da se čimprej in z čimmanjšimi posledicami "zmaže" Takrat redki pomislijo na denar, kar zavarovalnice svinjsko izkoriščajo in si na ta račun delijo mastne dobičke. Mogoče bi bilo lepo, da bi upravljalci motosveta ali kdo drug sklenil dogovor s kako odvetniško družbo, ki bi se specializirala za področje ponesrečenih motoristov. S tem bi lahko ukrepali takoj, ko se na forumu pojavi post s prometno nesrečo. Prepričan sem, da bi s tem ponesrečenim najbolj pomagali. Povzročiteljici prometne nesreče bo nekaj časa hudo, potem bo pozabila vse skupaj, če bo vzrok malomarnega dejanja odplačevala še par let, bo vsaj toliko časa veliko bolj budna na cesti. Pa še vsi tisti, ki se jim bo potožila kako je boga, ker mora toliko plačevati preprosto zato, ker jih bo strah, da še sami tega ne doživijo. (vnaprej opravičilo redkim izjemam kot je fičo in podobni, a žal ste v veliki manjšini) Bojan, ne poznava se a srčno upam na čimprejšnje okrevanje in predvsem brez kasnejših posledic. Ivo Popravljeno Julij 23, 2006. Popravil ATV2
Tiger Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Čimprej naj se pozdravi in poštima :OK: Situacijo so pa tako policaji vidli,ki so vozili za njim in mislim ,da ne bo problemov glede dokazovanja krivde. Lepo ga pozdravi :D
SiR Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 vsem tisti ki ste pa tako zelo svetovljanski in s svetniškim sijem, pa tole tistemu, ki je zares žal ob povzročitvi nesreče, bo stvar takoj začel urejati in ne bo nesramen in tako naprej..... ( malo sem nesramna...pa brez zamere .) ) dr.looney :devil: očitno je bil mož nesramen in ne ženska? saj mož nima pri vsem skupaj nič ... lep ovse skupaj povedat policistom, kako in kaj ... še dobr, da sta dva policista za priče. imam izkušnje s takimi "zaščitniškimi moškimi"... sem vozil naravnost z avtom (7 dni starim Megane Coupejem novim iz štrcune) po Celovški pr iTivoliju proti centru, nasproti mi ena bejba s frendico v R5 stari vzame prednost, ... in potem kliče fanta... ta pride iz kranja ... še s 3 frendi ... da me bodo "spametovali" da sem kao jaz kriv ... ko me je vidu, pa ji je samo reku "ja, sej si res ti kriva, kr podpiš..." :lol1: :kva2: :lol:
KeC Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Bojan, čimprejšnje in čimboljše okrevanje ti želim.
Fritz Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Bojan, želim ti hitro okrevanje in upam, da se bomo kje srečali na cesti. Tvoji boljši polovici hvala še enkrat za informacije in nasvete o pomembnosti zaščitne opreme. Za vse drugo naredita tako kot pravi dr. Looney. Čimprej navezat stik s tistima dvema policistoma in dobiti uradno izjavo o poteku nesreče oz. kakorkoli se že temu reče. Ne obremenjuj se s tem kaj bi lahko in kaj ne. Zgodi se lahko vsakomur od nas, kjerkoli in kadarkoli pa če še tako pazimo. Na javni cesti nisi sam in je mali milijon drugih dejavnikov poleg tebe in tvojega motorja, na vse se pač ne da vplivat. Glavno da ni hujšega.
Gregs Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 situacija pri tem obisku je bila takšna...da je mož od ženske začel pozerirat Bojana, češ da on ne more verjet, da je ona speljala...ker ko je vidu avto...kako je zlomljen...predvideva da je moral Bojan zapeljat vanjo...mislim ABSURD....si mislite.... Bladzo bi tu lahko povedal eno fino poučno zgodbo o tem, kako je v njegovi (na srečo samo materialni nesreči) žena kot sovoznica v drugem avtu težila in buzerirala, mož je pa čisto normalno regairal (kot povzročitelj) in bi tudi vse lepo zgladila, če ne bi bilo žene. Na koncu je mož še napihal, da je bilo kakršnihkoli dvomov konec... in ženin gobec zaprt. Kaj hočem reči? Da je mogoče ženska vseeno kolikor toliko normalna, ampak ima kretenskega moža, ki ima večji vpliv nanjo.... in da je mogoče kanček normalnega v njej, da bi sama drugače reagirala, vendar pod vplivom ne regaira tako, kot bi morala... kakorkoli, Bojan naj se pocajta čimprej, pa gasa dalje!!! :OK: :OK: :OK:
BaHa Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 mhm ... je pa res tko da kokr je motor zravn je takoj motorist kriv :eek: zmer najdejo kaj da nasrkamo mi. In bedn je pa tud to da nas majo eni za cist totalne outsider-je na cesti itd. . Bojan je imel edino sreco v nesreci da so za nim pelal kapsi pa so to vse vidl.
billy Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 očitno je bil mož nesramen in ne ženska? saj mož nima pri vsem skupaj nič ... lep ovse skupaj povedat policistom, kako in kaj ... še dobr, da sta dva policista za priče. imam izkušnje s takimi "zaščitniškimi moškimi"... sem vozil naravnost z avtom (7 dni starim Megane Coupejem novim iz štrcune) po Celovški pr iTivoliju proti centru, nasproti mi ena bejba s frendico v R5 stari vzame prednost, ... in potem kliče fanta... ta pride iz kranja ... še s 3 frendi ... da me bodo "spametovali" da sem kao jaz kriv ... ko me je vidu, pa ji je samo reku "ja, sej si res ti kriva, kr podpiš..." :lol1: :kva2: :lol: A pol lahko pa tebe pokličem če bom mel pizdarijo na cesti? :kva2: :OK: :devil: :grrr :grim
SiR Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 A pol lahko pa tebe pokličem če bom mel pizdarijo na cesti? :kva2: :OK: :devil: :grrr :grim Ne, lahk pa si izdelaš kartonastga SymRuja v nravni veliosti pa ga pol v primeru nesreče sam zravn avta postaviš ...
V-strom650 Objavljeno Julij 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Še enkrat Živjo vsem! Bojan vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za dobre misli....se je kr nasmejal, ko je bral vaše poste...še enkrat velik hvala tud z moje strani... :D Povedal mi je, da mu je lažje, ker je dobil veliko moralne podpore z vaše strani.... :OK: Danes je že boljši....celo vsedel se je, čeprav ga je oblivala vročica in mrzlica...ni lepo...vendar pa se mora čimprej spravit k sebi, in tega se zaveda....to pa je kr dobro :grim Tudi kirurg pravi, da se vse lepo celi in da če bo priden ter dovolj vadil od jutri naprej z berglami...bo lahko šel v sredo ali četrtek domov :grupni: Lepo se imejte in varno vožnjo vsem..... LP Esy Veš me je kar stisnilo ko sem bralča tvoj post...je še kako realen in resničen....kolikokrat se spomnim, da sem tudi sama videla marsikoga ki je parkiral na mestu invalidov, ker se mu ni dalo še en krog zapeljat....in enkrat sem si drznila celo enga moškega ogovorit.... ...ko sem ga povprašala, če ve na kakšen parkirni prostor je parkiral...me je samo pogledal...ter me nadrl da naj se speljem, ker se to mene ne tiče....potem sem mu pa samo rekla, da če tako pomisli, bbo se pa pogovarjal s policijo, ki jo bom poklicala....ni se zmenil in je šel lepo nakupovat v interšpar :kva2: mogoče sem res na te zadeve še bolj pikjena ...ker delam na področju individ. programov, kjer se seveda srečujem tudi z otroki, ki imajo cerebralne poškodbe in so ter bodo za vedno invalidi.... Najhuje pa je ko dojamemo, da smo lahko v sekundah še na slabšem kot oni zaradi takšnih in drugačnih neprevidnosti....in premalo je žal tega, da bi ljudje razmišljali na ta način.... :BUA: morda se vam res zdi da pretiravam, vendar tukaj pa ne odstopam s tega stališča, da se bo mogla ženska celo življenje zavedat kaj naredi trenutek neprevidnosti.... :doze: LP Esy
lojzek Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Bojanu želim čim hitrejše okrevanje, nato pa čimbolj tekočo izpeljavo postopkov...
Dadi Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Bojan čimprej okrevaj, vrži skrbi proč !
davinci Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 kot sem že v rubriki prometne nesreče 2006 zapisal: včeraj zvečer okrog 21h sem videl v krškem pri lounge baru Karizma V-storma na tleh. na sred križišča pa je stal srebrn megane, ki je bil spredaj poškodovan. poleg pa policisti in gasilci? motorist se je očitno peljal iz smeri Brestanica proti Krškem, pri Karizmi pa je megan pri zavijanju levo vzel prednost motoristu. :( upam, da ni bilo hujšega glede na žalostno sliko, ki sem jo videl...polno razbite plastike (od motorja in avta) in motor na tleh na levem boku....me veseli. da ni hujšega, čeprav poškodba še zdaleč ni nedolžna :( rad bi le dodal, da je križišče pregledno in je očitno šlo za izsiljevanje prednosti. na levi strani križišča je lokal s teraso. morda je ženska pogledovala bolj v tisto smer, kot pa na cesto. :angry: želim čimprejšne okrevanje. :)
V-strom650 Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 kot sem že v rubriki prometne nesreče 2006 zapisal: glede na žalostno sliko, ki sem jo videl...polno razbite plastike (od motorja in avta) in motor na tleh na levem boku....me veseli. da ni hujšega, čeprav poškodba še zdaleč ni nedolžna :( rad bi le dodal, da je križišče pregledno in je očitno šlo za izsiljevanje prednosti. na levi strani križišča je lokal s teraso. morda je ženska pogledovala bolj v tisto smer, kot pa na cesto. :angry: želim čimprejšne okrevanje. :) Živjo...potem takem si bil očividec te nesreče...ja tudi ko sem sama videla motor, sem bila hkrati vesela, da je jo je mož odnesel "samo" z zlomljeno stegnenico.... :cry: in to da je sedaj šele jezen....ker se zaveda, da bo v vsakem primeru potegnil ta kratko...to je najhuje.... :angry: saj verjetno vas pa večina ve, da je bil strom star komaj pol leta...ampak...hmmm...no saj ga bodo porihtali...večje vprašanje je...če bo kljub novim delom, potem varen...kaj vem :angry: glavno da bo Bojan danes že začel z berglami, in bo kmalu doma.....to mi je najbolj pomembno sedaj! Lep pozdrav Esy
Fritz Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Zakaj meniš, da bo v vsakem primeru potegnil ta kratko?? Ali je na motorju poškodovan okvir? Ali obstaja kakšna možnost, da se motor oceni za totalko?
tati Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Bojan, želim ti hitro okrevanje in upam, da se bomo kje srečali na cesti. Na javni cesti nisi sam in je mali milijon drugih dejavnikov poleg tebe in tvojega motorja, na vse se pač ne da vplivat. Glavno da ni hujšega. tega mnenja sem tudi jaz, ki sem imela podobno nesrečo lansko leto...............sicer brez hujših posledic..... drži se in čim prej pridi nazaj med nas :grim :grim
Fos Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Hello! Jest in moj štrom ti želiva čimprejšnje okrevanje pa veliko razvajanja! lp Fos
moto rider Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) No, da še nekoliko pristavim lonček... Glede strokovnosti pristopa, kar se odškodnin, zavarovalnin itd tiče... Ker je motorno vozilo "nevaren objekt", ga je potrebno tudi zavarovati. Obvezno, kasko, proti prvi, tretji in ne vem kateri osebi še... Tem in onim poškodbam, deformacijam itd. Če je voznik zagrešil prometno nesrečo, se iz njegove zavarovalne police (oz. kupona) pokriva škoda vozila, poškodbe zavarovanih potnikov ipd. To lastnika stanejo kuponi. Torej, če voznik povzročitelj ni bil v vinjenem stanju ali pod vplivom drugih nedovoljenih substanc, to odškodnino krije zavarovalnica, kjer je bilo povzročiteljevo vozilo zavarovano. Če pa je bil povzročitelj v enem od stanj, ki smo jih navedli, potem zavarovalnica poškodovancu izplača odškodnino in potem od njega sodno izterja znesek, ki pa običajno ni prav majhen. Sem laik na tem področju, a iz prakse vem, da zavarovalnice stvari tako rešujejo. Torej, ne bo omenjena "neoporečna" voznica nič oškodovana (finančno), ne bodo "jo slekli", verjetno pa ji bo to "šola", zaradi katere bo pazljivejša za vse življenje! Res pa je, da nista niti dva primera identična. Tako nekako - bolj na grobo... Tisti pa, ki želijo nenamernim povzročiteljem "hudo", se morajo zavedati, da prav vsi "stojimo na tempirani bombi", za katero nikdar ne veš, kdaj lahko eksplodira. Torej, bodimo medsebojno tolerantni, (pa ne le motoristi), kajti nikdar ne veš, kdaj smo lahko prav Mi v istem zosu!!! Pa SREČNO!!! :grim :friend1: P.S. OHO! Na ponesrečenca sem pa pozabil!!!... V-strom650 - Bojan, a je že kaj boljš???!... ...Potem boš začel pa razgibavanje, pa mal boš v vodo hodil, tako kot jaz in SymRu in še nekateri drugi... Saj bo šlo! Nič bat!!! Samo da hujše ni!! Včasih je to najučinkovitejša tolažba! Te pozdravljam!!! :yea1: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil fičo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se