lasagna Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 mi lahko kdo zaupa točno lokacijo zbora. :) NOVA LOKACIJA SREČANJA - bliže Puli, prijetna in tudi ob morju. Samo sledite Twin Horn znakom!!!!!! Nastopajo:Atomsko sklonište, Dado Topič & Time, Razvaline, Double Dose, Big Wawe in Three stupid dogs. Za motoriste vstop prost! Več informacij: twinhorn@yahoo.com. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 gre mogoče kdo iz štajerskega konca? jaz bi tudi šo pa mi ni samemo za it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 jaz vedno resno mislim :grim ja, saj lih zato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 ja, saj lih zato A te je strah, al kaj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 A te je strah, al kaj :naughty: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Pišuka......sam d se spet nam zgubu.......na kakem dvorišču..... :blush: :blush: :blush: Volkec......a mi boš vodnik :? :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Pišuka......sam d se spet nam zgubu.......na kakem dvorišču..... :blush: :blush: :blush: Volkec......a mi boš vodnik :? :blush: :blush: :blush: :blush: če boš priden :grim in se tudi potem, potem, ne boš s puncami kregal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 če boš priden :grim in se tudi potem, potem, ne boš s puncami kregal .) Ablubm :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 :yes: Tud prow, malo straha ne škodi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Tud prow, malo straha ne škodi :devil: :naughty: a tud tebi potem prej pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 :naughty: a tud tebi potem prej pride če misliš pir gor na šank potem :grim vse ostalo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Volk & Zdrawc, prosim če se držita teme ! :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Volk & Zdrawc, prosim če se držita teme ! :grim B) OK! :grim sori za :topic: sam v Puli bo pa spet wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 saj ni OFF TOPIC ! sem mislil da se držita teme ko vama bo prihajalo med "pitjem" ! :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 saj ni OFF TOPIC ! sem mislil da se držita teme ko vama bo prihajalo med "pitjem" ! :P .) :naughty: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 sam v Puli bo pa spet wroče B) :grim Zmanjšajte kurjavo. ;) Pula je pa itaq vedno bila eden ključnih dogodkov sezone. Pravzaprav bi ji lahko rekli: Zapiralka. :whistle: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 saj ni OFF TOPIC ! sem mislil da se držita teme ko vama bo prihajalo med "pitjem" ! :P .) te pa tak naj bo :grim :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 te pa tak naj bo :grim :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :drunk: dol se v am bom pa tudi jaz pridružila, da ne bodo spet samo obljube z moje strani, najprej babji žur....... pri *****, potem pa zbor......... :grim :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 mi ne bo uspelo prit :angry2: - sem na poroki :eek: - ma ne na svoji :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 mi lahko kdo zaupa točno lokacijo zbora. :) Pred nekaj dnevi sem dobil mail od Twinhornov - lokacija bo 99% druga (ne Puntižela), še bližje mestu in seveda ob obali (v originalu 'uz more'). Vse bo po njihovem zagotovilu pravočasno na internetu in seveda ob cesti primerno označeno. Komaj čakam, čeprav se bojim, da letos ne bom mogel iti že v četrtek, ampak v petek zjutraj. Se vidimo :beer1: :beer2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 Pred nekaj dnevi sem dobil mail od Twinhornov - lokacija bo 99% druga (ne Puntižela), še bližje mestu in seveda ob obali (v originalu 'uz more'). Vse bo po njihovem zagotovilu pravočasno na internetu in seveda ob cesti primerno označeno. Komaj čakam, čeprav se bojim, da letos ne bom mogel iti že v četrtek, ampak v petek zjutraj. Se vidimo :beer1: :beer2: :yea1: Najbrž si imel v mislih mejl, v katerem piše: "Nova lokacija je prijetna in bližje Puli - najpomembneje pa je, da je tudi ta ob morju! Samo sledite Twin Horn znake!" Seveda pa mi ni jasno, kje si pobral original: "uz more". Jaz ga v tem (zgolj ugibam) istem mejlu namreč nisem našel (original, da ne bo pomote). :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 že zarad muzke se splača it dado in atomci,same yu legende. :OK: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Avgust 2, 2006 Deli Objavljeno Avgust 2, 2006 (popravljeno) Računam da bom tud jst letos pribrenčal :) Šotor,pivo-pa gasa :OK: Popravljeno Avgust 2, 2006. Popravil CAPIROMZY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 že zarad muzke se splača it dado in atomci,same yu legende. :OK: :OK: :yea1: No ja, ne morem reči, da ne gre za legende. Lahko pa le priznam, da še na noben zbor nisem šel zaradi glasbe. Glasba mi je zmerom bila postranska stvar, le zvočna kulisa. Pravzaprav sem se zavedal, da igra nek bend le na zborih, kjer so imeli preglasno ozvočenje ali pa je bil bend totalno zanič. Res pa je tudi, da v Puli slabih bendov še ni bilo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 ..... Res pa je tudi, da v Puli slabih bendov še ni bilo ... Razen enkrat, ko so me eni v kiklah čisto uspavali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se