bitje Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Razen enkrat, ko so me eni v kiklah čisto uspavali. Možno. Še vedno pa ne morem reči, da niso bili kvaliteten bend ti tipi v kiltih. Kljub temu, da ti morda določen tip glasbe pač ni všeč, ne moreš zanikati kvalitete benda. Sam npr. ne prenašam onega angleškega frajerja RW, ne morem pa nikakor reči, da je njegova glasba nekvalitetna. Gre za kvalitetno glasbo, ki pač ne ustreza mojemu okusu. Sicer pa je v Puli dovolj drugega dogajanja, tako da ni potrebno vso večer viseti pod odrom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 No ja, ne morem reči, da ne gre za legende. Lahko pa le priznam, da še na noben zbor nisem šel zaradi glasbe. Glasba mi je zmerom bila postranska stvar, le zvočna kulisa. Pravzaprav sem se zavedal, da igra nek bend le na zborih, kjer so imeli preglasno ozvočenje ali pa je bil bend totalno zanič. Res pa je tudi, da v Puli slabih bendov še ni bilo ... vidiš je pa magnet,če igrajo bendi,ki so v ex yu nekaj pomenil,sej v tem ni nič slabga.tud organizator,je vrjetno povabil k sodelovanju bende in izvajalce,ki so ljudem poznani.glede glasnega ozvočenja,pa ne it v postojno,ker ne boš spal niti minute musko stišajo šele ob 7h 8h zjutraj. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 ...pa ne it v postojno,ker ne boš spal niti minute musko stišajo šele ob 7h 8h zjutraj. :yea1: Kot da je muska največja ovira za ne- spanje :P :yea1: :yea1: LP J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Kot da je muska največja ovira za ne- spanje :P :yea1: :yea1: LP J. to maš pa tud prov,dostkrat me dan zajeba,ki me prehiti. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Nisem prepričan, da bikeri pridejo zaradi bendov. Mislim (vsaj zase lahko to trdim), da bikeri pridejo zaradi druženja. Seveda je velik minus, če je bend zanič ali pa če imajo kje govejo glasbo. Je pa res, da bolj znani bendi pritegnejo večje število obiskovalcev, vendar ne tistih z motorji ... Je pa mučno marsikje, kjer je oder tako blizu šankom ali celo šotorom, da se zaradi glasbe niti pogovarjati ne moreš. Pri takšni jakosti pa je popolnoma vseeno, če je bend dober ali slab. Če se moraš sogovorniku dreti na uho, od druženja ravno ne potegneš dosti. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Najbrž si imel v mislih mejl, v katerem piše: "Nova lokacija je prijetna in bližje Puli - najpomembneje pa je, da je tudi ta ob morju! Samo sledite Twin Horn znake!" Seveda pa mi ni jasno, kje si pobral original: "uz more". Jaz ga v tem (zgolj ugibam) istem mejlu namreč nisem našel (original, da ne bo pomote). :? Ne, poslal sem mail direkt Twinhornom, pa sem dobil tak odgovor - nič preko motosveta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 škoda da se selijo iz bližine Puntižele :? vsekakor pa bomo prisotni :OK: eden redkih zborov ki ga z veseljem obiščem :yea1: no saj je iz mojega kampa dosegljiv tudi s biciklom v parih minutkah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 škoda da se selijo iz bližine Puntižele :? vsekakor pa bomo prisotni :OK: eden redkih zborov ki ga z veseljem obiščem :yea1: no saj je iz mojega kampa dosegljiv tudi s biciklom v parih minutkah :P Puntižela je razrita, ker nekaj kao delajo tam. Žal. S kolesom? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dyna1340 Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Na zbore od Twinhornov hodim od 97 in me niso nikoli razočarali!!! Ne glede kje bo, se VIDIMO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Puntižela je razrita, ker nekaj kao delajo tam. Žal. S kolesom? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Puntižela ni več razrita :grrr ja s kolesom iz Fažane do Puntižele je samo en plunek :P vmes je samo Valbadon ja če pa misliš iz Slo s kolesom potem bi pa bil že teta :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Pljunek gor, pljunek dol - s kolesom??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Še pol meseca .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) Pljunek gor, pljunek dol - s kolesom??? :hmm: od mojega bivanja je sam pet minut oddaljeno :grim kolo pa je odlično sredstvo za premagovanje prometnih zamaškov :OK: ter še boljše za parkirat :grim če ni placa na tleh ga pa obesim na drvo :lol1: zlij ti en pir al pa več pa se pelji z moflo domov :lol1: men nima kaj vzeti ali pribiti kakih pikapolonic v vozniško :grrr :eek: ne poznaš kaj je kolo :eek: :slap: Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil Avtokad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 od mojega bivanja je sam pet minut oddaljeno :grim kolo pa je odlično sredstvo za premagovanje prometnih zamaškov :OK: ter še boljše za parkirat :grim če ni placa na tleh ga pa obesim na drvo :lol1: zlij ti en pir al pa več pa se pelji z moflo domov :lol1: men nima kaj vzeti ali pribiti kakih pikapolonic v vozniško :grrr :eek: ne poznaš kaj je kolo :eek: :slap: Vse to nekako še gre doma. Ampak s kolesom na zbor? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Spet bojo pjrčki laufal u fanky tawn :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: mi je tku hudu, ku morm delat... :cry: ostajajo le spomini na lansko leto... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 17, 2006 Deli Objavljeno Avgust 17, 2006 Vse to nekako še gre doma. Ampak s kolesom na zbor? :blink: vzemi da sem tam čez poletje doma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 vzemi da sem tam čez poletje doma :P Ok, ampak s kolesom? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Ok, ampak s kolesom? :? sem se že premislil pridem s tanovim mopedom :P da ne nabijaš in sprašuješ je to GL1.8 Ok, ampak s kolesom? :? sem se že premislil pridem s tanovim mopedom :P da ne nabijaš in sprašuješ je to GL1.8 ve že kdo kje bo točna lokacija :hmm: sem sparševal te dni domorodce na dveh kolesih pa noben nč vedu povedat edino eden je nekaj stokal da bo v Ližnjanu :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Nov plakat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Uhaa ! ista lokacija kot letošnji Seasplash reggae festival - bivša vojna baza - nedaleč od centra Pule, najlažje dostopno z ladjo ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 najlažje dostopno z ladjo ! :OK: A lahko mal več poveš :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Uhaa ! ista lokacija kot letošnji Seasplash reggae festival - bivša vojna baza - nedaleč od centra Pule, najlažje dostopno z ladjo ! :OK: pa so me zjebal da ne morm it z biciklom :eek: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A lahko mal več poveš :eek: Mal več ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Mal več ! :naughty: Hvala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 pa so me zjebal da ne morm it z biciklom :eek: :SS :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se