pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Mal več ! :naughty: Ej stari, ne punce zajebavat. :nono: Bom jaz povedal malo več B) : najlažje dostopno z ladjo ! --> pomeni, da tja najlažje prideš z ladjo. :grim Ni za kaj. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ej stari, ne punce zajebavat. :nono: Bom jaz povedal malo več B) : --> pomeni, da tja najlažje prideš z ladjo. :grim Ni za kaj. :rolleyes: Pazi, ker si bom zobe zbrusla na kakem stegnu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pazi, ker si bom zobe zbrusla na kakem stegnu :naughty: :? stegnu? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pazi, ker si bom zobe zbrusla na kakem stegnu :naughty: Okej ti kar vleti, poznam eno dobro krčmo tu v bližini, kjer dobiš kračo iz krušne peči. :grim :OK: :D :? stegnu? :xx: Eh ti ne veš ... :) :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Okej ti kar vleti, poznam eno dobro krčmo tu v bližini, kjer dobiš kračo iz krušne peči. :grim :OK: :D Sej veš, da so mi sveže zlo všeč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 pa so me zjebal da ne morm it z biciklom :eek: :SS Daš bicikel na ladjo, pa si zmagal! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Sej veš, da so mi sveže zlo všeč :grim Jap. Vem, Vicereine, vem. :grim :xx: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Daš bicikel na ladjo, pa si zmagal! :OK: NEEE, zdaj si mu dal idejo! :slap: :nono: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 NEEE, zdaj si mu dal idejo! :slap: :nono: :BUA: :slap: Sem mislil, da je tema "Pomoč motoristu". :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ..pridem... Vemo. Kot lani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Vemo. Kot lani. Na drevesih se je marsikaj dogodilo in ostalo očem skrito :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Hvala :rolleyes: Ni kaj ! Evo še malo FOTK :naughty: Vse skupaj podobno LJ Metelkovi z razliko da je na otoku sredi morja in obdano z prijetno botaniko ! Poljski fuk ! To je za nas ! :naughty: Verjamem pa da bodo MC Twin Horni naredili prostor še boljši kot je viden na fotkah ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Therion Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Lep pozdrav vsem. Morda ne paše to sem ampak bom vseeno vprašal. :) Ime mi je Davorin, star sem 24 let in prihajam iz okolice Celja. Odločil sem se da grem v petek (01.09.2006 )po službi v Pulo do nedelje. Imam šotor in spalko. Sedaj me zanima, če bi se lahko pridružil kakšni manjši ali večji dokaj umirjeni skupini, da bi šli skupaj dol. Ker samemu mi ni za iti. Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik. Le to mi je pomembno, da ne grem dol čisto sam. Če je kdo zainteresiran mi naj prosim to sporoči na mobitel. Drugače sem ok fant in mislim resno da bi šel dol. Upam, da nisem bil predolg? lep moto pozdrav vsem skupaj. Tu je moja številka, dosegljiv sem po 16.00 uri vsak dan, oz. celi dan po sms-u. 031-387-994 Davorin LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ...Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik.... Davorin LP Jaz ne grem, a kakorkoli že, in če boš že s kom šel kot praviš, da nimaš dovolj izkušenj, je pameten nasvet; Pelji svoj tempo, kot si ga sposoben in nikomur se ne pusti izzvati! Vse ostalo pride s kilometri. Želim ti, da najdeš sebi primerno družbo. Hoj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Pridem, če bo mama pustila :nono: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 lokacijo pa imajo maksimalno nekrofilsko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Lep pozdrav vsem. Morda ne paše to sem ampak bom vseeno vprašal. :) Ime mi je Davorin, star sem 24 let in prihajam iz okolice Celja. Odločil sem se da grem v petek (01.09.2006 )po službi v Pulo do nedelje. Imam šotor in spalko. Sedaj me zanima, če bi se lahko pridružil kakšni manjši ali večji dokaj umirjeni skupini, da bi šli skupaj dol. Ker samemu mi ni za iti. Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik. Le to mi je pomembno, da ne grem dol čisto sam. Če je kdo zainteresiran mi naj prosim to sporoči na mobitel. Drugače sem ok fant in mislim resno da bi šel dol. Upam, da nisem bil predolg? lep moto pozdrav vsem skupaj. Tu je moja številka, dosegljiv sem po 16.00 uri vsak dan, oz. celi dan po sms-u. 031-387-994 Davorin LP tud če koga ne dobis konkretno; probaj se cimprej spravit na pumpo v Kozino, dolj bo šlo precej folka in se najde kdo za zraven ne sekirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 ....maksimalno nekrofilsko :lol1: spustil bom poljub na tvoje telo preden te zasujejo tako si simpatična tiha in trda tvoje truplo vzburja mi čustva še enkrat te bom dokler si še sveža mogoče ponovno oživiš strasten in pošasten pohlepen sem užitkov žejen in lačen tvojih togih udov :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 To besedilo pa je res bolno :P Že dostikrat sem razmišljal o njem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 A lahko en točno pove kaj je s tem trajektom. A je obvezno na trajekt al je kaka druga varianta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 lokacijo pa imajo maksimalno nekrofilsko :lol1: lahko zaupaš kje se točno pride do tja??? oziroma kje je to :eek: meni se tudi malo ne sanja kje bi lahko to bilo :grrr pa sem precejšen del Pule ohodil/obvozil/prekolesaril Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) nekaj 100 metrov SZ od Arene, ob mestnem pokopališču.. na flajerju imajo točno izdelan zemljevid.. Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 nekaj 100 metrov SZ od Arene, ob mestnem pokopališču.. na flajerju imajo točno izdelan zemljevid.. Kje je ta flajer, na njihovi strani nič opazil. Kaj pol se da it z motorjem na trajekt al samo peš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) Na "plakatu" piše, da je zagotovljen velik parking, tako da tudi z motorjem tja priti ne bo težav. Ladjica pa je očitno le alternativna metoda za pribite izletnike in civilne obiskovalce, kot dodatna popestritev morda.... Kakšen zbor bi pa bil, če moraš skozi kapijo s trajektom.... Sicer bom tam najpozneje v četrtek, pa bom komu poslal ka SMS o higienskoprometnih razmerah. Twin Horn nas pa ja ne bodo po vodi šetali - to je resna radijska postaja. Obstaja pa tudi novi clubhouse, pa le tja na info welcomedrink pult..... Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se