Skoči na vsebino

12. Twin Horn Beach Party

bitje

Priporočene objave

Mal več ! :naughty:

Ej stari, ne punce zajebavat. :nono:

Bom jaz povedal malo več B) :

najlažje dostopno z ladjo !
--> pomeni, da tja najlažje prideš z ladjo. :grim

Ni za kaj. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej stari, ne punce zajebavat. :nono:

Bom jaz povedal malo več B) :

--> pomeni, da tja najlažje prideš z ladjo. :grim

Ni za kaj. :rolleyes:

Pazi, ker si bom zobe zbrusla na kakem stegnu :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pazi, ker si bom zobe zbrusla na kakem stegnu :naughty:

Okej ti kar vleti, poznam eno dobro krčmo tu v bližini, kjer dobiš kračo iz krušne peči. :grim :OK: :D

:? stegnu? :xx:

Eh ti ne veš ... :) :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okej ti kar vleti, poznam eno dobro krčmo tu v bližini, kjer dobiš kračo iz krušne peči. :grim :OK: :D

Sej veš, da so mi sveže zlo všeč :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala :rolleyes:

Ni kaj ! Evo še malo FOTK

:naughty:

Vse skupaj podobno LJ Metelkovi z razliko da je na otoku sredi morja in obdano z prijetno botaniko !

Poljski fuk ! To je za nas ! :naughty:

Verjamem pa da bodo MC Twin Horni naredili prostor še boljši kot je viden na fotkah ! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav vsem. Morda ne paše to sem ampak bom vseeno vprašal. :) Ime mi je Davorin, star sem 24 let in prihajam iz okolice Celja. Odločil sem se da grem v petek (01.09.2006 )po službi v Pulo do nedelje. Imam šotor in spalko. Sedaj me zanima, če bi se lahko pridružil kakšni manjši ali večji dokaj umirjeni skupini, da bi šli skupaj dol. Ker samemu mi ni za iti. Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik. Le to mi je pomembno, da ne grem dol čisto sam. Če je kdo zainteresiran mi naj prosim to sporoči na mobitel. Drugače sem ok fant in mislim resno da bi šel dol. Upam, da nisem bil predolg? lep moto pozdrav vsem skupaj. Tu je moja številka, dosegljiv sem po 16.00 uri vsak dan, oz. celi dan po sms-u. 031-387-994 Davorin LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik....

Davorin LP

Jaz ne grem, a kakorkoli že, in če boš že s kom šel kot praviš, da nimaš dovolj izkušenj, je pameten nasvet;

Pelji svoj tempo, kot si ga sposoben in nikomur se ne pusti izzvati! Vse ostalo pride s kilometri.

Želim ti, da najdeš sebi primerno družbo.

Hoj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lokacijo pa imajo maksimalno nekrofilsko :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav vsem. Morda ne paše to sem ampak bom vseeno vprašal. :) Ime mi je Davorin, star sem 24 let in prihajam iz okolice Celja. Odločil sem se da grem v petek (01.09.2006 )po službi v Pulo do nedelje. Imam šotor in spalko. Sedaj me zanima, če bi se lahko pridružil kakšni manjši ali večji dokaj umirjeni skupini, da bi šli skupaj dol. Ker samemu mi ni za iti. Motor imam pa šele od aprila in ne poznam veliko motoristov. Ni potrebno, da je ravno skupina, lahko je tudi samo en posameznik. Le to mi je pomembno, da ne grem dol čisto sam. Če je kdo zainteresiran mi naj prosim to sporoči na mobitel. Drugače sem ok fant in mislim resno da bi šel dol. Upam, da nisem bil predolg? lep moto pozdrav vsem skupaj. Tu je moja številka, dosegljiv sem po 16.00 uri vsak dan, oz. celi dan po sms-u. 031-387-994 Davorin LP

tud če koga ne dobis konkretno;

probaj se cimprej spravit na pumpo v Kozino, dolj bo šlo precej folka in se najde kdo za zraven

ne sekirat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....maksimalno nekrofilsko :lol1:

spustil bom poljub na tvoje telo

preden te zasujejo

tako si simpatična tiha in trda

tvoje truplo vzburja mi čustva

še enkrat te bom dokler si še sveža

mogoče ponovno oživiš

strasten in pošasten pohlepen sem užitkov

žejen in lačen tvojih togih udov

:devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lokacijo pa imajo maksimalno nekrofilsko :lol1:

lahko zaupaš kje se točno pride do tja??? oziroma kje je to :eek:

meni se tudi malo ne sanja kje bi lahko to bilo :grrr pa sem precejšen del Pule ohodil/obvozil/prekolesaril

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj 100 metrov SZ od Arene, ob mestnem pokopališču.. na flajerju imajo točno izdelan zemljevid..

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj 100 metrov SZ od Arene, ob mestnem pokopališču.. na flajerju imajo točno izdelan zemljevid..

Kje je ta flajer, na njihovi strani nič opazil. Kaj pol se da it z motorjem na trajekt al samo peš??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na "plakatu" piše, da je zagotovljen velik parking, tako da tudi z motorjem tja priti ne bo težav. Ladjica pa je očitno le alternativna metoda za pribite izletnike in civilne obiskovalce, kot dodatna popestritev morda....

Kakšen zbor bi pa bil, če moraš skozi kapijo s trajektom....

Sicer bom tam najpozneje v četrtek, pa bom komu poslal ka SMS o higienskoprometnih razmerah.

Twin Horn nas pa ja ne bodo po vodi šetali - to je resna radijska postaja.

Obstaja pa tudi novi clubhouse, pa le tja na info welcomedrink pult.....

Popravljeno . Popravil lasagna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!