Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 ja, ja ful se trrrrrrrgaš :lol1: ne se hecat, ti bomo žirafo ukradli Žirafe ne moreš ukrast, ker jo pitbul čuva :nono: Trgam se ne, me pa trga :P Da naum kake fotke nalimala kako nekdo v luno tuli :devil: A maš kak zic frej ... za mojo prijtolco??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Žirafe ne moreš ukrast, ker jo pitbul čuva :nono: Trgam se ne, me pa trga :P Da naum kake fotke nalimala kako nekdo v luno tuli :devil: A maš kak zic frej ... za mojo prijtolco??? bomo pitbula že :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 a boste vsi že v četrtek dol? En fajn plac mi rezervirajte, jaz se pridem učit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 (popravljeno) a boste vsi že v četrtek dol? En fajn plac mi rezervirajte, jaz se pridem učit :OK: Sabine vežda ... pod drevesom v senčki ... z mačo črncem, ki bo s pihljačo mahal :naughty: A lahko prinesem deviški pas s pika pokami, da mi ga namontiraš, ker se mi zdi, da bi mi ga morala ti namontirat, da bo mi srečo prinašal :hmm: Popravljeno Avgust 28, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Sabine vežda ... pod drevesom v senčki ... z mačo črncem, ki bo s pihljačo mahal :naughty: A lahko prinesem deviški pas s pika pokami, da mi ga namontiraš, ker se mi zdi, da bi mi ga morala ti namontirat, da bo mi srečo prinašal :hmm: ja, ja, kar prines, bomo namontiral. črnca, ja :grim pridem(a) v petek po izpitu... sonce ste že naorčil, a ne? bi bil cajt, da enkrat letos od blizu morje vidim in kopalke sprobam :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Vovk, kdaj smrknemo iz Lj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Kaj bo počel črn zamorc, ki po sivem morju pride: a - s pihljačo mahal b - s pahljačo mihal c - z mahljačo pihal d - z mihljačo pahal Mislite ali veste? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 s pihljačo mahal :naughty: Sem že puvedala :grim Vovk, kdaj smrknemo iz Lj ? Da nauš spet osem ur do Pule rabu :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Vovk, kdaj smrknemo iz Lj ? po služba v četrtek ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 po služba v četrtek ? Meeting Point KP??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Zna bit zanimivo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Puste še kaj placa za en mali šotor postavit :grim ...hudiča šele v petek popoldne krenem...bem ti šiht :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 bem ti šiht :cry: ti usaj kreneš u petk... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Ravnokar izvedel, da delam v soboto od 00 - 06 :) Kako prijetno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 ..potem pa 3 redbulle v rit in gasa v Pulo, do "zajtrka" si lahko že dol :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Meeting Point KP??? :grim najprej en điro z gp1 na vodi pol pa naprej ! me fantje iz emiratov nagovarjajo naj se kaj oglasim, jaz pa zmeraj v škripcih z časmo, tako da,.... :blush: ti usaj kreneš u petk... :cry: a ti boš pa kar doma ostala in čakala na sobotni avtobusni vozni red ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 a ti boš pa kar doma ostala in čakala na sobotni avtobusni vozni red ! .) ggrrrrrr :angry: joke ob sobotah in praznikih ne vozi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Meeting Point KP??? pumpa Šmarje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 pumpa Šmarje Boljše Snack Žusterna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 pumpa Šmarje Boljše Snack Žusterna :grim Vidim, da se ne morta zmenit :grrr Torej The Ride B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 ..potem pa 3 redbulle v rit in gasa v Pulo, do "zajtrka" si lahko že dol :grim in ob devetih zvecer spal za sankom stoje s pirom v roki :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DADY Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Zivjo.. Midva s Frenkom pa iz Ljubljane... vse kaže da u soboto zjutri.... Dady kdaj maš ti namen u petek al soboto? :hmm: lpj. V soboto imam namen: Lahko se kje dobimo in se peljemo skupaj. LP :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 in ob devetih zvecer spal za sankom stoje s pirom v roki :) Ein se bi znal zgodit da ne bi bil edin :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 zgleda da bo treba že v petek dol k v soboto zna bit horda motorjev prot Puli .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Program: http://www.twinhornmc.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se