METAL4EVER Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 evo na isto foro se mi je kolega v soboto v kopru stresu,hvala bogu je sam vilca zanič,pa noga in rama ga boli.previdno folk previdno.pazite se kolon in stranskih cest. :hmm:
Tomozuki Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 O groza, še eden, še ne polnoleten. Kdaj se bo to nehalo? Čeprav ga osebno nisem poznal, tudi sam izražam sožalovanje.
JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 O groza, še eden, še ne polnoleten. Kdaj se bo to nehalo? Čeprav ga osebno nisem poznal, tudi sam izražam sožalovanje. si pa pozen ja :BUA:
Tomozuki Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 si pa pozen ja :BUA: Glede na to, da "moto dogodkov" ne spremljam, ne vem, kako bi naj vedel :hmm: :angry2: Naslednjič ne bom raje napisal nič, da me spet kakšen ažurnež ne nadere <_< :doze:
JeRn3j Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Glede na to, da "moto dogodkov" ne spremljam, ne vem, kako bi naj vedel :hmm: :angry2: Naslednjič ne bom raje napisal nič, da me spet kakšen ažurnež ne nadere <_< :doze: se oproščam sam njegov pogreb je bil že 29.7 .) .) tko da si zelo pozen .)
Tomozuki Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Takrat še nisem prišel iz morja... kako naj bi vedel? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se