goku Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 zanima me v katerih klubih lahko dobim licenco za supermoto DP in kaj vse je potrebno da jo dobim (zdrv. pregled,...)
SF Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 Lahko jo dobiš na AMD ORJAKI, tel. 041 709 704 Igor
gidl Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 No kr tko naprej, še en nov supermotorist, sam pazi da neboš navade telih Orjakov pobrau :roll: (sobota zvečer-padock) No sej včasih paše. :D :D :D
IKE Objavljeno Junij 17, 2002 Opozori Objavljeno Junij 17, 2002 Licenco lahko dobiš tudi direktno na AMZS v Ljubljani, z vso potrebno dokumentacijo od zdravniškega pregleda, do plačane športne zavarovalnine, ki jo ravno tako določa AMZS in še par malenkosti. Pa veliko uspehov !!!
spidy Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 IKE: Brez članstva nekega kluba ki ima tekmovalno licenco ne moreš dobiti licence za voznika. Toplo priporočam AMD Orjaki 041 709740 Igor!!! Igor ti naredi vse v enem dnevu, zdravniškega, zavarovanje, licenca na AMZS, potem pa gas na dirko!!!! Gidl: Namesto, da komentiraš dobro volje, se nam drugič pridruži, ne bo ti žal!!!
kycysymet Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Neuradno sem slišal da je bilo v soboto ponoči kar pestro, Čeligo se je pritoževal nad orjaki, prišla je menda pogledat tudi policija. Saj ni nič narobe če so fantje mal zažural. :roll: :lol:
spidy Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Iz prve roke: So bli policaji veliko bolj prijazni pa tudi dirke so jih bolj zanimale kot čeligota in njegove zaposlene! Drugič bojkotiram dirko v portorožu!
gidl Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Gidl: Namesto, da komentiraš dobro volje, se nam drugič pridruži, ne bo ti žal!!! Ni panike, hvala za vabilo, tokrat žal ni šlo, se bom pa potrudu na naslednjem srečanju. :)
SF Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 EVO GIDL JE NAŠ ČLOVEK!!! Drugače sem pa jest zmeri za "VN za svinjsko glavo"... hehhehehhe
Roman Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Vsa čast Orjakom, saj mislim, da so edini MK, ki organizira kaj več kot vaško veselico (sem mislil dodati še enega smeškota za potrditev, pa so vsi malo čudni :cry: ).
IKE Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 IKE: Brez članstva nekega kluba ki ima tekmovalno licenco ne moreš dobiti licence za voznika. Sorry ... a dans kot samostojni Franc Klobasa ne morš vec vozit ???
spidy Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 IKE: Brez članstva nekega kluba ki ima tekmovalno licenco ne moreš dobiti licence za voznika. Sorry ... a dans kot samostojni Franc Klobasa ne morš vec vozit ??? Ja IKE ne more biti voznik samostojen oz. lahko če ustanovi klub z imenom Franc Klobasa, AMZS plača tekmovalno licenco kluba ( nisem čisto siguren cca. 80.000,00), nato pa še uredi vse ostale zahteve! Aja pa tudi voznik mora biti član AMZS. Čisti nesmisel ampak tako pride AMZS do lahko zasluženega denarja!
IKE Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ja, naša AMZS je pač en k* vredna, pa gospod Gaberšek je tud ena vlka p* :evil: :evil: ... ga že od mojih tekmovalnih časov ne maram. Se grejo ene velke gospode, nič ne delajo, najrajš pa kasirajo. Sta si z Verbičem vlka prjatla ... pol pa tko veš kolk je ura :evil: :evil: !
Kri-Kri Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Da si pridobiš licenco pa res ne rabiš kluba.Voziš lahko kot samostojni voznik.
spidy Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Da si pridobiš licenco pa res ne rabiš kluba.Voziš lahko kot samostojni voznik. Ne ni res!
Kri Kri Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Če to ni res,potem sem pa jaz vozil z ponarejeno licenco. :D
SF Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Tudi mi bi vsi rade volje vozili brez, da bi blo ceneje! Kje si pa vozil brez? Kake dirke so ble to?
Kri Kri Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Glej,pokliči na AMZS v LJ,Tajdo,pa ti bo vse razložila.Na žalost pa ne bo nič ceneje,če boš vozil kot samostojni voznik,kvečjemu dražje,ker klub še ti bo vseeno kaj primaknil za licenco. :wink:
SF Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 Torej je debata o tem brezpredmetna...
ORJAK Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Če neveste lahko tekmuješ kot franc klobasa toda mislim da je ceneje preko kakega kluba 1. prvo je treba plačati tekmovalno licenco cca 72.000 SIT 2.Vozniško licenco 7600 SIT 3.Zavarovanje Kakor se znajdeš SIT 4.Zdravniški pregled vprašanje kateri doktor od 3000 do 15000 SIT 5.minimalno članstvo v AMZS 2650 SIT Nato lahko začneš tekmovati kot Franc KLOBASA
goku Objavljeno Junij 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 ma jas bom vrjetno vozo kot franc hrenovka al pa za orjake se odločam
goku Objavljeno Junij 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 se pravi če vozim za orjake npr. ? ne rabim plačat tekmovalne licence smao vozniško je tak al skoro tak al niti približno
spidy Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 Go-ku: Plačas samo vozniško (pa ne dovoljenje ampak licenco :D )! Obvezno moraš plačat še zdravniški pregled, pa zavarovanje, se da dobit tudi %.
Kri Kri Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 Praviloma ti klub placa tekmovalno in vozniško licenco,ker ta racun tak pride naslovljen na klub. Moj nasvet pa je,da dokler te bo skrbelo koliko stane licenca,da z dirkanjem še malo pocakas. :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se