pupa Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 krščanar..... :angry2: :P .) :devil:
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 krščanar..... :angry2: :P .) :devil: Ja, še spomenik od Stepinca bo zraven prilekel pa ga na sredino odra postavil. :fredy:
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 krščanar..... :angry2: :P .) :devil: Ni rečeno, lahko je tudi budič ... odvisno v katerega boga verjame ...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) Ja, še spomenik od Stepinca bo zraven prilekel pa ga na sredino odra postavil. :fredy: ne bi bilo slabo... da ne bo kazil prelepega Triglava..... Ni rečeno, lahko je tudi budič ... odvisno v katerega boga verjame ... možno bi bilo vse..... samo glede na to, da ga zdej že kar poznam, bi rekla, da mu teče po žilah krščanska kri ;) al je bilo mišljeno hudič :hmm: ker to bi mu prej pripisala ja :devil: Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil pupa
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Jaz sem džainist, ker sem ful đajić! :D
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Jaz sem džainist, ker sem ful đajić! :D Ti si predvsem hepan. :P
MtL-Erik Objavljeno Avgust 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) ... Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Thundercat
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 ok dva zbora na isti vikend :BUA: :angry2: zdele me pa zanima kako je z temi MK Moliboga(nisem se bil)...... :hmm: se kaj dogaja :? lani bil na Škorpjonih pa je vreme pokvaru use..... <_<
bitje Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 To vabilo pa je le malce prevelko. Tako velikega ekrana pa res nimam ... :eek:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Ti si predvsem hepan. :P Samo lep pa sem, a ne da? :P
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Samo lep pa sem, a ne da? :P Ja, prava Miss hepanov si. :P
POČASNI Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 ok dva zbora na isti vikend :BUA: :angry2: zdele me pa zanima kako je z temi MK Moliboga(nisem se bil)...... :hmm: se kaj dogaja :? lani bil na Škorpjonih pa je vreme pokvaru use..... <_< Moliboga je resen prleški klub, kateri se vsako leto potrudi max. z organizacijo. Kljub temu, da imajo vsako leto zveneče in dobre bende te bodo presenetile nizke cene pijače in jedače. :kva2: :kva2: :worship:
Miha Z. Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Moliboga je resen prleški klub, kateri se vsako leto potrudi max. z organizacijo. Kljub temu, da imajo vsako leto zveneče in dobre bende te bodo presenetile nizke cene pijače in jedače. :kva2: :kva2: :worship: :OK: hvala :OK: bomo vidl kam se bomo zatekli tist vikend :hmm: .....
_THUNDER_ Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ja, prava Miss hepanov si. :P kdo se oglaša... whoos, ki ga en metalcamp skoraj pobere :lol1: :lol1: :lol1: aja i'll be there..... (baywatch :? ) :grim
Zdrawc Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Se vidjamo :) mohoče...... :hmm:
leila Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 mohoče...... :hmm: Brez štrajkanja prosim! Kaj pa obljubljeni pir? .) Sploh bo pa baje tukaj na kupu druščina 'Malo Drugačnih'(beri Solotov), torej je udeležba že skoraj obvezna!...Juhej!!! Zopet bomo f..... :blush: :D
Zdrawc Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Zopet bomo f..... :blush: :D mohoče.... :hmm:
staff Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Brez štrajkanja prosim! Kaj pa obljubljeni pir? .) Sploh bo pa baje tukaj na kupu druščina 'Malo Drugačnih'(beri Solotov), torej je udeležba že skoraj obvezna!...Juhej!!! Zopet bomo f..... :blush: :D f... f? f!! Lejla, DOBRODOŠLA (ups) dobrodošli in peace or stay at home
klimbra Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Soloti smo vedno in peace.......... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Miha Z. Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 odločitev padla :OK: se vidmo v soboto kobilce :OK: :beer2: :beer2: :010 :010 :010 :010 :010 :010
greenninja Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Bili včeraj. Radovednost pač. Pir je res bil v akciji. :photo: :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se