staff Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 Bili včeraj. Radovednost pač. Pir je res bil v akciji. :photo: :grrr mohoče bo danes tudi, čiš tak fajn spejvala kak včera pa gvüšno!
leila Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Evo, ravnokar srečno prispela domov... Vse pohvale, med Prleki je pa res zmeraj lušno! :) Ampak pikola, kdo bi si mislil, da se bo v 'toten eki' nabralo toliko folka... :OK: Zdaj pa končno v horizontalo....torej enim lahko noč, drugim dobro jutro! Aja, to je pa že za v drugo temo... B)
PERO58 Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Evo, ravnokar srečno prispela domov... Vse pohvale, med Prleki je pa res zmeraj lušno! :) Ampak pikola, kdo bi si mislil, da se bo v 'toten eki' nabralo toliko folka... :OK: Zdaj pa končno v horizontalo....torej enim lahko noč, drugim dobro jutro! Aja, to je pa že za v drugo temo... B) :zzz: :zzz: :zzz:
MtL-Erik Objavljeno Avgust 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 evo včeraj oz. danes je blo več kot odlično, XXX moto klub fanj šopate glasbooo!!! big foot mama pa itaq svetovna. včeraj je res blo veliko folka, lahko rečeno z cele slovenije, kot sem gledal po registerskih tablicah. pa še veliko endurotov je blo, to se mi pa še najbolj vidi :D saj pomoje če nebi blo dirke v Brni bi blo še dosti več motoristov. glede cene pijač pa hrane so govorili da je nevem kak poceni, saj pa so povsod take cene, na vsakem bikersu ki sem jih obiskal, nevem kdo si je zmislil da je ful poceni. drugače pa zakonnn. se vidimo drugo leto. lp
greenninja Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 mohoče bo danes tudi, čiš tak fajn spejvala kak včera pa gvüšno! MENE SPLJOH NI BILO TAM. :grrr 100% si me zamenjal. :ninja: "Sem pa slišala", da je bilo :OK: . :grim
Miha Z. Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) učeri zvečer pršli domov.......(komej) :zzz: ok zbor fajn ogromno ljudi-komej do šanka pršu :drunk: :ninja: odličen kamp sam mal sence je zjutrej mankal za mal potegnt :zzz: aja pa tist jark v kampu bi lohk poštimal :lol: not padu :lol1: :drunk: :drunk: muzka ta prava sploh pa tisti k so ta zadnji špilal :OK: :yea1: :yea2: :yea2: :yea1: pa še nekaj slikic..... drugo leto spet pridemo...... mohoče :? :devil: :whistle: Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil Miha Z.
president Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 učeri zvečer pršli domov.......(komej) :zzz: ok zbor fajn ogromno ljudi-komej do šanka pršu :drunk: :ninja: odličen kamp sam mal sence je zjutrej mankal za mal potegnt :zzz: aja pa tist jark v kampu bi lohk poštimal :lol: not padu :lol1: :drunk: :drunk: muzka ta prava sploh pa tisti k so ta zadnji špilal :OK: :yea1: :yea2: :yea2: :yea1: pa še nekaj slikic..... drugo leto spet pridemo...... mohoče :? :devil: :whistle: kar neki miha ,če ni skrivnost kolk te plača ministrstvo :OK: pa ne zamert
MtL-Erik Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 aja pa tist jark v kampu bi lohk poštimal :lol: not padu :lol1: :drunk: :drunk: hmm mi smo tud kampirali pa nobenga jarka nismo zasledili :D ti si bil :drunk: :D
avro Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 še dobr da ste napisal, da je bil motozbor. Po slikah sodeč, tega ne bi vedu. Sicer pa, glavno da vam je uspel....
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 hmm mi smo tud kampirali pa nobenga jarka nismo zasledili :D ti si bil :drunk: :D BILA STA DVA JARKA. En vzporedno z cesto, en pa navpično na njo. Preverjeno. :ninja:
Rude Boy Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Preverjeno. :ninja: .. se je tudi glavni šotor na glavo postavil ! :wacko:
Miha Z. Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 kar neki miha ,če ni skrivnost kolk te plača ministrstvo :OK: pa ne zamert ministrstvo :? nič :cry: še jest jim morm kej dat......... :angry: zamera :? :grrr :grrr :grrr hmm mi smo tud kampirali pa nobenga jarka nismo zasledili :D ti si bil :drunk: :D tolk pa spet ne :P BILA STA DVA JARKA. En vzporedno z cesto, en pa navpično na njo. Preverjeno. :ninja: celo dva :eek: :lol1: še dobr da ste napisal, da je bil motozbor. Po slikah sodeč, tega ne bi vedu. Sicer pa, glavno da vam je uspel.... hja ogromno pehote....... <_< preveč...... :grim
Miha Z. Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 no sej je blo tud dost motorjev sam so se hitr spokal domov.......... <_<
MtL-Erik Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 BILA STA DVA JARKA. En vzporedno z cesto, en pa navpično na njo. Preverjeno. :ninja: ja no tak pa že drži :D al folk je redno navalil na bika :D drugače pa je ful zakon bloooo, se vidimo drugo leto :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se