avro Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Če se ne motim, bodo pa zdaj enkrat imel scorpioni srečanje?? :yea1:
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 a bo letos tudi tolk dežja in blata :? :hmm: :lol1:
president Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 lani smo prišli malo po polnoči.vračali smo se iz zagreba.po dežju seveda.ko smo pa prišli na plac se je pa sploh vlilo. pol smo se pa hoteli z škrpijoni pozdravit.in glej ga zlomka na prizorišču in pod šotori nismo našli niti enega.kot,da so se vsi skrili. :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ali pa že :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 (popravljeno) lani smo prišli malo po polnoči.vračali smo se iz zagreba.po dežju seveda.ko smo pa prišli na plac se je pa sploh vlilo. zjutro smo pa motorje rinli iz blate :devil: sem vas vidu ....smo se usi stiskal pod šotorom :OK: :OK: Popravljeno Avgust 8, 2006. Popravil Miha Z.
avro Objavljeno Avgust 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Vreme bo ba letos menda skoz bolj slabo. Ampak upanje na najboljše pa ostaja. Fešta bi pa znala dobra biti. :grim
davinci Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 lansko leto je bilo prijetno vse do večernega neurja. :OK: panoramske vožnje se je udeležilo ogromno število ljudi. potem pa malce manj <_< o letošnjem motozboru pa lahko preberte več na njihovi strani škorpijoni
cof Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 pa saj ima tudi žur in vožnja v dežju svoj čar :D
Miha Z. Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 pa saj ima tudi žur in vožnja v dežju svoj čar :D o tem ne dvomim :grrr :yea1: :whistle:
Sanda7 Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 upam da bo zneslo da se primajam :grim
avro Objavljeno Avgust 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 aloo...škorpijoni. Bo kej reklame na MS al nč. :)
davinci Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 aloo...škorpijoni. Bo kej reklame na MS al nč. :) ...al jo bomo mogli drugi delat? to vas bo stalo vsaj eno pivo na moto zboru :P
Ni3ous Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Vreme je bilo na vaši strani. Bo kaj fotk?
tadejh Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 definitivno je blo super, škorpijoni le tko naprej :OK: :worship:
gerholdd Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 imeli smo se fajn :OK: Sam tist "povezovalec programa" je bil prej moteč kot pa zabaven. Aja, pa pri lesbo showu so bili moteci tisti zvocniki spredaj. So se videle samo glave :) nekaj slik je na www.mk-raubritter.com
raubritter Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 imeli smo se fajn :OK: Sam tist "povezovalec programa" je bil prej moteč kot pa zabaven. Aja, pa pri lesbo showu so bili moteci tisti zvocniki spredaj. So se videle samo glave :) nekaj slik je na www.mk-raubritter.com ja a si poj samo glave slikov :lol1: :lol1:
gerholdd Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 nope ... sem se raj prepustu domisljiji :D :D sem lani dvakrat vidu isti show, tak da se ga še spomnim. lahk bi mal spremenili show ... ce ze ne kaj drugega, bi lahk vsaj uniforma bla druga :)
avro Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Vidim, da so dve teme tega zbora odprte...... OK.... sej ni važno. Zbor je bil....dogajalo se je marsikaj.... folka oggroommnoo.... vzdušje pravo.......itd itd. (zakritiziratsepazmerajkternajde) Fotk je nekaj tudi tukaj: http://www.brezice.com/galerije/motosrecanje2006/index.htm
norc 16 Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 zelo slabi spomini. ker so me napili da za sebe nisem vedel. drugače je pa blo 1a
Aless Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Vreme je bilo na vaši strani. Bo kaj fotk? jaz svoje prilepim takoj ko jih nalozim na net..... Drugace je pa blo super,....upam da bo drugo leto bols-da ne bo norc 16 spet prehitro zakomiral od alkohola- :P
Aless Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Evo obljubljene slike.....vecernega dogajanja ni posnetega,ker sem ga letos izpustil,.... :klik:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se