nowfak Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Kjra je na drugi zraven Zorkota pa z bjro u roki :blush:
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 uh ena full fejst babnca :OK: :grim
Tanjuška Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Kjra je na drugi zraven Zorkota pa z bjro u roki :blush: tud sanja se mi ne, pa sm bla zravn :lol1:
Miha Z. Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 tud sanja se mi ne, pa sm bla zravn :lol1: a si bla tolk pjana :? :P
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 a si bla tolk pjana :? :P preveč, sj vidš ka sm pila :kva2:
nowfak Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 preveč, sj vidš ka sm pila :kva2: Aja ti si Tanjuška..a je biw dobr jegr :OK:
Miha Z. Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 preveč, sj vidš ka sm pila :kva2: ja pa punca ne ga tko pit no....... :devil: :P
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 neki fotk iz zbora najdete tuki gor http://silver.naspletu.com/RSMK/galerija.html
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) Ktera je pa ta v taplavi jakni na tejle fotki udspodaj? Če ma kdo telefonsko bi prosil če lahko posreduje, da jo na kofet povabim, pa še kaj več :OK: Una s pivom tut zgleda potencijal, sam mal debelušna - verjetno je objektiv mal popačil? Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil brum brum
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Aja ti si Tanjuška..a je biw dobr jegr :OK: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa itak :OK: ja pa punca ne ga tko pit no....... :devil: :P ne pijem več, manj pa tudi ne :P sicer se je pa taprau oglasu, mal si svojo slikco poglej :OK: sicer men je čist uredu an, laško je zakon hehe Ktera je pa ta v taplavi jakni na tejle fotki udspodaj? Če ma kdo telefonsko bi prosil če lahko posreduje, da jo na kofet povabim, pa še kaj več :OK: Una s pivom tut zgleda potencijal, sam mal debelušna - verjetno je objektiv mal popačil? tastar, tri smo klele s pirm u rok, pa ne govor o debelosti dokler ns use nage ne vidš :blush:
peter1 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa itak :OK: ne pijem več, manj pa tudi ne :P sicer se je pa taprau oglasu, mal si svojo slikco poglej :OK: sicer men je čist uredu an, laško je zakon hehe tastar, tri smo klele s pirm u rok, pa ne govor o debelosti dokler ns use nage ne vidš :blush: Tanjuška ,eno ti lahk jaz pošljem sliko gole80%,da se jo vidi koliko jo je :kva2: caw
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Tanjuška ,eno ti lahk jaz pošljem sliko gole80%,da se jo vidi koliko jo je :kva2: caw u jebemu, kero pa to zj mislš? pa je da ne mene? :blush:
peter1 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 u jebemu, kero pa to zj mislš? pa je da ne mene? :blush: mogoč pa res hahaha :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 mogoč pa res hahaha :naughty: dj pošl, zj me pa firbc matra ka pa veš mogoče mi bo pa še ušeč :OK: pol pa....................................ahkm
peter1 Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 dj pošl, zj me pa firbc matra ka pa veš mogoče mi bo pa še ušeč :OK: pol pa....................................ahkm [attachmentid=79933] A je ok?
Tanjuška Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 [attachmentid=79933] A je ok? uf ja sam res, pa spet s pirom u roki :P iiiiiiiiiiiiiiii celje :OK: komastično
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) Hmm....ne vem kje je tle debeluško vidu... :hmm: Popravljeno September 1, 2006. Popravil nowfak
Tanjuška Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Hmm....ne vem kje je tle debeluško vidu... :hmm: :D no vidš, sm rekla, da ns more nage vidt pol nj pa govori, sicer bi loh dal dol še kero kilo, eh za kokga že :hmm:
Pervy Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 uf ja sam res, pa spet s pirom u roki :P iiiiiiiiiiiiiiii celje :OK: komastično hmmmmmmmmm če nebi bil zaseden bi definitivno tanjuško povabil na pir in več, ma velik potencial da bi lahko bla moja sanjska ženska :grim :devil: :blush: :wub:
Tanjuška Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 hmmmmmmmmm če nebi bil zaseden bi definitivno tanjuško povabil na pir in več, ma velik potencial da bi lahko bla moja sanjska ženska :grim :devil: :blush: :wub: a zarad pira an :OK:
Pervy Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 a zarad pira an :OK: pa jošk tudi :devil: ampak pir je pa res pika na i :grim :beer2:
Tanjuška Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 pa jošk tudi :devil: ampak pir je pa res pika na i :grim :beer2: aja tebe to matra :P eh važn da je pir, sj baje zarad pira joške rasejo :lol1:
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 aja tebe to matra :P eh važn da je pir, sj baje zarad pira joške rasejo :lol1: ha,ha,ha..... :worship:
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Ktera je pa ta v taplavi jakni na tejle fotki udspodaj? Če ma kdo telefonsko bi prosil če lahko posreduje, da jo na kofet povabim, pa še kaj več :OK: ej ti kr pogumno... :OK: :OK: :OK: nimaš kej zgubit :kva2: ali pač
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se