Tanjuška Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 ej ti kr pogumno... :OK: :OK: :OK: nimaš kej zgubit :kva2: ali pač tanajbol bo naredu če bo Tadeja uprašau, on ve :P
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 ne pijem več, manj pa tudi ne :P sicer se je pa taprau oglasu, mal si svojo slikco poglej :OK: sicer men je čist uredu an, laško je zakon hehe :hmm: no ja,..... :blush: tko pač je :ninja: [attachmentid=79933] A je ok? če je ok?? bomba!! pa tud z pločevinko Laškega pa prow skup pašeta :P idealen par :OK:
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) :topic: na zdej pa tole :P Popravljeno September 1, 2006. Popravil Miha Z.
Tanjuška Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 na zdej pa tole :P sam smo res mau zašli :blush: uglavnm, ful je blo dobr na zboru :P
Pervy Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 aja tebe to matra :P eh važn da je pir, sj baje zarad pira joške rasejo :lol1: matra me ne, ampak kombinacija jošk in pira je pa moja najljubša :OK: škoda da so joške ponavadi na ženskah, bi blo fajn če bi lahko šel v trgovino po gajbo pira in gajbo jošk pa na kavč pred TV :devil:
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 matra me ne, ampak kombinacija jošk in pira je pa moja najljubša :OK: škoda da so joške ponavadi na ženskah, bi blo fajn če bi lahko šel v trgovino po gajbo pira in gajbo jošk pa na kavč pred TV :devil: sanje......... :doze:
2384nsdf83 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Tanjuška ,eno ti lahk jaz pošljem sliko gole80%,da se jo vidi koliko jo je :kva2: caw Prava košuta. :OK: Zgleda, da je pr oblečeni res objektiv mal razširu :)
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Prava košuta. :OK: Sej je u redi srnca :whistle:
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 srnica ja(taprava) :OK: sam še edn srnjak manjka :devil: :P kak kandidat :? :naughty:
Tanjuška Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 srnica ja(taprava) :OK: sam še edn srnjak manjka :devil: :P kak kandidat :? :naughty: kakšn srnjak, LOS manka :P al pa kr ene par losov :OK: no pa djte že nehat me hvalt tuki gor, se mi bo še zdel :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se