KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Evo tale datum sem našel v hrvaškem koledarju dogodkov. V primeru lepega vremena se mi zdi tole idealen zaključek sezone. Glede na to da sem okvirno zmenjen z člani MC Rajvosa (Sarajevo) da se dobimo na Hvaru se bom verjetno udeležil tega zbora. Gre še kdo? :yea1:
Miha Z. Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 lani sm mel namen jit na ta moto zbor :) mogoce pa bom letos šel..... :hmm: bomo vidl..... KeC kdaj je ta zadeva :hmm:
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 KeC kdaj je ta zadeva :hmm: Datum je v naslovu teme :D Zadnji vikend v septembru. Vreme je ponavadi enkratno.
Miha Z. Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 :eek: :eek: u sranje nism vidu :ninja: SORRY KeC :blush:
Jeger Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 js si bom zapisu ...če bomo pa šli pa še ne vem :)
zlati Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 lani je bilo vredu čeprav je bila bolj piknik varianta ,za letos pa naj bi imeli dovoljenje in bo zopet motozbor v pravem pomenu če bo vreme kot lani gremo :OK:
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Evo tale datum sem našel v hrvaškem koledarju dogodkov. V primeru lepega vremena se mi zdi tole idealen zaključek sezone. Glede na to da sem okvirno zmenjen z člani MC Rajvosa (Sarajevo) da se dobimo na Hvaru se bom verjetno udeležil tega zbora. Gre še kdo? :yea1: Mogoče se pa vidimo tam doli... :yea1:
Rude Boy Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Moj rezultat obiska sončnih voznikov na Hvaru od petih poizkusov je 2:3 ! Tako da z letošnjim lepim vremenom in obiskom moram rezultat izenačiti ! :OK: Samo da se nahajo zaletavat trajekti v splitsko pristanišče, pa bo ! :P
bitje Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Samo da se nahajo zaletavat trajekti v splitsko pristanišče, pa bo ! :P
Rude Boy Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Samo da se nahajo zaletavat trajekti v splitsko pristanišče, pa bo ! :P K sreči oni trajekt ni prihajal iz Hvara :naughty: Vladimir Nazor ima dobrega kapetana ! .) :P
lasagna Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Moj rezultat obiska sončnih voznikov na Hvaru od petih poizkusov je 2:3 ! ..... Priznam, tudi jaz sem lani iskal PLAŽO Svirče. Nakar sem se le napotil v hribe.
motoristek Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Kaj je zdaj spet v starem gradu??? :hmm:
Štrom Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Datum mi ustreza, če bo vreme kulkor tulko,... stvar postaja zmerom bolj zanimiva,.... :whistle:
Rude Boy Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 iz foruma hr.motori: rockantologija Iz prve ruke (Kabina) doznajem da će susret ove godine biti na platou pored plaže (bivše BG odmaralište) par kilometara iza Jelse. Koliko znam, misto je lipo i malo zapušteno, ali vjerujem da će hvarani to dovesti u red do našeg dolaska. Put vodi kroz Jelsu ali može i zaobilaznicom oko Jelse.
volk Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 :yea1: :yea1: :yea1: :naughty:
motoristek Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 ...pridem... :naughty:
Rude Boy Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 vremenska napoved je zaenkrat briljantna ! petek sonce, sobota sonce, nedelja sonce ! :yea1: 25 stopinj celzija v zraku in okrog ušes, mednožje +5 stopinj ! :OK:
motoristek Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 vremenska napoved je zaenkrat briljantna ! petek sonce, sobota sonce, nedelja sonce ! :yea1: 25 stopinj celzija v zraku in okrog ušes, mednožje +5 stopinj ! :OK: Jaz grem že v četrtek :kva2: katero špuro bom pa ubral, še pa ne vem... :yea1:
pek Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Tudi jaz grem v Četrtek z klapo :OK: ma jo pičimo najprej do Dubrovnika in v soboto na Hvar :D
tati Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 vremenska napoved je zaenkrat briljantna ! petek sonce, sobota sonce, nedelja sonce ! :yea1: 25 stopinj celzija v zraku in okrog ušes, mednožje +5 stopinj ! :OK: pejte že, da ne bom stalno gledala in tuhtala kako bi ušla z vami dol :cry: , pa seveda veliko norih trenutkov v kar ne dvomim, :naughty: :naughty: pa ne sramote še na Hvaru delat, če ste jo že v Puli .) .) .) :D :hmm: :kva2: :lol1:
Vale Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 pa ne sramote še na Hvaru delat, če ste jo že v Puli .) .) .) :D :hmm: :kva2: :lol1: Ne bomo, ker ne bo MDRje zraven :P MDR .) :004
Rude Boy Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 : pa ne sramote še na Hvaru delat, če ste jo že v Puli .) .) .) :D :hmm: :kva2: :lol1: bomo Avtokada na Motosekretu pustili ! .) :P
tati Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ne bomo, ker ne bo MDRje zraven :P MDR .) :004 ja kaj je pa reva storila :friend1: :friend1: , da so se je vsi na 100 metrov izogibali :hmm: :lol1:
Vale Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ja kaj je pa reva storila :friend1: :friend1: , da so se je vsi na 100 metrov izogibali :hmm: :lol1: Tati, to bi pa tudi jaz rada vedela .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se