volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 :D :P :D :P :D :P :D :D :P :D :P :OK: O:-) O:-)
zlati Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Zar nije na Hvaru Gay weekend? :grim Idem i ja... Linza@Pudla :beer2: :OK:
volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Od celine se je blo treba poslovit [attachmentid=82354]
tati Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Od celine se je blo treba poslovit [attachmentid=82354] :OK: :OK: :OK: :OK:
volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 spal se je pod palmami [attachmentid=82355]
Rude Boy Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Hvar mora da padne ! Pao je ! :OK: Na začetku nam je veter potrgal dlani, tako da smo vse opazovali s strani ! Nebo je bilo že čisto na psu ! Volk je pogledal skozi stroge zobe, nož v hrbtu v ladji v cerkev ne gre, Djoko pa razlaga še vedno je post ! Ne boste verjeli kaj se je zgodilo, pol dežele je kompleksen sindrom dobilo, prizaneslo ni niti smrtni postelji ! Tako je kašljala da je vrglo bolnika preletel je pol poldrugega hodnika ! Smrt je izdihnila postelja odšla ! A kapitan je rekel predolgo smo čakali ne bomo se predali ! :P
pirrulz Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 (popravljeno) Hvar mora da padne ! Pao je ! :OK: Na začetku nam je veter potrgal dlani, tako da smo vse opazovali s strani ! Nebo je bilo že čisto na psu ! Volk je pogledal skozi stroge zobe, nož v hrbtu v ladji v cerkev ne gre, Djoko pa razlaga še vedno je post ! Ne boste verjeli kaj se je zgodilo, pol dežele je kompleksen sindrom dobilo, prizaneslo ni niti smrtni postelji ! Tako je kašljala da je vrglo bolnika preletel je pol poldrugega hodnika ! Smrt je izdihnila postelja odšla ! A kapitan je rekel predolgo smo čakali ne bomo se predali ! :P Rude Boy, največji slovenski poet in dadaist. :grim Prešeren in Šalamun sta pusija. B) Popravljeno September 25, 2006. Popravil pirrulz
Vale Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Šalamun je imel Gobice ... Rude ima :rolleyes: .)
pirrulz Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Šalamun je imel Gobice ... Rude ima :rolleyes: .) Jajca? :hmm: :D :P
Vale Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Jajca? :hmm: :D :P Jajca mu jaz spečem za zajtrk, kadar ima norice :lol1: :P
pirrulz Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Jajca mu jaz spečem za zajtrk, kadar ima norice :lol1: :P aha. :grim Pa daš kaj origana ali drobnjaka gor? :hmm: :D :P
Vale Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Nazadnje so bila z gobicami :kva2:
pirrulz Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Nazadnje so bila z gobicami :kva2: Kičasto. :OK: B)
MDR Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 U glavnem - kaj naj rečem :whistle: ? Bilo zabavno, zanimivo in težko ponovljivo :yea1: :yea1: :yea1: . Družba unikatna :OK: , pot krasna :D , šotorišče skoraj idilično :OK: , morje pa ravno prav toplo in vabljivo :worship: . Je zadeva za ponovit O:-) . M. P.s. Danes bi se prilegel dopust.
Hellenca Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Hvar je prelep podnevi, ko pa pade noč se tam začnejo dogajati čuuuuuuudne stvari (noč ima svojo moč) :blink: Trezen tam nimaš kaj početi, ker ne preživiš. Vsaj v naši družbi oz. družbi ki sem se znašla :krneki: No ja, vseen sem preživela, nekak. :doze:
linza Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Volk, mi smo stajali iza vas i vasim primjerom pili gemiste :OK:
tati Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Hvar je prelep podnevi, ko pa pade noč se tam začnejo dogajati čuuuuuuudne stvari (noč ima svojo moč) :blink: to moram pa probati... .) .) .) Trezen tam nimaš kaj početi, ker ne preživiš. Vsaj v naši družbi oz. družbi ki sem se znašla :krneki: No ja, vseen sem preživela, nekak. :doze: a te je **** vzel s sabo, al si šla z svojim motorjem :P :? :D
volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Volk, mi smo stajali iza vas i vasim primjerom pili gemiste :OK: :eek: Mi ponekad nismo najbolji primer pa :hmm:
Vale Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Hvar je prelep podnevi, ko pa pade noč se tam začnejo dogajati čuuuuuuudne stvari :blink: Hellenca tudi tukaj so se dogajale čudne stvari .)
volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Hvar je prelep podnevi, ko pa pade noč se tam začnejo dogajati čuuuuuuudne stvari (noč ima svojo moč) :blink: Trezen tam nimaš kaj početi, ker ne preživiš. Vsaj v naši družbi oz. družbi ki sem se znašla :krneki: No ja, vseen sem preživela, nekak. :doze: hudo ti je blo :grim [attachmentid=82389] se vid :grim
scor2000 Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Krenu ob 04.30h iz Obrežja proti Hvaru, trajekt ob 8.30 za 20min zamudu zaradi kolega zaspanca. čaku na obali do 14.00h do naslednjega trajekta (blo zelo zanimivo :OK: :OK: ) potem pa prides na prizorišče :eek: :eek: ... tam te itak neben ne j..e če si ti naredu 430km da si pršu do njih, si lačen da si nekaj poješ si lahko kupiš kao pasulj se pravi fižol kuhan v neki rjavi vodi vse skup za en k... na kotletih pred tabo pa je itak sedela muha tak da mi tud niso pasal, oder res glomazen 4 x 2.2 m da so se še muskontarji za glavo držal kam se naj dajo tak da ne veš al se ga je boljš napit al pa vse skupaj poslat nekam in jet spat. Še dobr da je blo par pravih bikerjev za čvek. Zjutraj se vstali ob 5.00h da šli lepo na trajekt potem pa lepo neponovljivo po Jadranski magistrali domov. vreme je blo pa fenomenalno :kva2: :kva2: evo tko sem jaz doživu sunčani Hvar
Fius Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Vidim da ste maksimalno uživali ! Super ! Mogoče drugič, ko bodo stvari bolj nepričakovane. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se