volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Vidim da ste maksimalno uživali ! Super ! Mogoče drugič, ko bodo stvari bolj nepričakovane. :) :hmm: :hmm: :hmm: Krenu ob 04.30h iz Obrežja proti Hvaru, trajekt ob 8.30 za 20min zamudu zaradi kolega zaspanca. čaku na obali do 14.00h do naslednjega trajekta (blo zelo zanimivo :OK: :OK: ) potem pa prides na prizorišče :eek: :eek: ... tam te itak neben ne j..e če si ti naredu 430km da si pršu do njih, si lačen da si nekaj poješ si lahko kupiš kao pasulj se pravi fižol kuhan v neki rjavi vodi vse skup za en k... na kotletih pred tabo pa je itak sedela muha tak da mi tud niso pasal, oder res glomazen 4 x 2.2 m da so se še muskontarji za glavo držal kam se naj dajo tak da ne veš al se ga je boljš napit al pa vse skupaj poslat nekam in jet spat. Še dobr da je blo par pravih bikerjev za čvek. Zjutraj se vstali ob 5.00h da šli lepo na trajekt potem pa lepo neponovljivo po Jadranski magistrali domov. vreme je blo pa fenomenalno :kva2: :kva2: evo tko sem jaz doživu sunčani Hvar ni bil majhen oder :grrr striptizeta ni padla dol :( Djoko ?!?! Slike :naughty:
scor2000 Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: ni bil majhen oder :grrr striptizeta ni padla dol :( Djoko ?!?! Slike :naughty: :nono: :nono: :nono: OK - ODER JE BIL VELIK VELIK VELIKKKKKKKK ........za eno striptizeto......... :slap: :slap:
volk Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 :nono: :nono: :nono: OK - ODER JE BIL VELIK VELIK VELIKKKKKKKK ........za eno striptizeto......... :slap: :slap: :eek: men je ena čist dovolj :grim
motoristek Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 je še kaj slik??? :whistle:
Miha Z. Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 :nono: :nono: :nono: OK - ODER JE BIL VELIK VELIK VELIKKKKKKKK ........za eno striptizeto......... :slap: :slap: no a je kaka slika od te stripizete :? :kva2: :D
jama1100 Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 No kolkr sem jest informiran je bil glavni Slovenski žur v Jelsi,je blo to res?
motoristek Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 No kolkr sem jest informiran je bil glavni Slovenski žur v Jelsi,je blo to res? Res je :OK: se mi zdi, da je bilo več motorjev kot na prizorišču :yea1: meni je bilo preglasno. :slap: drugače spoznal bosanske in hrvaške motoriste :yes: in se nasmejal do solz.... :worship:
zlati Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Res je :OK: se mi zdi, da je bilo več motorjev kot na prizorišču :yea1: meni je bilo preglasno. :slap: drugače spoznal bosanske in hrvaške motoriste :yes: in se nasmejal do solz.... :worship: :kva2: bosanski motor vžge brez ključa :lol1:
Hellenca Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 a te je **** vzel s sabo, al si šla z svojim motorjem :P :? :D Moj frčl ni ravno za dolge proge, ker me vedno pred kakšno gostilno pusti.... :blink: Se me je volk "usmilil". Ko bi ti vedla kakšna je "cena" za to :slap:
volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 no a je kaka slika od te stripizete :? :kva2: :D naturlich: [attachmentid=82510] na desni Moj frčl ni ravno za dolge proge, ker me vedno pred kakšno gostilno pusti.... :blink: Se me je volk "usmilil". Ko bi ti vedla kakšna je "cena" za to :slap: Dobro da te pred gostilno pusti :grim ni boljšga mesta Cena :hmm: , cena primerna obremenitvi :xx:
pirrulz Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 naturlich: [attachmentid=82510] na desni HAAAAAAAHAHHAHAHAHAAAAAAAAaaaaaaa :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol: :OK:
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Za potrejbneže pa potrejbnice [attachmentid=82520][attachmentid=82519] [attachmentid=82517][attachmentid=82518] [attachmentid=82521] Popravljeno September 27, 2006. Popravil Perla
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Moj frčl ni ravno za dolge proge, ker me vedno pred kakšno gostilno pusti.... :blink: Se me je volk "usmilil". Ko bi ti vedla kakšna je "cena" za to :slap: ja ja sej te stekam...si se mal zalubla, jel.. ;) bemti prazne oblube in pricakovanja... Rudl Rudl :nono: [attachmentid=82523] ..pa je prisla konkurenca [attachmentid=82522] zmagala pa tretja :grim hmm.. Al pa je volk prevec shlatal naokol [attachmentid=82525] ampak..mislim da ga ni junaka k bi se lahko uprl takim nogicam. :o :whistle: Stane mel pac sreco da bil ob pravem trenutku na pravem mestu Popravljeno September 26, 2006. Popravil Djoko
Rude Boy Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Za potrejbneže pa potrejbnice tako kot sem pravil ! car line za večji volumen las in direct color No. 5 ! .)
volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 ja ja sej te stekam...si se mal zalubla, jel.. ;) bemti prazne oblube in pricakovanja... Rudl Rudl :nono: [attachmentid=82523] ..pa je prisla konkurenca [attachmentid=82522] zmagala pa tretja :grim hmm.. Al pa je volk prevec shlatal naokol [attachmentid=82525] ampak..mislim da ga ni junaka k bi se lahko uprl takim nogicam. :o :whistle: Stane mel pac sreco da bil ob pravem trenutku na pravem mestu :wacko: :xx: bitno je bit ob pravem času na pravem mestu :grim :whistle:
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Volk, nekaj te je pa stripa le naucila..kr priznaj das cel dan treniral [attachmentid=82529] Ce bos lepo delal vaje kot mojster te bomo prijavli kot surrrpraaazzj striptizeto na naslednem zboru
Vale Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Volk, nekaj te je pa stripa le naucila..kr priznaj das cel dan treniral [attachmentid=82529] Ce bos lepo delal vaje kot mojster te bomo prijavli kot surrrpraaazzj striptizeto na naslednem zboru Kaj pa Hočko tako blentavo gleda zadaj :blink:
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Kaj pa Hočko tako blentavo gleda zadaj :blink: Zato k se je on tud zalubu :slap: [attachmentid=82530] hmm..kako kriteriji padajo..ko je mal alkota Popravljeno September 26, 2006. Popravil Djoko
volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Volk, nekaj te je pa stripa le naucila..kr priznaj das cel dan treniral Ce bos lepo delal vaje kot mojster te bomo prijavli kot surrrpraaazzj striptizeto na naslednem zboru :nono: to je sam za izbrano družbo :grim Kaj pa Hočko tako blentavo gleda zadaj :blink: šele četrtouvrščeni Zato k se je on tud zalubu :slap: hmm..kako kriteriji padajo..ko je mal alkota :grim , :grim ampak še itaq nej zadosti ka mi ne bi hitro :xx:
MDR Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 :nono: to je sam za izbrano družbo :grim šele četrtouvrščeni Upam, da bom zraven pa da to vidim :eek: :kva2: . M.
tati Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Moj frčl ni ravno za dolge proge, ker me vedno pred kakšno gostilno pusti.... :blink: Se me je volk "usmilil". Ko bi ti vedla kakšna je "cena" za to :slap: mislim, da ni boljšega motorja kot je tvoj - na pravem mestu crkne... :OK: :OK: :OK: verjamem, da bo cena huda, a mislim, da vseeno ni tako hudo... :naughty: :hmm: :hmm: ste pa maximalno uživali..... super..... :worship: :worship: :wacko: :naughty:
volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Že,že. Potem pa še orkan: [attachmentid=82539]
volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Eni razumejo vse dobesedno tudi samopromocijo. Bodimo strpni in tolerantni.
eMBe Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Bodimo strpni in tolerantni. ter se nehajmo preseravat ter napihovat po forumih :nono: :devil: upssss na samem nas nihče ne sliši in ne vidi :hmm: Popravljeno September 26, 2006. Popravil Avtokad
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se