volk Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Bodimo strpni in tolerantni. ter se nehajmo preseravat ter napihovat po forumih :nono: :devil: upssss na samem nas nihče ne sliši in ne vidi :hmm: Vsak naj se praska tam kjer ga srbi. In verjetno se. :grim
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Bodimo strpni in tolerantni. ter se nehajmo preseravat ter napihovat po forumih :nono: :devil: upssss na samem nas nihče ne sliši in ne vidi :hmm: :naughty: Đakuzi, kdaj si si ga pa ti nazadne na roko :kva2: :kva2: :xx: Popravljeno September 26, 2006. Popravil Djoko
Djoko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 evo Đakuzi..bo mogoce lazje slo [attachmentid=82552]
tati Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Bodimo strpni in tolerantni. ter se nehajmo preseravat ter napihovat po forumih :nono: :devil: upssss na samem nas nihče ne sliši in ne vidi :hmm: si mogoče kakšne pametne gobe pojedel, da stalno neki pametuješ :blink: :blink: :hmm:
andi1 Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Tega nikakor ne razumem, kamorkoli pogledam, ta dva debila povsod serjeta klamfe (avokado in svahilica ali nekaj podobnega). Naj se že enkrat dobita in se ornk pokavsata, morda jima bo potem odleglo! Samo šimfati in pljuvati na druge, to počasi postane dolgočasno in zoprno, da ne uporabim bolj grobih besed. Dragi Avtokad, enkrat se vsedi zjutraj pred ogledalo in začni govoriti: "Joj, ti jolbe v ogledalu, kako si danes grd in zoprn, škoda, da nisi tako lep in pameten kot jaz." Morda te bo po parih dneh minilo (čeprav se bojim, da ne). Sicer pa, morda je bog sem ter tja ustvaril tudi kakšnega takega le zato, da drugi vemo, česa ne smemo početi. Saj vem, sedaj se bo name vsul plaz psovk in drugih visokointeligentnih oblik reagiranja - če tega slučajno ne bo, je lahko samo en razlog: crknil ti je računalnik! Da bi se slučajno zamislil nad svojim obnašanjem je popolnoma nemogoče, si pač premlad in preneumen za kaj takega. Pa en lep pozdrav, Andi.
eMBe Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 (popravljeno) :010 :010 :010 :music2: :headbang: :oops: :wallbash: :SS andi1 Popravljeno September 27, 2006. Popravil Avtokad
andi1 Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 :010 :010 :010 :music2: :headbang: :oops: :wallbash: :SS andi1 Haha, vidim, da se ti računalnik ni pokvaril. :OK:
andi1 Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Pa na bruhanje ti gre? A ti nisem rekel, da pojdi pred ogledalo šele zjutraj? :P
tati Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Tega nikakor ne razumem, kamorkoli pogledam, ta dva debila povsod serjeta klamfe (avokado in svahilica ali nekaj podobnega). Naj se že enkrat dobita in se ornk pokavsata, morda jima bo potem odleglo! Samo šimfati in pljuvati na druge, to počasi postane dolgočasno in zoprno, da ne uporabim bolj grobih besed. Dragi Avtokad, enkrat se vsedi zjutraj pred ogledalo in začni govoriti: "Joj, ti jolbe v ogledalu, kako si danes grd in zoprn, škoda, da nisi tako lep in pameten kot jaz." Morda te bo po parih dneh minilo (čeprav se bojim, da ne). Sicer pa, morda je bog sem ter tja ustvaril tudi kakšnega takega le zato, da drugi vemo, česa ne smemo početi. Saj vem, sedaj se bo name vsul plaz psovk in drugih visokointeligentnih oblik reagiranja - če tega slučajno ne bo, je lahko samo en razlog: crknil ti je računalnik! Da bi se slučajno zamislil nad svojim obnašanjem je popolnoma nemogoče, si pač premlad in preneumen za kaj takega. Pa en lep pozdrav, Andi. andi :worship: :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1:
Miha Z. Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 ej tati kaku pa da ti nisi šla dol :?
tati Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 ej tati kaku pa da ti nisi šla dol :? ma kja čem ti govorit, nisem planirala dopusta, ker pri nas ga moraš že 14 dni prej najaviti, bi pa lahko bil dež in potem.... :cry: :cry: nisem šla, sem pa danes slišala, da je bilo cel kup nekih pizdarij s strani policije kot vsako leto, ker pač zadeva ni tako organizirana oz. jim oblasti težijo, kaj češ... :eek: :eek: kje si kaj ti..... sem bila v nedeljo v Gorici, mal.....en krog...... se mormo letos še kaj videti... lepo se imej... :yea1: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se